GO UP

Nyttårs-cruise fra San Juan til eksotiske øyer i Karibien med Norwegian Viva

Tid: 29. desember 2023 – 9 netter
Pris: Fra 29 962,- per person i rimeligste innvendige lugar

Tenk å reise fra snø og kulde til herlige karibiske rytmer og sol. Sitt på dekk og se opp på stjernene, og nyt nyttårsmiddagen i eksotiske strøk.
Splitter nye og flotte Norwegian Viva tar deg med på et fantastisk cruise fra San Juan til eksotiske øyer i Karibien.

San Juans pittoreske brosteinsgater, torg og kapeller, som ble grunnlagt i 1521, gjenspeiler den spanske arven. Men den nest eldste byen i Amerika kan også skilte med fine strender, frodige regnskoger, frodige fjellsider, imponerende fort og et herlig tropisk klima.

Underveis på dette unike cruiset får du oppleve det beste av Aruba. Nyt den fantastiske utsikten fra California Lighthouse, utforske Aloe-museet og besøk restene av den populære, naturlige steinbroen. Utrolig hvit sand og koboltblått hav gjør lille øya Aruba til et populært reisemål. Den travle frihavnsbyen Oranjestad er nydelig med sorbetfargede nederlandske kolonibygninger drapert i bougainvillea, oleander og hibiskus. Små museer forteller om øyas historie.

 

Cruise fra San Juan til eksotiske øyer i Karibien med NCL Viva USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Gå rundt i den sjarmerende havnebyen Willemstad, Curaçao, og du føler at du har reist tilbake i tid til gamle Amsterdam. Beundre den fargerike nederlandske arkitekturen og dra nytte av den utmerkede shoppingen. Prøv den berømte Curaçao-likøren. På Curaçao reiser du innover på øya for å utforske de fortryllende Hato-hulene. Ta en tur til strutse-farmen og se en av de største fuglene på jorden.

På Bonaire møtes du av et yrende dyreliv og kan lære historien til øyas saltindustri. Snakker du ikke papiamentu? Det er greit. Engelsk og nederlandsk brukes også i Kralendijk, hovedstaden på Bonaire. Øya tilbyr en overflod av vannaktiviteter: fra korallrevdykking til kajakkpadling, katamaranseiling og 4X4 safarieventyr.

 

Cruise fra San Juan til eksotiske øyer i Karibien med NCL Viva USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Byen Charlotte Amalie på St. Thomas har en av de mest fantastiske havnene i verden. Her fantes det en gang pirater for lenge siden. Skattene besøkende finner i dag er de vakre strendene og rikholdig taxfree-shopping.

Med et område på bare 37 kvadratkilometer er øya St. Maarten den minste landmassen i verden som er delt mellom to regjeringer. Den nederlandske halvdelen tilbyr kasinoer, avgiftsfri shopping og øykultur. Den franske halvdelen har dempet raffinement.

Castries, St. Lucia er et mekka for friluftsentusiaster med blomstrende korallrev og regnskogsreservater. Utforsk verdens eneste drive-in vulkankrater ved Sulphur Springs. Besøk Diamond Botanical Gardens and Falls og Morne Coubaril Estate.

Selv om St. Kitts ble grunnlagt av franskmennene i 1627, er det et veldig britisk paradis hvor cricket og te er normen. Det dramatiske øylandskapet er omkranset av flotte sandstrender og oversådd med godt bevarte plantasjer står er igjen fra da øya var dekket med sukkerrør.

 

Cruise fra San Juan til eksotiske øyer i Karibien med NCL Viva USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Seilingsrute:

Fredag 29. desember – San Juan, Puerto Rico – avreise 2030
Lørdag 30. desember – St. Thomas, US Virgin Islands – 0800 – 1700
Søndag 31. desember Philipsburg, St. Maarten – 0800 – 1700
Mandag 1. januar I sjøen
Tirsdag 2. januar Oranjestad, Aruba – 0800 – 1700
Onsdag 3. januar Willemstad, Curaçao – 0800 – 1700
Torsdag 4. januar Kralendijk, Bonaire – 0800 – 1300
Fredag 5. januar Castries, St. Lucia – 1300 – 2000
Lørdag 6. januar Basseterre, St. Kitts – 0900 – 1800
Søndag 7. januar San Juan, Puerto Rico – 0700

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Norwegian Viva – et helt nytt skip i Prima-klassen, designet for at du skal leve livet fullt ut.

Skipet kjennetegnes av de store åpne områdene, som gjør at du kan nyte utsikt, sol og hav på en helt annen måte. Spaser langs Ocean Boulevard, gå over glassbroen Oceanwalk eller ta deg en svømmetur ved Infinity Beach. Her kan du kjøre gocart på en av de største banene til sjøs. Deretter ta en tur ned en av de raskeste skliene til sjøs.
Fra avslapning i boblebad til virtual reality – du finner noe for alle på Norwegian Viva.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Hva er nytt om bord?

Restauranter som er inkluderte:
Hudson’s
The Commodore Room
Indulge Food Hall
Surfside Café

Spesialrestauranter:
Palomar
Hasuki

Bars & Lounges:
Belvedere Bar
Viva Speedway Bar
Metropolitan Bar
Penrose Bar
Whiskey Bar

 

Vi anbefaler at du legger til Free at Sea for ca 2 300,- per person. Dette inkluderer Premium drikkepakke, besøk i spesialrestaurant (fra 1 – 3 besøk avhengig av lengde på cruise), Internettpakke (fra 75 – 300 minutter per gjest), utfluktspakke.

 

Hvorfor ikke unne deg et eksotisk cruise fra San Juan til eksotiske øyer i Karibien?

Kontakt Cruisereiser

Reisemål Cruise i Karibien

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic