cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Cruise i Middelhavet med Silversea Cruises

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Luksuscruise uten sidestykke! Unn deg noe du sent vil glemme!
USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Bli med på et eksklusivt cruise i Middelhavet med Silversea. Disse luksuriøse små skipene går i mange ulike ruter fra flere havner. Og selvsagt er absolutt alt inkludert.

Transport til flyplass, flyreise, utflukter, de lekreste måltider og drikke. Altså full pakke! Kan det bli noe bedre?!
Du blir hentet utenfor din egen dør (gjelder 8 mil fra Gardermoen).

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Hva er alltid inkludert om bord på Silversea:

  • Butlerservice i hver suite
  • Ubegrenset gratis wifi
  • Personlig service – nesten ett besetningsmedlem for hver gjest
  • Flere restauranter, variert mat, open seating dining
  • Drikkevarer i suiten og på hele skipet, inkludert champagne, utvalgte viner og brennevin
  • 24-timers måltidsservering
  • Underholdning om bord
  • Gratis transport til byen i de fleste havner
  • Tips

I tillegg – om du tar med deg et vennepar, får dere begge €400 i rabatt per suite!

Her er litt mer om havnene du opplever på cruise i Middelhavet med Silversea Cruises:
Valencia er en stolt by – her finner du dristig design og arkitektur sammen med eksperimentell mat.
Byen har en tøff og spennende historie, med alt fra gresk grunnleggelse, mauriske slag og store flommer. Besøk gjerne Albufera naturpark.

Sete er kjent som Languedocs Venezia. Ta en tur opp på Mount St-Clair eller nyt synet av fargerike fiskebåter i havnen eller La Pointe Courte. Sett deg ned og smak på saftige østers og skalldyr. Ta en runde golf eller kos deg på stranden.  Eller besøk eventyr-citadellet Carcassonne som står på UNESCOs verdensarvliste.

Marseilles er Frankrikes mest solrike og eldste by. Nyt synet av spektakulære Notre-Dame de la Garde med sin elegante kuppel og den skyhøye gylne statuen av Madonna og barn som er synlig over hele byen. Den enorme katedralen i Marseille er like imponerende, med sitt fantastiske sebrastripete eksteriør. Palais Longchamp, bygget i 1862, glitrer av rennende vann. Du kan ikke besøke Marseille uten å spise den berømte fiskegryten – bouillabaisse. Smaksatt med timian, hvitløk og biter av middelhavsfisk og fyldige reker, er det en dristig og deilig smak av Provence. Vask hendene rene etterpå, med noen av Marseilles tradisjonelle såper, laget med en velduftende oppskrift av rik olivenolje. Calanques nasjonalpark er også verdt et besøk, spesielt for deg som liker å vandre, padle kajakk eller seile.

 

Cruise i Middelhavet med Silversea Cruises, USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Saint Tropez trenger nok ikke noen introduksjon. Dette er den franske rivieraens lekeplass for A-kjendiser fra hele verden. Den berømte filmstjernen Brigitte Bardot var den som virkelig førte byen på kartet. Kjente barer tilbyr utsikt over havnen langs Quai Jean Jaurès, med de ikoniske kirsebærrøde regissørstolene. Beundre de mange fantastiske yachter. Ta et slag boule på Place des Lices. Kos deg på den mest kjente stranden Pampelonne Beach. La Ponche, det autentiske fiskekvarteret, har beholdt sin brosteinsbelagte, historiske eleganse og et sekskantformet citadell fra 1600-tallet. Eller ta en fottur til det historiske fyrtårnet Cap Camarat.

Menton var allerede et fasjonabelt vinterferiested for den reisende adelen på 1800-tallet, og fikk til og med et kongelig godkjenningsstempel fra dronning Victoria. Inspirert av det subtropiske mikroklimaet, plantet aristokrater fra 1800-tallet overdådige hager fulle av sjeldne, tropiske planter fra deres reiser og den største samlingen av sitrustrær i Europa, med over hundre forskjellige varianter. Disse hagene er nå åpne for publikum. Menton har et legendarisk kjærlighetsforhold til sitroner som kulminerte med etableringen av en sitronfestival på 1930-tallet. Det er litt av et syn å se alle skulpturer laget av sitroner og appelsiner. Sjarmen til Menton fascinerte fremtredende kunstnere og forfattere. Picasso, Duffy, Monet, Zola og Flaubert blant mange andre har alle funnet inspirasjon her.

 

Cruise i Middelhavet med Silversea Cruises, USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Det er få mer elegante steder å nyte solnedgangen enn på Terrazza Mascagni, Livornos raffinerte sjakkbrettpiazza. Utforsk «Piccolo Venezia», ​​eller «Lille Venezia» – en fjerdedel av byen som er full av kanaler, små marmorbroer og mange fristende spisesteder. Det er mye å oppleve i Livorno, men mange bruker dette som et startpunkt for å utforske Toscanas  vingårdsdraperte landskap. Her kan du kjenne på de kjente smakene i Bolgheri-vinområdet. Eller dra ut til Prato, hvor du finner tettvevd tekstilhistorie. Pisas skjeve tårn er innen rekkevidde, det samme er Firenze med sin renessanseskjønnhet. Beundre den delikate utskjæringen av Michelangelos mesterverk, David-statuen, og legg merke til den provoserende holdningen mens han kaster et avvisende blikk mot Roma. Stå foran byens majestetiske svart-hvite katedral – katedralen Santa Maria del Fiore – med sin kolossale mursteinskuppel.

 

Cruise i Middelhavet med Silversea Cruises USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Portofino – nå enda mer kjent på grunn av serien av samme navn. Byen ligger på en halvøy og regnes som den mest forlokkende og glamorøse byen på den italienske rivieraen. Denne delen av den liguriske kysten er et beskyttet område, og her ser du noe av landets mest pittoreske og mest imponerende natur – som best sees fra dekket på en seilbåt. Hvite villaer spredt ut over de frodige grønne åssidene, omgitt av vingårder og olivenunder. Nede i selve Portofino er det travle terrassebarer og restauranter, som serverer god mat med flott havutsikt. Nyt en aperivo på den pittoreske Piazzetta ved vannkanten. Smak noen av de berømte liguriske vinene sammen med focaccia con il formaggio – eller fat med god ost og skinker. En vandring ut langs odden til den avsmalnende tuppen av halvøya, belønner deg med utsikten over Portofinos ikoniske hvite fyrtårn.

Alle veier fører til Roma sies det, og med god grunn – denne byen er en av verdens mest spennende, og tilbyr uovertruffen historie langs hver gate. En stemningsfull, inspirerende og fullstendig kunstnerisk hovedstad med uovertruffen kulturell innvirkning. Roma er en by med landemerker rygg-til-rygg, som vil ta deg med på en spennende reise gjennom tidene. Romas utrolige Forum Romanum er overstrødd med ruiner av dens gamle administrasjoner, over 2000 år gamle. Få steder er vakrere og mer uhyggelige på en gang enn Colosseum. Besøk Pantheon eller den forseggjorte Trevifontenen. Vatikanstaten er en forbløffende, kolossal visning av katolsk storhet, mens Spansketrappen – kronet av Trinità dei Monti-kirken – er et vakkert sted å samles og nyte den livlige atmosfæren i denne fantastiske byen.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Litt om skipene til Silversea Cruises

Cruiseskipene tar fra 296 til 608 passasjerer og lugarene er fra 27m² på det eldste skipet og fra 32m² på de nyere skipene. Her opplever du den ultimate luksus og service. Lugarene er utvendige, de fleste har balkong og det er en rekke suiter.

Alle lugarer har egen sittegruppe og eksklusivt sengetøy, kjøleskap med varer du selv ønsker, lekre badeartikler med badekåpe og tøfler er en selvfølge. Førsteklasses service hvor det nesten er en ansatt pr gjest. Mat er i høysete, og er inspirert av rederiets italienske arv med «slow food» opplevelser.

Her verdsettes kvalitet over kvantitet og lokal og kortreist mat benyttes hvor det er mulig. Skipenes to italienske restauranter, La Terrazza og hovedrestaurant Atlantide, serverer utsøkte ingredienser.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Les mer om Silversea Cruises

Dette er bare noen eksempel på cruise med Silversea – kontakt oss for flere forslag.

Vil du bli med på cruise i Middelhavet med Silversea Cruises?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,