GO UP

Karibiencruise med Silversea Cruises 2023

Tid: 8. februar 2023 Barbados til Barbados 10 dager
Pris: Fra 62 700,- per person

Tid: 27. februar 2023 San Juan til San Juan syv dager
Pris: Fra 39 490,- per person

Tid: 6. mars 2023 San Juan til Bridgetown syv dager
Pris: Fra 40 525,- per person

Prisene er ultra all inclusive. En utflukt per havn og transport er også inkludert.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Bli med på meget eksklusive Karibiencruise med Silversea Cruises vinteren 2023. Lekre Silver Dawn tar deg med til mange spennende små øyer på tre flotte ruter i februar og mars.

Den første er et 10 dagers cruise fra Barbados 18. februar 2023. På denne seilingen kommer du til vakre St. Lucia. Her kan du ta en tur opp den berømte Pitons. Deretter seiler du videre til de flotte øyene Bonaire og Aruba. Curacaos strålende farger er neste opplevelse. Tobago – Trinidads «hemmelige» lillesøster – tilbyr det meste for deg som elsker strender. Og på St. Vincent og Grenada kan du utforske spennende historie.

Karibiencruise med Silversea Cruises, cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

27. februar 2023 kan du seile fra San Juan på et syv dagers cruise. Dette er en herlig seiling til små og spennende øyer i Karibien. Gå barbent på St. Barts vakre strender, dykk blant et fantastisk undersjøiske dyreliv i Montserrat, gå opp St. Lucias berømte Pitons og svøm i Roseaus naturlig boblende kilder. Er du matelsker, bør du prøve en tallerken med den lokale spesialiten geitekarry i Antiguas St. John. St. Thomas lappeteppe av kulturer avslutter dette flotte og innholdsrike cruiset.

6. mars 2023 seiler Silver Dawn fra San Juan til Bridgetown på Barbados. Det er ingen ferie som er som en ferie i Karibien. Fra mild havbris til fantastiske naturopplevelser, dundrende fosser og lange hvite sandstrender. Det er en grunn til at disse øyene regnes som paradis på jorden. Hvorfor ikke bli med på dette cruiset, slappe av i ultra-luksus mens Silver Dawn seiler deg fra Puerto Rico til Barbados via USVI, Fransk Vestindia, Antigua, St. Lucia. Grenada og St. Vincent.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Karibiencruise med Silversea Cruises

SILVER DAWN
En ny verden av luksus venter om bord på Silver Dawn. Skipet er både klassisk og moderne. Selv om det er et mindre skip, finner det hele åtte spisemuligheter – inkludert det ypperlige sjø- og landsmaksprogrammet (SALT).  Silver Dawn har tatt med seg mange av de flotte egenskapene til sine søsterskip, men er i en helt egen klasse. Her er det overdådige suiter, enestående reiseruter og banebrytende design og teknologi. Skipet tar kun 596 passasjerer.

Silverseas suiter med havutsikt er noen av de mest romslige innen luksuscruising. Alle inkluderer tjenestene til en butler og de fleste har en privat teakveranda, slik at du kan puste inn den friske sjøluften ved bare å gå utenfor døren din.

SILVERSEA’S ALL-INCLUSIVE LIFESTYLE
• Intime ultra-luksuriøse skip – aldri mer enn 608 gjester
• Gratis ubegrenset WiFi
• Romslige suites med butler service
• Åpen seating og spesialrestauranter
• Vin og brennevin
• In-suite bar med det du foretrekker
• En utflukt inkludert i hver havn

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Les mer om Silversea Cruises

Dette er bare noen eksempel på cruise med Silversea – kontakt oss for flere forslag.

Vil du bli med på Karibiencruise med Silversea Cruises?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reisemål Cruise i Karibien

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic