GO UP

Cruise fra Amsterdam til Island med Celebrity Apex 2022

Priser pr person: Fra 25 253,- per person
Tid: 7.6, 26.6, 1.8 2022 KUN tre seilinger!

Bli med på et spennende cruise fra Amsterdam til Island med Celebrity Apex i 2022.

Lekkert skip, luksus og spennende havner på Island venter deg på dette cruiset. Celebrity APEX er et av de nyeste og mest innovative skipene i Celebrity’s flåte.

Når du ankommer historiske Reykjavik, har du to dager til å få med deg byen, det fascinerende landskapet, en tur til Thingvellir og Gullfoss eller et avslappende bad i den Blå Lagune. Valgene er mange.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Livlige Akureyri er det mest folkerike samfunnet utenfor hovedstaden Reykjavík. Her har du to dager til å oppleve byen og nærområdene som byr naturopplevelser og aktiviteter som hvalsafari og fotturer.  Byen er sentrum for handel, kultur og tjenester på Nord-Island. Den er kjent for sine botaniske hager og spesielle trafikklys. Akureyri ligger nær mange av Islands mest berømte naturskatter, blant annet innsjøene Myvatn og Goðafoss. På en rundtur i byen kan du få et innblikk i Akureyris fortid og nåtid. Se bysentrum før du tar deg opp til utkikkspunktet. I løpet av spaserturen bør du gå innom den botaniske hagen Lystigarðurinn, hvor du kan se over 2000 arter av lokale og utenlandske blomster som vokser utendørs på grunn av det varme mikroklimaet i Akureyri.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

På seilingene til Irland går du i land i Belfast som har den største havnen i Irland hvor også det største Titanic-museet ligger. I Dublin kan du se Trinity College og spasere gatelangs i de smale gatene. Seilingene til Norge tar deg til Ålesund og Bergen – våre to flotte vestlandsbyer.

Dette er inkludert på seilinger med Celebrity Cruises:

  • Alle måltider om bord
  • Drikkepakke
  • Wifi
  • Tips til servitører og rompersonale om bord

Priser kan endre seg på kort varsel, og i perioder er det kampanjetilbud.
Sjekk alltid med oss om nye kampanjer og tilbud.

Seilinger vår/sommer 2022 med Celebrity APEX

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Unikt på dette skipet:

Infinite VerandaSM – unike balkonglugarer!

Bare ved å trykke på en knapp, blir din lugar verandaen og du kan gå rett ut og mot havet. Unik teknologi gjør at du får 23% større lugarer! Balkongen kan integreres i lugaren, eller du kan ha den for seg selv og du kan spasere ut på balkongen og nyte utsikten og været. En annen unik ting er at 99%  av lugarene på Celebrity Apex har King size-senger med førsteklasses sengetøy og Cashmere-madrasser. Mange lugarer har også dør til lugaren ved siden av. Dette gjør det utmerket for familier eller venner som vil reise sammen.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Celebrity Apex tilbyr spennende reisemål og aktive opplevelser om bord i moderne luksusomgivelser.  Skipet tar vel 2 900 gjester og er enestående i sitt slag. Unikt er Magic Carpet som kan bevege seg over 13 etasjer på utsiden av skipet og brukes til å utvide restauranter eller som en plattform når skipet ligger til anker og du må bruke tendere til å gå i land. Suitene om bord er fantastiske og opp til 250m²! På Resort dekket finner du en egen «Rooftop» Garden  – en oase om bord inspirert av barndommens lekeplasser! Deilige svømmebasseng og seks boblebad som ser ut som martiniglass. Flott solarium med svømmebasseng kun for voksne. Avdelingen «The Retreat» er for deg som vil ha total avslapping og utsøkt service. (Ekstra betaling, og for suiter).  Joggebane, treningsrom med alt det beste utstyret og lekker spa avdeling er selvsagt om bord.

Eden – et gedigent glassrom på ca 650 m2 – i tre etasjer, bestående av glasspromenade, grøntområder, kafeer, sittegrupper, teater og mye mer. Alt omkranset av glass. Det er det største åpne området noensinne. Eden har som mål å vekke alle sanseinntrykk.

På dekk finner du parkanlegg og selvsagt også egen relaxavdeling kun for voksne med deilige solstoler og avslapping.

Se video av lekre Celebrity Edge – søsterskipet
Lugarene er spesialdesignet for å ta inn mest mulig havutsikt. Cashmere på de myke sengene, lekre farger og større bad.
Her kan du selvsagt velge mellom de mest fantastiske suitene til de mindre lugarene.

Vil du være med på cruise fra Amsterdam til Island med Celebrity Apex i 2022?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reisemål Cruise i Nord-Europa

Transportform:

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic