GO UP

Cruise rundt Hawaii med Norwegian Cruise Line

Se det beste av Hawaii på cruise! Bli med på et eksotisk cruise rundt Hawaii med Norwegian Cruise Line sitt skip Pride of America.
Hawaii er en praktfull øygruppe som er mer enn bare strender. Den varme atmosfæren, nydelige naturen og imøtekommende innbyggere gjør Hawaiiopplevelsen helt spesiell. Norwegian Cruise Line er det eneste rederiet som kan tilby cruise rundt Hawaii!

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise rundt Hawaii med Norwegian Cruise Line

 

Underveis får du besøkt fire av de flotteste øyene på Hawaii!
På frodige Kauai kan du bli med på snorkletur langs Napalikysten – en vill og flott kyststripe som kun nås fra båt.
På The Big Island er Volcano National Park et must. Her ser du lavasjøer, tunneler og aktivitet.

La tærne synke ned i svart sandstrand før du drar til toppen av Haleakalā – Mauis enorme vulkan. Når solen går ned, gjør deg klar for uforglemmelig stjernekikking. Du vil ha god tid til å utforske kulturen og severdighetene i fem unike havner, inkludert O`ahu, Maui, Hilo, Kona og Kaua`i.

Tips: Ønsker du å få mest mulig ut av tiden din i regionen? Ta et cruise med nyoppussede Norwegian Spirit og opplev Sør-Stillehavets uberørte øyer på et cruise til Hawaii og Fransk Polynesia. Opplev de frodige skogene, det krystallklare turkise vannet og det fargerike undersjøiske livet som vil få deg til å føle at du er i paradis. Slapp av i Bora Bora, utforsk havets dyp på Tahiti, eller bare len deg tilbake og nyt den fantastiske utsikten i Raiatea.

Bare Norwegian lar deg besøke fire øyer på syv dager, noe som betyr at du er på en øy hver dag! Lørdagsavganger året rundt.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Kona på Big Island byr på småbyhygge, strender og en fin kyststripe.

Mauis flotte strender, Haleakalakrateret og den ville Hanakysten er også noen av opplevelsene du får med deg på dette cruiset.

Flyreise og hotell før eller etter cruiset ordner Cruisereiser for deg.

 

Her kan du se nærmere på seilingsrute og skipet.
OBS – prisen som kommer frem, viser ikke rabatter og kampanjer. Endelig pris får du av oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Les mer om cruisehavnene på Hawaii

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise rundt Hawaii med Norwegian Cruise Line

***

The Haven by Norwegian – luksuscruise – et skip ombord i skipet

Gjemt på toppen av Norwegian Cruise Lines skip finner du fantastiske The Haven by Norwegian, med de mest luksuriøse og flotte boenhetene. I tillegg til å ha tilgang til alt skipet kan tilby, har du også et helt område forbehold deg som kun vil ha det beste.
Les mer om The Haven by Norwegian

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

For deg som reiser alene

Norwegian Cruise Line var det første cruiserederiet som bygde egne studiolugarer og fellesarealer spesifikt for de som reiser alene eller ønsker en lugar for seg selv. Studiolugarene er perfekte for soloreising, og Studio Loungen er en flott måte å møte andre singlecruisere.
Norwegian Cruise Line tilbyr også reduserte tillegg for singelcruisere i vanlige lugarer på utvalgte cruise (noe som betyr at du betaler mindre enn det dobbelte av cruiseprisen)!

Vil du være med på cruise på Hawaii med Norwegian Cruise Line?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

 

 

Reisemål Cruise fra Hawaii

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic