GO UP

Cruise i Middelhavet med Silversea Cruises 2022

Tid: Fra 31. mars til 10. november 2022
Pris: Fra 42 200,- per person
Prisene er ultra all inclusive. En utflukt per havn og transport er også inkludert.
cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise i Middelhavet med Silversea

Nå kan du bli med på det lekreste av det lekre – et luksus cruise i Middelhavet med Silversea Cruises.
Flotte Silver Spirit tar deg med på en mengde ulike seilingsruter i 2022.

Seilingene går fra Lisboa, Barcelona, Civitavecchia (Roma), Athen, Istanbul og Venezia, og går fra syv til femten netter. Seilingsrutene tar deg til de Iberiske øyer, det vestlige Middelhavet, greske øyer, Svartehavet og Adriaterhavet, så her er det opplevelser for en hver smak.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise i Middelhavet med Silversea

 

Se den flotte kysten langs Spania og opplev Palamos og Barcelona, kjenn på ​​Frankrikes provençalske magi i Marseille, legg til et snev av glamour i Monte-Carlo og Portofino og se ut over Sienna-kysten i Toscana. Opplev Napoleons fødested Korsika og det evig vakre Roma.

Du kan seile fra Lisboas fargerike kyster til magiske Roma via spektakulære strandlinjer, flotte byer og sandstrender. En overnatting i Cadiz gir deg muligheten til å oppdage byen etter mørkets frembrudd, mens en sen avgang fra Barcelona gir deg en smak av byens berømte avslappede livsstil. Nyt Frankrike og Italias glamorøse riviera før du nyter mat fra verdensklasse i Toscana. Et kort hopp til Korsika blir det også.

Cruise i Middelhavet med Silversea, cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

En annen seiling tar deg med på gastronomi og tradisjon i Italias mathovedstad Napoli. Nyt vakre Sorrento etterfulgt av de solrike øyene Sicilia og Malta. Kreta, Santorini og Rhodos legger til litt gresk mytologi på reisen din, mens Kusadasi og den fantastiske tapte byen Efesos gir litt historie til denne mangefasetterte turen.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise i Middelhavet med Silversea

 

Øst-Middelhavet kan tilby tusenvis av år med historie, og er en vugge av kultur og tradisjon. Tenk deg inn i tidligere sivilisasjoner mens du besøker den gamle byen Syros, St. Johns åpenbaringshule i Patmos og se hvor kolossen en gang sto på Rhodos. Fortsett til Jerusalem og Nasaret, tilbring tre dager på besøk i Det hellige land. Nyt solen langs Kretas Souda-bukt.

Kroatias glitrende kyst strekker seg nesten 1800 kilometer. Vannet er legendarisk – krystallklart og varmt – mens landets store mangfold er forbløffende. Hver havn gir en ny glede – de elegante gatene på Opatijarivieraen, Hvars fantastiske natur og Dubrovniks eventyrarkitektur. Du besøker mange UNESCOs verdensarvsteder og de siste havnene,Trieste og Venezia, trenger ingen introduksjon.

Med oppstart og en overnatting i Istanbul, tar denne seilingen deg til juvelene i Svartehavet. Denne fantastiske regionen er fortsatt under radaren. Når skipet anløper havner som Trabzon, Constanta, Odessa og Kusadasi, er dette en reise for deg som liker å gå deg vill i fortidens eleganse. UNESCO-verdensarvsteder, fabelaktig arkitektur og lite besøkte reisemål kan tilbys på dette cruiset.
Skipet har lange opphold i havnene, det er flott sightseeing, deilige spisesteder og shopping, den perfekte oppskrift på en fantastisk cruiseopplevelse.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise i Middelhavet med Silversea

Opplev det beste av cruise!
Velg en av Silversea Cruises fantastiske middelhavscruise. Om bord er alt inkludert. Skipene tar få gjester og du vil føle du er svært gode hender. Nyt luksusen om bord og hygg deg i de flotte stedene som besøkes.

Cruise i Middelhavet med Silversea, Cruise i Karibien med Silversea, cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

SILVER SPIRIT
Silver Spirit gir deg en av de mest komplette cruiseopplevelsene. Her er det et skyhøyt servicenivå, åtte ulike restauranter og god plass inne og på dekk. Nyt førsteklasses servering og slapp av på det som muligens er det beste stedet mellom hav og himmel.

 

SILVERSEA’S ALL-INCLUSIVE LIFESTYLE
• Intime ultra-luksuriøse skip – aldri mer enn 608 gjester
• Gratis ubegrenset WiFi
• Romslige suites med butler service
• Åpen seating og spesialrestauranter
• Vin og brennevin
• In-suite bar med det du foretrekker

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Les mer om Silversea Cruises

Dette er bare noen eksempel på cruise med Silversea – kontakt oss for flere forslag.

Vil du bli med på cruise i Middelhavet med Silversea Cruises?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reisemål Cruise fra Venezia Cruise i Karibien

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic