GO UP

Cruise med Celebrity Beyond i Middelhavet

Bli med på en herlig seiling i Middelhavet sommerhalvåret 2022.
Pris: Fra 17 240,- per person. Og selvsagt er alt inkludert: Drikkepakke, wifi og tips.

Opplev de revolusjonerende skipene i Edge®-serien, Celebrity Edge® og Celebrity Apex℠ – tildelt «World’s Greatest Places» av Time magazine – eller det nyeste skipet i serien, Celebrity Beyond℠.USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Mer plass. Mer luksus. Mer komfort.
Bli førstemann om bord på cruise med Celebrity Beyond i Middelhavet!

Celebrity Beyond er det tredje skipet i den revolusjonerende Edge®-serie. Skipet tar det innovative utadvendte designet lenger enn noensinne, og skaper en enda tettere forbindelse mellom deg, sjøen og alle spennende steder i horisonten. Nyt solen, salt havbris og fantastisk natur i utvidede friluftsområder. Nyt god mat som kan konkurrere med alt du finner på land.

Skipet har enda mer uteplass. Hva med den nye to-etasjers Sunset Bar eller den redesignede Rooftop Garden?

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Infinite VerandaSM – unike balkonglugarer!

Bare ved å trykke på en knapp, blir din lugar verandaen og du kan gå rett ut og mot havet. Unik teknologi gjør at du får 23% større lugarer! Balkongen kan integreres i lugaren, eller du kan ha den for seg selv og du kan spasere ut på balkongen og nyte utsikten og været. En annen unik ting er at 99%  av lugarene har King size-senger med førsteklasses sengetøy og Cashmere-madrasser. Mange lugarer har også dør til lugaren ved siden av. Dette gjør det utmerket for familier eller venner som vil reise sammen.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise med Celebrity Edge-klassen

Celebrity Edge-klassen tilbyr spennende reisemål og aktive opplevelser om bord i moderne luksusomgivelser.  Skipet tar vel 2 900 gjester og er enestående i sitt slag. Unikt er Magic Carpet som kan bevege seg over 13 etasjer på utsiden av skipet og brukes til å utvide restauranter eller som en plattform når skipet ligger til anker og du må bruke tendere til å gå i land. Suitene om bord er fantastiske og opp til 250m²!

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise med Celebrity Beyond

På Resort dekket finner du en egen «Rooftop» Garden  – en oase om bord inspirert av barndommens lekeplasser! Deilige svømmebasseng og seks boblebad som ser ut som martiniglass. Flott solarium med svømmebasseng kun for voksne. Avdelingen «The Retreat» er for deg som vil ha total avslapping og utsøkt service. (Ekstra betaling, og for suiter).  Joggebane, treningsrom med alt det beste utstyret og lekker spa avdeling er selvsagt om bord.

Eden – et gedigent glassrom på ca 650 m2 – i tre etasjer, bestående av glasspromenade, grøntområder, kafeer, sittegrupper, teater og mye mer. Alt omkranset av glass. Det er det største åpne området noensinne. Eden har som mål å vekke alle sanseinntrykk.

På dekk finner du parkanlegg og selvsagt også egen relaxavdeling kun for voksne med deilige solstoler og avslapping.
Lugarene er spesialdesignet for å ta inn mest mulig havutsikt. Cashmere på de myke sengene, lekre farger og større bad.
Her kan du selvsagt velge mellom de mest fantastiske suitene til de mindre lugarene.

Her finner du en oversikt over cruisene.
Obs – prisen er for første person i lugaren og viser ikke eventuelle kampanjer.
Riktig pris får du av oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Vil du prøve et cruise med Celebrity Beyond til sommeren?

 Kontakt Cruisereiser

Reisemål Cruise i Middelhavet

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic