GO UP

Cruise rundt Hawaii med Norwegian Cruise Line

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Priseksempel en uke 16. november 2024:
I delt lugar inkludert service fee, tips og havneavgifter
Innvendig fra 23 375,- pr person
Utvendig fra 25 080,- pr person
Balkong fra 32 965,- pr person

Flyreise og hotell før eller etter cruiset ordner Cruisereiser for deg.

 

Se det beste av Hawaii på cruise! Bli med på et eksotisk cruise rundt Hawaii med Norwegian Cruise Line sitt skip Pride of America.
Hawaii er en praktfull øygruppe som er mer enn bare strender. Den varme atmosfæren, nydelige naturen og imøtekommende innbyggere gjør Hawaiiopplevelsen helt spesiell. Norwegian Cruise Line er det eneste rederiet som kan tilby cruise rundt Hawaii!

Underveis får du besøkt fire av de flotteste øyene på Hawaii!
På frodige Kauai kan du bli med på snorkletur langs Napalikysten – en vill og flott kyststripe som kun nås fra båt.
På The Big Island er Volcano National Park et must. Her ser du lavasjøer, tunneler og aktivitet.

La tærne synke ned i svart sandstrand før du drar til toppen av Haleakalā – Mauis enorme vulkan. Når solen går ned, gjør deg klar for uforglemmelig stjernekikking. Du vil ha god tid til å utforske kulturen og severdighetene i fem unike havner, inkludert O`ahu, Maui, Hilo, Kona og Kaua`i.

Tips: Ønsker du å få mest mulig ut av tiden din i regionen? Ta et cruise med nyoppussede Norwegian Spirit og opplev Sør-Stillehavets uberørte øyer på et cruise til Hawaii og Fransk Polynesia. Opplev de frodige skogene, det krystallklare turkise vannet og det fargerike undersjøiske livet som vil få deg til å føle at du er i paradis. Slapp av i Bora Bora, utforsk havets dyp på Tahiti, eller bare len deg tilbake og nyt den fantastiske utsikten i Raiatea.

Bare Norwegian Cruise Line lar deg besøke fire øyer på syv dager, noe som betyr at du er på en øy hver dag! Lørdagsavganger året rundt.

 

Cruise fra Los Angeles til Hawaii med Azamara, cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Havner du besøker på cruise rundt Hawaii med Norwegian Cruise Line

Maui, Hawaii
Maui er den mest kjente øya utenom Oahu, hvor Honolulu ligger. Dette er en praktfull øy og Cruisereiser anbefaler en tur til Haleakalakrateret som ligger 3055 meter over havet.
Naturen på vei opp endrer seg hele tiden. På toppen kan du gå langs det enorme krateret med hele 11.25 kilometer i lengde og 3.2 kilometer i bredde. Maui er også kjent for sine fantastiske strender.

Honolulu, Hawaii
Det er ikke langt fra havnen til den eldste delen av Honolulu. Her kan du beundre statuen av Kong Kamehameha og Iolanipalasset – slottet til det siste og eneste kongedømmet i USA, Kamehamehadynastiet.
Å besøke Waikiki Beach er et ”must”, gjerne om ettermiddagen hvor du kan nye musikk og den flotte solnedgangen. Pearl Harbour er også en av utfluktene som tilbys av skipet.

Hilo, Hawaii
Hilo ligger på den ene siden av den yngste øya i Hawaigruppen – Hawaii. Det er også den største øya. Fra Hilo kan du ta tur til Volcanos National Park og Kilaueavulkanen. Det er en fantastisk opplevelse å se det enorme området av denne aktive vulkanen og samtidig skue mot den største vulkanen Mauna Loa, 4 169 meter over havet. Her finnes et flott besøkssenter og mange fine stier å gå. Fra Hilo kan du også besøke en helt spesiell tropisk botanisk hage. De henter deg også på havnen.

Kona, Hawaii
Kona er en liten og hyggelig by som det er lett å trives i. Butikker, barer, spisesteder og en liten strand ved byen. Det er også flere strender i nærområdet. Vi anbefaler å bli med på en snorkeltur – det er fantastisk fint å snorkle her. Det er også mulig å svømme med delfiner i det fri! Kona er kjent for sin kaffe og det er turer til Kona kaffeplantasje.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Se andre seilingsdatoer med Pride of America
OBS – prisen som kommer frem, viser ikke rabatter og kampanjer. Endelig pris får du av oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

***

The Haven by Norwegian – luksuscruise – et skip ombord i skipet

Gjemt på toppen av Norwegian Cruise Lines skip finner du fantastiske The Haven by Norwegian, med de mest luksuriøse og flotte boenhetene. I tillegg til å ha tilgang til alt skipet kan tilby, har du også et helt område forbehold deg som kun vil ha det beste.
Les mer om The Haven by Norwegian

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

For deg som reiser alene

Norwegian Cruise Line var det første cruiserederiet som bygde egne studiolugarer og fellesarealer spesifikt for de som reiser alene eller ønsker en lugar for seg selv. Studiolugarene er perfekte for soloreising, og Studio Loungen er en flott måte å møte andre singlecruisere.
Norwegian Cruise Line tilbyr også reduserte tillegg for singelcruisere i vanlige lugarer på utvalgte cruise (noe som betyr at du betaler mindre enn det dobbelte av cruiseprisen)!

Vil du være med på cruise på Hawaii med Norwegian Cruise Line?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

 

 

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,