cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Cruise i Karibien med Celebrity Reflection

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 9. – 18. november 2024
Pris: Fra 21 170,- per person

Prisen inkluderer: 

  • Flyreise t/r
  • En natt på hotell før cruiset
  • Transport fra flyplass til hotell/skip t/r
  • Syv netter på cruise i utvendig lugar
  • Alle måltider og tips om bord på skipet

Seilingen går også på andre datoer – kontakt oss for pris og muligheter. Flere lugarkategorier på forespørsel og mulighet for tilslutning fra andre byer.

Opplev nydelige øyer, sol og varme. Bli med på et flott cruise i Karibien med Celebrity Reflection.
Gå gjennom frodige regnskoger og se øyenes fantastiske kystlinjer. Zipline over frodige landskap og utforsk dype underjordiske grotter. Oppdag de enkle gledene ved rustikke strandbarer og utrolig fersk sjømat. Spaser på feilfrie strender og kom tett på det marine livet som bor i havet.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Oppdag Arubas prisbelønte strender og Curacaos navnebror turkisfarget likør. Nyt den sørlige karibiske solen om dagen, og gå tilbake til skipet hver kveld for nydelig mat, spennende underholdning og luksuriøst innredede lugarer. Disse fantastiske øyene er fylt med frodige fjell og tropiske landskap og et magisk dyreliv under vann. I tillegg finnes det flere skipsvrak du kan se på.

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Cruise i Karibien med Celebrity Reflection Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Cruise i Karibien med Celebrity Reflection Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Celebrity Reflection

The Retreat® inkluderer privat restaurantrestaurant og døgnåpen salong. Kos deg på noen av de særegne restaurantene med menyer laget av kokker med Michelin-stjerne. I tillegg kan du nyte vin fra en av de mest prisbelønte vinsamlingen til sjøs.
Kos deg med mat utendørs på Lawn Club Grill. Handle i luksuriøse butikker. Og oppfrisk sansene dine på The Spa.

Les mer om noen av havnene i Karibien

Unn deg noen flere dager i Florida om du har tid! Vi skreddersyr dette for deg.

Vil du være med på cruise i Karibien med Celebrity Reflection?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Dag til dag:

Dag 1

8. november 2024 Avreise fra Oslo

Dag 2

9. november 2024 Fort Lauderdale Ombordstigning på Celebrity Reflection

På 1800-tallet bygde William Lauderdale et fort. I dag kommer 16 millioner besøkende hvert år for å besøke de brede hvite sandstrendene, frodige grønne golfbaner og den berømte strandpromenaden. Dra til sentrum til Las Olas Boulevard for en pause på en utendørskafe, handle i elegante butikker og se konserter på scenekunstsenteret. Stopp ved Stranahan House, byens eldste, bygget i 1901 som et handelssted og bevart som et museum. Utforsk historiske bygninger ved History Fort Lauderdale. Bli med på en Segway-tur langs elven eller et cruise på Millionaire’s Row.
Dra ut til Everglades og besøk Flamingo Gardens med sine rosa flamingoer, snerrende alligatorer, svartbjørner og Florida-pantere – pluss eksotiske trær, sommerfuglhager og endemiske blomster. Se etter high fashion på Galleria Fort Lauderdale, nord for havnen og noen kvartaler unna havet. Dra vestover til Sawgrass Mills for 350 designerbutikker, spesialbutikker og spisesteder. Tilbring en avslappende dag i Hollywood sentrum.
Oppdag floribbeisk mat, en blanding av gamle Florida-favoritter med nye karibiske påvirkninger. Lokal sjømat inkluderer hummer, havabbor, mahi-mahi, pompano, snapper, tunfisk og steinkrabber. Prøv autentisk key lime pai, som er søt, syrlig, kremaktig og gul – ikke grønn – i en Graham cracker skorpe.

Dag 3

10. november 2024 I sjøen

En god bok, boblebad og noe kaldt i glasset?

Dag 4

21. november 2024 George Town, Grand Cayman

Ingen noe reisemål blander global finans med den karibiske livsstilen akkurat som Caymanøyene. Dette eksklusive reisemålet tilbyr restauranter i verdensklasse, designerbutikker og avgiftsfri shopping, pluss hvite sandstrender, strålende blått vann og myldrende korallrev. Nyt utsikten over George Town, Seven Mile Beach og West Bay fra den spesialdesignede Cayman Explorer. Og bad med rokker.
Svøm rett gjennom marinefartøyet USS Kittiwake fra andre verdenskrig, som nå er et grunt kunstig rev eller svøm med innbyggerne i Stingray City i det krystallklare vannet i Coral Reef Gardens. Ta en bbq på Seven Mile Beach. Shopping i de avgiftsfrie butikkene i George Town.
Prøv Cayman konkylie i salater, chowders og fritter. Til dessert, ha litt romkake.

Dag 5

12. november 2024 I sjøen

Hva med en perfekt spabehandling etter lunsj?

Dag 6

13. november 2024 Oranjestad, Aruba

Aruba tilhører ABC-øyene og ligger langt sør i det Karibiske hav – nesten på kysten til Venezuela. Arubas befolkning er vennlige mennesker som ønsker turistene velkommen. Det er en relativt flat og liten øy, men er kjent for sine fantastiske hvite strender. På nordsiden av øya er det klipper og brenninger. Grunnet det tørre klimaet i dette området er en stor del av øya uten noe særlig vegetasjon.Du kan rusle omkring i Oranjestad som er hovedstaden med shopping, natteliv og kasinoer, men mest av alt kan du kose deg og nyte strender, sol og varme.

Dag 7

14. november 2024 Curacao

Curacao er den største og livligste av de tre Nederlandske Antillene. Williamstad er en liten, men internasjonal by med mange restauranter, natteliv og butikker. Her kan du rusle rundt mellom husene i pastellfarger, og du finner mange uterestauranter med levende musikk. Byen er delt i to, Punda og Otrobanda som forbindes med en flytende bro. Punda er stedet for shopping, restauranter, markeder og severdigheter. Curacao bærer preg av sin historie, med gamle borger, plantasjer og spesiell arkitektur på husene. Reis til Princess Beach, Curacaos beste strand, ca fem kilometer fra byen.

Dag 8

15. november 2024 I sjøen

Ta på badetøy og nyt det varme været den siste dagen om bord. Se solnedgangen før du spiser en deilig middag.

Dag 9

16. november 2024 Fort Lauderdale – Oslo

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,