GO UP

Cruise fra Venezia med Silversea

Har du et spørsmål om denne turen?

Pris: fra 58 300,- per person, all inclusive

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Bli med på eksklusive cruise fra Venezia med Silversea.
Flere av de flotte Silversea cruiseskipene tar deg med på spennende seilinger fra Fusina utenfor Venezia. Opplev Piran i Slovenia og byens venetianske arkitektur, den blendende kysten langs Kroatia. Zadars unike sjarm med sin kalksteinsbukt og de fire festningsbyene Dubrovnik, Kotor, Split og Rovinj.
I tillegg kommer du til små greske øyer. Dette er bare et lite utvalg av hva du opplever på disse seilingene.
Silverseas skip holder høy kvalitet. Skipene tar rundt 700 passasjerer og har fantastiske uteområder, flere restauranter og et stort utvalg av barer. Store utsøkte suiter med butler service, hvor noen av de tilbyr hele 270 graders utsikt fra sjø til himmel. Dette er luksus til fingerspissene men samtidig med en avslappet og uformell atmosfære.

Du kan også bestille door to door! Kontakt oss for priser.
Transport til flyplass, flyreise, utflukter, de lekreste måltider og drikke. Altså full pakke! Kan det bli noe bedre?!
Du blir hentet utenfor din egen dør (gjelder 8 mil fra Gardermoen).

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Hva er inkludert om bord på Silver Nova:

  • Butlerservice i hver suite
  • Ubegrenset gratis wifi
  • Personlig service – nesten ett besetningsmedlem for hver gjest
  • Flere restauranter, variert mat, open seating dining
  • Drikkevarer i suiten og på hele skipet, inkludert champagne, utvalgte viner og brennevin
  • 24-timers måltidsservering
  • Underholdning om bord
  • Gratis transport til byen i de fleste havner
  • Tips

 

Cruise fra Venezia med Silversea USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Venezia er en flytende by med kanaler og broer, et sted med evig skjønnhet og varig eleganse. Lagunen med mer enn 100 øyer er et himmelsk syn som tar deg på en reise tilbake i tid – fra den romerske begynnelse, gjennom århundrer med handel til det moderne preget vi ser i dag. Ta deg rundt på Venezias glitrende vannveier med en romantisk gondol eller på cruise langs brede kanalboulevarder. På Rialtobroen over Grand Canal får du byens mest innbydende utsikt. Ønsker du ro, kan du gå noen få kvartaler bort fra turistområdene. Besøk Piazza San Marco og Basilica San Marco med sine vakre bysantinske mosaikker. Campanile di San Marcos klokketårn i nærheten tilbyr flott utsikt. Dogepalasset, hvor fanger ble straffedømt og vandret over Sukkenes bro til cellene. Prøv en vaporettotur til lokale øyer som Murano med sitt verdensberømte glass, Torcello med sine fantastiske katedraler, eller Burano med sine håndlagde blonder og herlig fargerike malte hus.

Piran i Slovakia oser av middelhavssjarm. Byen ble styrt av republikken Venezia fra 1283 til 1797 (og frem til midten av 1900-tallet var italiensk det dominerende språket, selv om dette har blitt forbigått av slovensk de siste årene). Det italienske preget er synlig i byens arkitektur (hovedtorget er oppkalt etter den berømte italienske komponisten Giuseppe Tartini) og det lokale istriske kjøkkenet. Det ovale torget er det ideelle stedet å starte utforskningen av Piran, som best gjøres til fots. Vandre inn i de labyrintiske gatene i gamlebyen – trange gater og kompakte hus toppet med de perfekte terrakottafliser som er så typiske for regionen. Gå inn i en av de små katolske kirkene eller gå opp til St. George’s på toppen av bakken.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Romerne grunnla byen Zadar før venetianerne, østerrikerne, franskmennene og italienerne satt sine preg på den og etterlot seg et vell av arkitektonisk interesse. Se gamlebyen med sine robuste bymurer, dekorative steinporter og marmorgater. St Donatus-kirken ble bygget av steiner plyndret fra det romerske forumet, mens Zadar-katedralen – Dalmatias største – står blant de mange arkitektoniske godbitene i denne byen. Gå til «skamstøtten» med sine kjeder som skulle ydmyke kriminelle i en svunnen tid – eller kjøp noen fristende godbiter på markedet. Kolovare-stranden er kun en ti minutters spasertur fra gamlebyen. Ta en dagstur til Kornat nasjonalpark med sine nydelige øyer og se de flotte fossene i nasjonalparken Plitvice Lakes. Se det unike kunstverket ved havet, designet for å lage musikk når bølgene skyller over det. Ikke langt unna er Solmonumentet, en 22 meter bred skive som samler solstrålene på solfylte dager, og frigjør solenergien i form av et magisk lysshow etter mørkets frembrudd. Sitt og beundre kunstverket som kommer til live, mens en av byens berømte solnedganger vises foran deg.

Dubrovniks festningsby er et virkelig imponerende syn å se, omkranset av tykke steinvegger så tykke og dramatiske at de kunne vært spesialbygget som et filmsett. Byen har vært rammen rundt utallige filmer og show – fra Star Wars til Robin Hood, Game of Thrones. Murene – som noen ganger er ikke mindre enn 12 meter tykke – er imidlertid absolutt ikke bare til utstilling. De holdt Dubrovnik trygg da det var en maritim republikk, og de ble beleiret så sent som i 1991, da serbiske og montenegrinske styrker angrep, da Jugoslavia brøt fra hverandre. Steingatene i byen tar deg gjennom arkitektonisk prakt, barokke kirker og sprutende fontener. Gå langs bymurene for å se havet av terrakottatak og kirkespir og det glitrende Adriaterhavet. Besøk det nærliggende fortet Lovrijenac eller ta otaubanen opp til Srd-festningen. Dubrovniks gater er stappfulle av spisesteder og bord med levende lys, nyt et glass vin og gnocchi med kremet trøffelsaus. Nærliggende strender som Banje ligger også i nærheten.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Festningsbyen Kotor er spektakulær. Bare å seile inn gjennom Kotorbukta er et imponerende skue. Byens gamle bydel står på UNESCOs verdensarvliste. Mange liker godt Kotor for den kompakte utformingen, mindre folkemengder og autentisitet. Gatene patruljeres av en mengde katter som har blitt adoptert som byens maskoter, etter å ha blitt etterlatt av forbigående handelsskip. Lær om byens maritime historie i Marinemuseet som ligger i Grgurina-palasset. Spaser gjennom trange smug med verksteder under klesvask trukket mellom vinduer, slå deg ned på et torg for en ettermiddagskaffe eller sjømatmåltid. Ønsker du en utfordring, ta de 1 350 trappetrinnene opp de bratte veggene til St Johns festning. Utsikten over den nydelige bukten gjør det verdt strevet når du går forbi byens iøynefallende kirkeklokketårn fra 1400-tallet.

Split er en by med romantisk skjønnhet, bygget rundt et historisk hjerte. Selv om Split er historisk, har ikke byen vært redd for å følge med tiden. Steinveggene som omslutter gatene er levende med travle barer og rolige kroker, hvor flasker med rødvin nytes og deilige måltider spises. Byen har et naturlig bakteppe av dramatiske kalksteinsfjell.
Diokletians palass er en romersk rest med et utrolig omfang og detaljer som virkelig er fantastiske. Gå først til katedralen Saint Domnius, hvor et hult klokketårn skyter opp mot himmelen. I palassets kjellere er det alt fra vinfestivaler til souvenirboder. Duften av lavendel kjennes uansett hvor du går i gamlebyen, der bortgjemte butikker tilbyr hjemmeprodusert sjokolade, tørkede fiken og nykvernet kaffe. Den vidstrakte strandpromenaden består av palmer, livlige barer og spisesteder, og lenger ut finner du Marion Hill – hvor du kan klatre opp til noen av de beste utsikts-stedene i byen. Besøk Sustipan-kirkegården med sitt fantastiske panorama over havet, byen og fjerne øyer. Turer til øyparadiser som Hvar og Brac er fristende, og det samme gjør lengre utflukter til steder som Krka nasjonalparks fossefall.

 

Cruise fra Venezia med Silversea USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Rovinj er kjent som Kroatias «Lille Venezia». Nyt spaserturer langs strandpromenaden og den fine havnen. Her snakker de både kroatisk og italiensk Gå langs de brosteinsbelagte gatene i Rovinjs gamleby. Små gater og torg er omkranset av små souvenirbutikker, barer, gelato-boder og restauranter som serverer deilige retter med Istrias kjente hvite trøfler. Ta turen oppover til det venetianske klokketårnet til St Eufemia. Utforsk olivenlundene og vingårdene på den solfylte halvøya, på vei til landsbyer hvor trøfler snuses opp av spesialtrente hunder, eller dra ut til steinete viker for å svømme i forfriskende, gjennomsiktig hav. Pula ligger også i nærheten – en by spredt med romerske ruiner, inkludert det praktfullt bevarte, intakte amfiteateret – som fortsetter å være et senter for underholdning, med stemningsfulle festivaler og konserter den dag i dag.

 

Unn deg et unikt cruise fra Venezia med Silversea Cruises! En opplevelse uten sidestykke!

Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,