GO UP

Spesialtilbud med Silversea Cruises

Lekre luksuscruise i hele verden!

Her finner du spesialtilbud med Silversea Cruises. 

Dør til dør med Silversea

Nå betaler du kun 15% depositum på alle seilinger til og med mars 2023. Prisen inkluderer dør-til-dør-transport, flypris, utflukter på land i tillegg til all inclusive om bord. Må bestilles innen 1. juni 2022.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

***

Seil alene med Silversea

Silversea er glade for å kunne ønske soloreisende velkommen om bord på intime skip. Du betaler kun enkelttillegg på 25 % over Silver Privilege-priser, på utvalgte reiser. Hver reise inkluderer en velkomstmottakelse med champagne, for å gjøre det lettere å møte og mingle med andre alenereisende. All-inclusive-priser inkluderer en romslig suite med havutsikt, personlig butlerservice, gratis vin og brennevin, god mat, underholdningsprogram og tips.

For enkeltrom vil et enkelttillegg legges til cruiseprisen for suitekategorier opp til Midship Veranda på Silver Cloud, Deluxe Veranda på Silver Wind, Silver Shadow, Silver Whisper, Silver Spirit, Silver Muse, Silver Moon, Silver Origin og Silver Dawn og Vista på Silver Explorer.

***

nordmannsreiser, cruisereiser, cruiseMed Silversea kan du nyte det du ønsker av drikkevarer, du får nydelig gourmet måltider, roomservice når du ønsker, det er butler til hver suite og selvsagt er tips inkludert.
Velkommen om bord på intime skip med et eksklusivt utvalg av reiser.
Når du vil ha noe ekstra, velger du Silversea Cruises! Med fem cruiseskip og fire explorer skip er Silverseas et rederi med unike muligheter.

Cruiseskipene tar fra 296 til 608 passasjerer og lugarene er fra 27m² på det eldste skipet og fra 32m² på de nyere skipene. Her opplever du den ultimate luksus og service. Lugarene er utvendige, de fleste har balkong og det er en rekke suiter.

SILVERSEA’S ALL-INCLUSIVE LIFESTYLE
• Intime ultra-luksuriøse skip – aldri mer enn 608 gjester
• Gratis ubegrenset WiFi
• Romslige suites med butler service
• Åpen seating og spesialrestauranter
• Vin og brennevin
• In-suite bar med det du foretrekker

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Les mer om Silversea Cruises

Vil du ha et spesialtilbud med Silversea Cruises?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Transportform:

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic