GO UP

Cruise rundt New Zealand med Celebrity Edge

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Opplev det beste av New Zealand og Australia.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Bli med på et fantastisk cruise rundt New Zealand med Celebrity Edge – et herlig skip!
Besøk operahuset i Sydney og spaser nedover den ikoniske havnen før du drar på dette uforglemmelig cruiset til New Zealand.
Oppdag blandingen av kulturer og historie i Auckland med en overnatting i denne sjarmerende byen. Sol deg på en strand i Tauranga og prøv lokale viner i vingårdene nær Napier. Beundre den nydelige botaniske hagen i Christchurch og den pastorale skjønnheten til Dunedin. Avslutt reisen mens du cruiser nedover de fantastiske fjordene i New Zealand, hvor du vil se eksotisk dyreliv, frodige landskap og ruvende klipper uansett hvor du snur deg.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Cruiset starter og avsluttes i Sydney.
Sydney regnes som en av de mest kosmopolitiske byene på den sørlige halvkule, og tilbyr så mye – fra strender og vingårder til fantastiske landemerker og shopping i verdensklasse. Besøk arkitektoniske vidundere som Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge, se livet under overflaten fra Sydney Aquariums undersjøiske gangveier, eller ta alt inn ovenfra på en omvisning i Sydney Tower. Du er aldri langt fra naturen i dette blomstrende urbane sentrum. Velkjente surfestrender, dyreparker, nasjonalparker, hvalsafariturer, bushturer og Royal Botanic Gardens – med over 7 500 planter.
Sydney er ikke bare Australias eldste by, det er også en av de mest etnisk mangfoldige byene på kloden, og tilbyr et vell av retter, unike museer og kulturelle muligheter. Utforsk livlige puber, butikker og historiske bygninger på The Rocks, som ligger ved havnen i Sydney.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Cruise rundt New Zealand med Celebrity Edge

 

Auckland – New Zealands mest kosmopolitiske by – en smeltedigel av britiske, asiatiske, stillehavs- og maorikulturer. Auckland Art Gallery har samlet mer enn 15 000 malerier, skulpturer og trykk helt tilbake til 1376. Besøk også  Auckland War Memorial Museum, New Zealand Maritime Museum, National Museum of the Royal New Zealand Navy og Museum of Transport and Teknologi.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise rundt New Zealand med Celebrity Edge

 

Auckland Philharmonia Orchestra fremfører konserter, operaer og balletter.
Auckland Domain er en sentral park med flott utsikt over Hauraki-bukten. Ta en tur opp på Mount Eden, hvor du har 360-graders utsikt fra byens høyeste vulkanske kjegle eller besøk Waiheke Island, et avsidesliggende sted med strender, skoger, vingårder og olivenlunder. Sky Tower tilbyr panoramautsikt fra sentrum. Aucklandere elsker båtliv – én av tre husstander eier en båt – og de har vært vertskap for America’s Cup to ganger. Ulike former for cruise fra Auckland er et must.
Når det er på tide å shoppe, ta turen til Queen Street, Britomart, Ponsonby Road, Karangahape Road, Newmarket eller Parnell. Du kommer ikke tomhendt tilbake fra cruiset i Auckland.

 

Tauranga USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Tauranga er maorienes land. Taurangas hvite sandstrender tilbyr noe for enhver smak. Ta en dukkert i havet eller i et frodig fossefall. Se delfiner boltre seg i bølgene. Lær å seile, prøv å surfe, ta en dykketime eller finpuss fisketeknikken din. Ønsker du deg bort fra vann, kan du ta et slag golf eller spasere nedover The Strand med sine kafeer og pulserende natteliv. Nyt italienske, indiske, tyrkiske, thailandske, franske og fusionssmaker i matveien.

Napiers ødeleggende jordskjelv i 1931 resulterte i en storslått gjenoppbyggingsinnsats som gjør at byen har den største tettheten av Art Deco-bygninger i verden. Spaser langs Napiers vakre gater og beundre arkitekturen. Besøk nydelige kafeer, restauranter og butikker mens du utforsker Napiers severdigheter ved sjøen. Nyt en øl eller fish and chips. Ta en tradisjonell tepause og prøv en Pavlova, en New Zealand-dessert med marengs og frisk frukt. Reis utenfor byen for å utforske noen av New Zealands mest spektakulære vingårder i Hawke’s Bay. Fugleinteresserte og øko-turister kan besøke Cape Kidnappers for å beundre verdens største hekkested for sule.

I Christchurch kan du se spennende gatekunst og banebrytende arkitektur.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Når du kommer til Dunedin, føles det som om du er i Edinburgh. Arkitekturen, naturen og kulturen – til og med aksenten – låner mye fra de i Skottland. Ta et havnecruise for å se albatrosser, skarv og andre sjøfugler. Du kan til og med se pingviner, delfiner og seler. I byen kan du spasere til spektakulære Dunedin botaniske hage, oppdage eldgamle maori-gjenstander i Otago-museet, eller lære alt om øl på Speight’s Brewery.

Ta en titt på flere engasjerende kunstgallerier i det sentrale Octagon-området, også kjent for sine barer og kafeer. Ta turen med Taieri Gorge Railway, med avgang fra den sjarmerende Dunedin jernbanestasjon, for en fire timers utflukt forbi tidligere gullgruvesteder.
Dra ut til Otago-halvøya og besøk Larnach Castle fra 1800-tallet – New Zealands eneste slott. Hør historier om skandale, tragedier og intriger.

Underveis mot spennende havner på New Zealand utforskes majestetiske fjordarmer.
Dusky Sounds er omgitt av bratte klipper som har blitt skåret ut gjennom århundrer av dusinvis av fossefall. Det er også et dyrelivsparadis, med seler og delfiner som patruljerer i vannet, og en mengde spennende fuglearter.

Når kaldt fjellvann faller ned fra klippene over Doubtful Sound, skaper det et uvanlig fenomen – et tolags marint økosystem av ferskvann og saltvann. Dette fungerer som lekeplass for en rekke dyrearter, inkludert pelssel og to typer pingviner – fiordland-pingvinen og den blå pingvinen.

De trange fjordene i Milford Sound med ruvende klipper rundt ligger i Fiordland nasjonalpark, og er en del av verdensarvlisten til Te Wahipounamu. Det er et fristed for alle typer dyreliv.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Celebrity Edge

Celebrity Edge har en fremtidsteknologi og en utforming du knapt har sett tidligere! Cruiset blir i høyeste grad en ny og spennende opplevelse. Dette må du prøve!

En av nyhetene er The Magic Carpet, en stor glassveranda som beveger seg mellom dekk 16 og helt ned til sjøen. The Magic Carpet benyttes til ulike ting, avhengig av hvilket dekk den er på. Alt fra nydelig utendørs restaurant til en forlengelse av bassengområdet. På nederste dekk brukes den til en enklere ombordstigning i de nye, flotte tenderne (mindre båter) som tar deg i land.
The Magic Carpet er fantastisk og du bør legge inn flere besøk på det flygende teppet!

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise med Celebrity Edge i Karibien

 

De største kulinariske opplevelsene får du til sjøs!

Celebrity EDGE er et flytende penthouse til sjøs med assosiasjoner til en designriktig toppleilighet i New York – eller et designhotell, snarere enn et cruiseskip. Celebrity EDGE vil løfte oppfattelsen av cruiseopplevelser til helt nye høyder. Det gjelder også den kulinariske opplevelsen. Et team kokker og kulinariske fagpersoner er ledet av en Guide Michelin-kokk som har skapt de imponerende menyene.

Eden

– et gedigent glassrom på ca 650 m2 – i tre etasjer, bestående av glasspromenade, grøntområder, kafeer, sittegrupper, teater og mye mer. Alt omkranset av glass. Det er det største åpne området noensinne. Eden har som mål å vekke alle sanseinntrykk.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

På dekk finner du parkanlegg og selvsagt også egen relaxavdeling kun for voksne med deilige solstoler og avslapping.

Se video av lekre Celebrity Edge

Lugarene er spesialdesignet for å ta inn mest mulig havutsikt. Cashmere på de myke sengene, lekre farger og større bad.
Her kan du selvsagt velge mellom de mest fantastiske suitene til de mindre lugarene.

 

Vil du være med på cruise rundt New Zealand med Celebrity Edge?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Pr nå må norske borgere ha evisa til Australia og innreisetillatelse NZeta til NZ


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,