cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Cruise i Antarktis med Silversea Cruises

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Obs – prisene her viser kun cruise per person i delt lugar.
Kontakt oss, så lager vi pris inkludert fly og transport.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Dette er et fantastisk og eksklusivt luksus-cruise i Antarktis med Silversea Cruises.

Antarktis er et kontinent som er i stadig endring og alltid er spennende å utforske. Her blir du en eventyrer fremfor en reisende. Med lekre Silver Endeavour kan du utforske et sjeldent dyreliv og en fantastisk natur i suveren komfort.

En tur til Antarktis står på ønskelisten til enhver reiseelsker. Hvorfor ta et luksuscruise i Antarktis med Silversea?
Fordi det er livets eventyr på det minst besøkte stedet på jorden. Fordi flåten av intime ekspedisjonsskip tar deg så langt utenfor allfarvei at det er ingen spor.

Silversea tilbyr to måter å komme seg til det hvite kontinentet på. Velg å fly rett inn i hjertet av Antarktis på bare to timer med Antarctica Bridge eller seile den ikoniske Drake Passage for en uforglemmelig opplevelse.

Se alt som er inkludert på Antarktis cruise pakke

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Antarktis Bridge pakke

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Gå om bord på Silversea Expeditions for å oppdage jordens mest spennende steder og oppleve spenningen med å sette foten på ukjent og sjelden utforsket land.
En ekspedisjon med luksusrederiet Silversea er ulik noen annen reiseform – spennende, fryktinngytende og ydmykende på samme tid. Den tar deg med til noen av de mest avsidesliggende områdene på planeten. Det er en unik opplevelse for deg som er nysgjerrige og utforskende. Det handler ikke bare om dyreliv eller fjell. Det handler om å fordype seg i kulturen, landskapet og habitatet i regioner ved hjelp av eksperter som kan belyse alt du ser. Fra de frodige regnskogene i det ekvatoriale Stillehavet til de polare ytterpunktene helt i utkanten av verden.

Litt om havnene du kommer til på cruise i Antarktis med Silversea Cruises

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserPuerto Williams er en chilensk by som ligger på Navarino Island på den sørlige bredden av Beagle Channel. Byen kaller seg den sørligste byen i verden. Men på grunn av sin lille størrelse – ca. 2 500 innbyggere – har den mye større argentinske byen Ushuaia, som ligger på nordsiden av samme kanal, også den tittelen. Naturen rundt er fantastisk. De ville forblåste fjellene reiser seg over tregrensen og drysses jevnlig med snø. Selve byen har det dramatiske bakteppet kalt «Dientes de Navarino» (bokstavelig talt «tennene til Navarino»).
Området ble opprinnelig brukt av Yaghan-folket. Den nåværende byen ble etablert som en marinebase i 1953 og har nå blitt et utgangspunkt for vitenskapelige reiser og ekspedisjonscruise til Antarktis-regionen. Byen er sjarmerende med en landsbyfølelse, rustikke bygninger og den hjemmekoselige lukten av vedrøyk. En oase av fred ved verdens ende.

Å seile den legendariske Drakepassasjen er en opplevelse som få noen gang er så heldige å oppleve. Sydspissen av Amerika føles allerede som et vilt nok miljø. Men følelsen av å se de fjerne klippene på halvøya kjent som «End of the World» forsvinne inn i horisonten, er episk, skummel og magisk. Du får se isfjell på størrelse med skyskrapere, pingviner og hvaler, albatrosser og ulike delfiner. Gå i fotsporene til noen av historiens største og modigste oppdagere mens du utforsker berømte, snødekte landmasser som Elephant og Deception Island.

Cruise i Antarktis med Silversea Cruises mars 2023 USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Nå venter verdens mest avsidesliggende, ekstreme og fortryllende villmark, Antarktis. Dette er et eventyr i sin reneste form, bare en håndfull mennesker vil noensinne være heldige nok til å oppleve den majestetiske skjønnheten til disse landskapene på første rekke. Antarctic Sound vil være et av de første møtene dine av dette hvite riket, som ligger på den nordlige spissen av den antarktiske halvøya.  Øresund er rått – og fikk navnet sitt etter det første skipet som trosset passasjen mellom halvøya og Joinville-øygruppene tilbake i 1902.
Se isfjell på størrelse med katedraler på nært hold og blåfargede isbreer som glir ned fra imponerende steder som Hope Bay.

Elephant Island er i skrevet dypt inn i historien til antarktiske ekspedisjonslegender som stedet der Ernest Shackleton og det rammede mannskapet på Endurance mirakuløst overlevde en hard antarktisk vinter i 1916.

Tidligere var det ikke to ord som fremkalte mer frykt for sjømenn enn Kapp Horn. Med sitt rykte om voldsomme stormer og undervannskjær var det et sted hvor en sjøfarer fikk respekt for tapperhet mot alle odds. Det vil si, hvis han levde for å fortelle historien (han fikk også bruke en bøyle i gull og spise med en fot opp på bordet).

Kapp i seg selv er den robuste øyspissen av Sør-Amerika som stikker inn i den stormfylte Drake-passasjen. Den nederlandske sjømannen Willem Schouten og kjøpmann Jacob Le Maire, begge fra byen Hoorn (derav Kapp Horn), satte det på kartet i 1616 da de forsøkte å omgå handelsmonopolet som ble utøvd av det nederlandske østindiske kompani over Magellanstredet.

Kapp Horn var en gang en fysisk inngangsport til eventyr og handel i Stillehavet. I dag er det mer en åndelig attraksjon som trekker reisende til å hylle de modige sjømennene som av nødvendighet forsøkte å passere denne ville og ugjestmilde odden.

Under klarvær kan et syv meter høyt stålmonument sees stående omtrent 1,5 kilometer fra den sanne capen, nær den chilenske marinestasjonen. Den viser silhuetten av en albatross, en fugl som sies å bære sjelene til de sjømennene som omkom «rundt Hornet».

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Silver Endeavour

Dette er det nyeste skipet til Silversea Cruises. Skipet er bygget med PC6 Polar Class spesifikasjoner, som er en av de høyeste klassifikasjonene. Dette betyr at Silversea kan ta deg med enda dypere inn i de mest avsidesliggende områdene. I tillegg er dette en av de mest luksuriøse ekspedisjonsskipene som har blitt bygget noensinne.
Skipet tar kun 200 passasjerer. Her er det flere restauranter å velge mellom. Og du bor i lekre suiter – alle med balkong!

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Hva er alltid inkludert om bord på Silversea:

  • Butlerservice i hver suite
  • Ubegrenset gratis wifi
  • Personlig service – nesten ett besetningsmedlem for hver gjest
  • Flere restauranter, variert mat, open seating dining
  • Drikkevarer i suiten og på hele skipet, inkludert champagne, utvalgte viner og brennevin
  • 24-timers måltidsservering
  • Underholdning om bord
  • Gratis transport til byen i de fleste havner
  • Tips

 

Opplev det beste av cruise!
Seil med Silversea Cruises på en unik reise. Om bord er alt inkludert. Skipene tar få gjester og du vil føle du er svært gode hender. Nyt luksusen om bord og hygg deg i de flotte stedene som besøkes.

Les mer om Silversea Cruises

Dette er bare noen eksempel på cruise med Silversea – kontakt oss for flere forslag.

Vil du bli med på cruise i Antarktis med Silversea Cruises ?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,