GO UP

Verdenscruise med Silversea Cruises 2025

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Tid: 13. januar – 29. mai 2025
Pris på forespørsel – estimert fra ca 792 000,- per person i Vista Suite

Unn deg en unik opplevelse! Ta et verdenscruise med Silversea Cruises i 2025. Lekre Silver Dawn tar deg med på et eventyr du garantert kommer til å huske!

Dette blir en fantastisk tur, utenom den store turistsesongen, i et rolig tempo og utenfor allfarvei. Legg ut på en reise for ekte reisende, ikke turister. Se ting annerledes og oppdag de mest autentiske, uventede øyeblikkene på ikoniske reisemål. Ta en eksklusiv titt på verden.

136 dager, 59 reisemål, 30 land!

Velg Door to door – da blir du til og med hentet hjemme (OSL + 8 mil)
Transport til flyplass, flyreise, utflukter, de lekreste måltider og drikke. Altså full pakke! Kan det bli noe bedre?!

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Hva er alltid inkludert om bord på Silversea:

 • Butlerservice i hver suite
 • Ubegrenset gratis wifi
 • Personlig service – nesten ett besetningsmedlem for hver gjest
 • Flere restauranter, variert mat, open seating dining
 • Drikkevarer i suiten og på hele skipet, inkludert champagne, utvalgte viner og brennevin
 • 24-timers måltidsservering
 • Underholdning om bord
 • Gratis transport til byen i de fleste havner
 • Tips

 

 

 

HØYDEPUNKTER

 • Oppdag Japan off tempo om vinteren
 • Nyt mer tid til å utforske India og Mumbai
 • Beundre Petra og de urgamle stedene i Egypt
 • Utforsk nordeuropeiske høydepunkter som Paris
 • Opplev grønlandsk tradisjon og kultur

Skipet ligger hele 33 netter i ulike havner. Det er syv eksklusive arrangement om bord, tre spennende landarrangement (mot tillegg), 19 helt nye reisemål. Dette verdenscruiset er laget for at du som erfaren reisende, skal kunne oppleve noe helt nytt. I tillegg til de ikoniske storbyene i verden, så kommer du til reisemål som også er nye for Silversea World Cruise.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Verdenscruiset vil bli delt inn i 10 segmenter:

TOKYO TIL HONG KONG 13. januar – 27. januar
Etter et spesielt velkomstgallaarrangement i Tokyo, vil Silverseas verdenscruise for første gang i cruiserederiets historie seile ut fra Japans hovedstad. Du kan være med på et valgfritt pre-cruise program i land, med fokus på noen av landets mest ikoniske landemerker, opplevelser og tradisjoner over fem dager. Opplev de berømte japanske snøapene i Joshinetsu Kogen nasjonalpark, kjør Japans kuletog (lyntog formet som en kule) på første klasse, møt en Bonsai Master, og slapp av i naturlige oppvarmede mineralbad.
Skipet går innom Osaka, Xiamen og Hong Kong med overnattinger. I tillegg kommer det for første gang til Kagoshima, Naha og Beppu – et stykke skjult Japan! Fra Beppu 19. januar vil du som er med på hele verdenscruise, kunne nyte en eksklusiv valgfri opplevelse i den berømte onsen-byen Kannawa, hvor en ekspertterapeut vil veilede deg om hvordan du best kan nyte de varme kildene.

HONG KONG TIL SINGAPORE  27. januar – 7. februar
Silver Dawn vil deretter seile mellom Hong Kong og Singapore, og ta for seg tidligere og nåværende tradisjoner og kulturer i Sørøst-Asia, med fokus på Vietnams historie.
Du vil se den naturlige skjønnheten i Halong Bay – kjent for sine ruvende kalksteinsklipper, keiserbyen Hue og Da Nang – «broenes by», over to dager, pulserende Ho Chi Minh-byen – byen som aldri sover, over to netter.
1. februar kan du oppdage ånden til Cham under et eksklusivt arrangement i det UNESCO-listede My Son Sanctuary i det fjellrike terrenget utenfor Da Nang – en mindre besøkt region. Lær om Champa-folkets innflytelse på Sørøst-Asia, og se de 70 templene og søylene som ble konstruert av Champa-sivilisasjonen mellom det 4. og 13. århundre. Det blir liveopptredener og en kuratert vietnamesisk middag, med opplyste templer som bak-kulisse.

SINGAPORE TIL MUMBAI 7. februar – 24. februar
I Singapore vil du se kontrasten mellom gammelt og nytt under en spesielt tilrettelagt kveld, og nyte 360-graders utsikt fra 57 etasjer oppe ved Marina Bay Sands. Smak det aller beste av Singapores berømte gatemat. Singapore Sling-cocktails, først laget på den ikoniske Raffles Bar, tradisjonell sang og dans og matlagingsdemonstrasjoner er noe av det som venter på deg.
Mellom Singapore og Mumbai vil du kunne fordype deg mer på land på en valgfri tre-dagers tur på den ikoniske Eastern & Oriental Express. Her kan du utforske landlige Malaysia og Kanchanaburi, ta et River Kwai cruise og se den legendariske broen og se restene av Dødens jernbane.
Det blir også 11 dager rundt Sri Lanka og India. Overnattingsanrop i Singapore, Phuket, Chennai, Trincomalee og Mumbai gir deg mulighet til å lære mer om regionens historie, kultur og naturlige skjønnhet. I Mumbai 23. februar, kan du overvære en skreddersydd Bollywood-produksjon – reservert eksklusivt for gjester på World Cruise.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

MUMBAI TIL ISTANBUL 24. februar – 16. mars
Denne delen går til Det hellige land, inkludert Jerusalem og Egypt, for første gang på et Silversea World Cruise siden 2018. En overnatting i Jeddah vil gi den mulighet til å utforske en av Saudi-Arabias storbyer— en historisk inngangsport til Mekka. Opplev Souq Al Alawi, Al-Tayebat-museet, Corniche og Jeddah Tower, som er en av verdens høyeste bygninger.
Se det arkeologiske området Petra. Det blir også en overnatting i Luxor for vise frem det beste fra Egypts eldgamle historie.
Delta på en to dagers utflukt i faraoenes fotspor fra Ain Sukhna 8.-9. mars. Det blir en privat omvisning i det 500-roms Abdeen presidentpalasset og en oppslukende vandretur i Kairos basarer. Turen avsluttes med en eksklusiv gallamiddag.

ISTANBUL TIL NAPOLI 16. mars – 25. mars
Opplev det østlige Middelhavet om våren. Jomfruanløp i Thessaloniki og Volos – en inngangsport til Hellas eldste akropolis, Sesklo. I tillegg blir det overnattinger i de pulserende byene Istanbul og Siracusa (Sicilia). I Istanbul kan du slappe av i de tyrkiske badene og smake på regionens mangfoldige mat. Det blir også skjulte skatter som for eksempel Nafplion.

NAPOLI TIL LISBOA 25. mars – 3. april
Nyhet denne gang er at det blir også en overnatting i Napoli – hovedstaden i Italias Campania-region.  Napoli er et kulturelt knutepunkt med kongelige palasser, slott og gamle ruiner. I tillegg finner du noen kristendommens eldste fresker her. Og byen er også fødestedet til pizza.
Tid til sjøs mellom Napoli og Malaga gir deg muligheten til å dykke dypt inn i Middelhavets rike matkulturer, med kulinariske berikelser om bord gjennom S.A.L.T.—Silverseas oppslukende kulinariske program. Kunstneriske Malaga ga verden Picasso. I Cadiz gamleby finner du alt fra romerske teatre til nyklassisistiske katedraler.

LISBOA TIL SOUTHAMPTON 3. april – 12. april
Her blir det anløp i Portugal, Spania, Frankrike og Storbritannia. I Lisboa vil du kunne beundre byens flerfargede hus og utsmykkede flislagte kunstverk. I Bordeaux – det største bymiljøet som er anerkjent som et UNESCO-listet verdensarvsted, vil du kunne fordype deg i Frankrikes berømte vinkultur. Guernseys Saint Peter Port er et nytt reisemål for et Silversea World Cruise, og kan skilte med fantastiske strender og forrevne klipper.

 

verdenscruise med Silversea Cruises i 2025 USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

SOUTHAMPTON TIL STOCKHOLM 12. april – 30. april
På reisen mellom Southampton og Stockholm vil du oppdage noen av de mest ikoniske byene i Nord- og Østersjøen. Rouen, Hamburg (for første gang på et Silversea World Cruise), København, Tallinn, og Helsinki. Fra byen Rouen vil du reise til Versailles for å delta på et eksklusivt Marie Antoinette-inspirert arrangement på Versailles-palasset. Du bor på et lokalt hotell og reiser tilbake i tid for en kveld med nytelse, dans, hoffnarrer og champagne. Dagen etter vil du utforske Paris før du returnerer til Silver Dawn.
I Amsterdam vil du få muligheten til å besøke de endeløse tulipanmarkene på den beste tiden av året, guidet av en tredjegenerasjons tulipandyrker, for å lære om denne siden av lokal kultur.
København, en av Skandinavias vakreste byer, vil ønske deg velkommen med en rik kulinarisk kultur og 15 Michelin-restauranter.

STOCKHOLM TIL REYKJAVIK 30. april – 13. mai
Det nest siste segmentet av Controtempo World Cruise 2025 vil du reise mellom Stockholm og Reykjavik for en dyptgående utforskning av nordisk kultur. Mindre besøkte byer som Bergen – med sine UNESCO-listede trebygninger Bryggen – og Færøyenes Torshavn vil stå i kontrast til de ikoniske hovedstedene Stockholm, Oslo og Reykjavik. Under overnattingsanløp i Oslo og Reykjavik vil du få innsikt i Norges fascinerende maritime historie i en av Skandinavias mest pulserende byer, og den utrolige naturen som omgir Islands hovedstad. 29. april vil du kunne delta på en eksklusiv fotoutstilling i Stockholm som vil vise bilder fra reisemål rundt om i verden, laget spesielt for Silverseas gjester.

 

verdenscruise med Silversea Cruises i 2025 USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

REYKJAVIK TIL NEW YORK 13. mai – 29. mai
En av de mest etterlengtede delene av reisen,cruise mellom Reykjavik og New York med ankomst 29. mai 2025.
Besøk mange reisemål på Grønland, Canada og New England for første gang på et Silversea World Cruise, blant anløpene i Qaqortoq, Nuuk, St. John’s, Halifax, Boston. I New York vil det være tre overnattinger. En overnatting i Grønlands hovedstad, Nuke, vil gi deg innsikt i inuittenes historie og tradisjoner, mens en overnatting i St. Johns vil gi deg mulighet til å oppdage Newfoundlands naturlige skjønnhet. En valgfri tre-dagers utflukt fra St. John’s vil avdekke underverkene på Prince Edward Island. Under overnatting i Boston vil du delta på Controtempos avskjedsarrangement på historiske Cyclorama – eksklusivt for gjester på World Cruise.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Silver Dawn med plass 596 gjester vil være ditt hjem på dette fantastiske cruiset. Silverseas nyeste skip, ultra-luksuriøst, har en herlig intimitet. Suitene er romslige med havutsikt. Åtte restauranter; åtte barer og salonger, Silverseas anerkjente kulinariske program, S.A.L.T. og cruiserederiets romersk-inspirerte velværeprogram, Otium gjør at du kan nyte under hele oppholdet.

Kulinarisk fordypning vil ha stor betydning gjennom hele reisen. Med S.A.L.T. tilrettelegges det for et dypdykk i verdens rikeste kulinariske kulturer, bygget rundt temaet «The Essential Tastes of the World.» Oppdagelsesområder vil omfatte vitenskapen om Umami i Japan og kunsten å fermentere i Skandinavia, blant annet.

Vil du unne deg det beste av det beste? Ta et verdenscruise med Silversea Cruises i 2025

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr din pakke!

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,