GO UP

Cruise i Asia med Norwegian Cruise Line

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: Januar – februar 2025
Priseksempel 6. januar 2025 11 netter:
Per person i balkonglugar fra 56 685,-

Prisen inkluderer:
Balkonglugar på skipet, tips, underholdning, alle måltider, Premium drikkepakke (Inkluderer et stort utvalg av alkoholholdige og ikke alkoholholdige drikker og brennevin, samt cocktails og vin opptil 15 USD pr. glass), Special dining-pakke (Inkluderer to middager i en av spesialrestauranter om bord), Utflukts pakke (50 USD pr. lugar pr. havn), WiFi-pakke (150 minutter WiFi pr. gjest i lugaren)
Fly fra Norge kommer i tillegg.

Bli med på et fantastisk 11-dagers cruise i Asia med Norwegian Cruise Line. Cruiset starter i Singapore og tar deg innom spennende havner i Thailand, på Filippinene og i Vietnam.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Her finner du de ulike seilingene
Obs! Prisen viser ikke eventuelle rabatter som gjelder. Eksakt pris får du når du kontakter oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Havner du besøker på cruise i Asia med Norwegian Cruise Line

Singapore
En kompakt, fascinerende bystat som virkelig er global. En gang var byen britisk handelspost. Den mangfoldige fortiden gjenspeiles overalt, fra det gamle kinesiske kvarteret og fargerike hinduistiske templer til moderne skyskrapere og det vanlige språket, engelsk. Ta et kort cruise langs Singapore-elven eller en pedicab-tur gjennom byen, eller nyt stillheten ved National Orchid Garden. Interessert i asiatisk medisin? En spesiell medisinsk restaurant kan foreskrive menyen for å hjelpe deg til å føle deg best mulig!

Ko Samui, Thailand
Ko Samui er en idyllisk, skogkledd øy med uberørte sandstrender. Inne på øya kan du se majestetiske brusende fossefall eller en plantasje hvor aper høster kokosnøtter. Tilbake i byen kan du handle thaisilke, elegante ferieklær og håndverk. Ikke forlat øya uten å smake på den krydrede lokale maten.

Bangkok (Laem Chabang), Thailand
Bangkoks strålende gyldne templer og palass, de kongelige lekterne og Temple of the Emerald Buddha som er skåret ut av en enkelt blokk med jade, er must-see for enhver besøkende. Temple of Dawn ved elven er også fantastisk. Det kongelige slott, et massivt kompleks av utskårne og forgylte bygninger, er kjent for mange som rammen rundt den sanne historien om Anna og kongen av Siam – og brukes fortsatt av kongefamilien i dag.

 

Asia, nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Ho Chi Minh-byen (Phu My), Vietnam
Oppdag den rike arven til Saigon og Mekong-deltaet. Du vil ikke glemme en tur på en sykkelrickshaw, lokalt kjent som xích lô («syk-lav»). Len deg tilbake mens sjåføren kjører deg forbi pagoder, kolonialarkitektur og pulserende markeder. Det frodige landskapet med rismarker og små landsbyer langs Mekong er en fin kontrast til byen. Maten er fantastisk, en unik blanding av asiatiske krydder og franske matlagingsstiler.

Muara, Brunei Darussalam
En kjøretur gjennom byen eller en båttur på kanalene anbefales for å suge inn inntrykkene fra denne spennende byen. Utsmykkede moskeer glitrer i solen med sine gylne kupler og minareter. Besøk Brunei-museet, et oppbevaringssted for malaysisk kultur og islamsk kunst, eller ta en vanntaxi over til Kampong Ayer – vannlandsbyen. Opplev en reise tilbake i tid med et besøk i en Dayak-landsby. Sølvsmykker, messing- og bronsegjenstander, intrikate saronger og antikviteter finnes å kjøpe i Muara.

Kota Kinabalu, Malaysia
Denne travle, etnisk mangfoldige byen tilbyr turister et mangfold av kultur og tidsepoker. En moske med gullkuppel, unik høyhusarkitektur og Heritage Village maler et bilde av byens fortid. Gå inn i den forbløffende Kinabalu-parken, hvor eksotiske planter og sjeldne orkideer blomstrer. Tilbring tid på de strålende strendene og nyt den lokale ferske fisken.

 

Cruise i Asia med Celebrity Millennium, nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Puerto Princesa, Filippinene
Puerto Princesa er full av historie, natur, god mat og avslappende strender. For historieinteresserte er det flere historiske steder og museer fra andre verdenskrigstid å vandre gjennom. Hvis du føler deg eventyrlysten, se den underjordiske elven – et UNESCOs verdensarvsted – eller lær om dyrelivet. Du kan også lære om byens dedikasjon til miljøvern. Ta lunsj på en av de mange restaurantene i byen.

Boracay, Filippinene
Dette har blitt et reisemål som er så populært at regjeringen måtte begynne å begrense antall mennesker som kan besøke øya hvert år.
Boracay er en favoritt av en grunn. Den hvite stranden har sand så hvit at det nesten ser ut som sukker. Vannet er klart, varmt og innbydende – perfekt for en svømmetur. Langs stranden ligger det mange restauranter. Ta en spasertur gjennom markeder eller gå gjennom øyas grøntområder.

Manila, Filippinene
Hovedstaden på Filippinene har 12 millioner, og er en dynamisk by med en rik kolonihistorie som dateres til 1565, da spanjolene ankom. Besøk de mest populære attraksjonene som det elegante Malacanang-palasset, Nasjonalmuseet på Filippinene og Rizal-parken. Den gripende, 150 mål store amerikanske kirkegården og minnesmerket rommer amerikanske og allierte tjenestemenn som ofret livet under andre verdenskrig. Den historiske bykjernen, Intramuros, er vel verdt å utforske.

 

cruisereiser i Karibien

Norwegian Sky

Fra det øyeblikket du går om bord, vil du se at Norwegian Sky som ble pusset opp i 2022, tilbyr noe for enhver smak. Her er det over 10 spisesteder, et bredt utvalg av barer og lounger, et spa og casino. Norwegian Sky er et elegant skip. Her finner du to store basseng ute. Barneklubber, show og liveband.
Du kan også bruke det flotte treningssenteret. Skipet har mange spisemuligheter, både restauranter og kafeer.

Skipet tar ca 2 000 gjester.

 

Vil du prøve et cruise i Asia med Norwegian Cruise Line?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

 

 

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Free At Sea med Norwegian Cruise Line 


Nå kan du oppleve den ultimate friheten når du bestiller cruise med Norwegian Cruise Line.
Vi tilrettelegger cruisebestillingen slik du ønsker og med det nye konseptet vet vi at du vil sette pris på valgfriheten.


Dette er alltid inkludert om du seiler med Norwegian Cruise Line:


  • Flere restauranter og du kan spise når du ønsker. Ingen «dresscode»
  • Stor variasjon i underholdning i verdensklasse
  • Aqua parker, sportstilbud og andre aktiviteter
  • Barne- og ungdoms-program

Oppgrader cruiset ditt med NCLs Free At Sea, og få to valgfrie pakker mot en liten merkostnad basert på cruisets varighet.
Valgene er Premium drikkepakke, besøk i spesialrestaurant (fra 1 – 3 besøk avhengig av lengde på cruise), Internettpakke (fra 75 – 300 minutter per gjest), utfluktspakke, 3. og 4. person seiler gratis (kun skatter og avgifter)


3–5 dagers cruiseoppgradering for 99 EUR per person
6–8 dagers cruiseoppgradering for 149 EUR per person
9–11 dagers cruiseoppgradering for 199 EUR per person
12–14 dagers cruiseoppgradering for 249 EUR per person
15–17 dagers cruiseoppgradering for 299 EUR per person
18+ dagers cruiseoppgradering for 349 EUR per person


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,