GO UP

Påske-cruise rundt Bahamas med Norwegian Aqua

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Vær en av de første til å cruise med NCL sitt nyeste skip Norwegian Aqua som kommer i mars 2025 – fem netter til Bahamas i påsken 2025
Vi skreddersyr med fly og opphold i Florida!

Pris:
Innvendig lugar fra 14 510,- pr person
Utvendig lugar fra 16 745,- pr person
Balkonglugar fra 18 985,- pr person

Pris ved to voksne og to barn i lugaren:
Innvendig fra 45 910,- totalt for familien
Utvendig fra 51 090,- totalt for familien
Balkong fra 52 910,- totalt for familien

Hva med å være førstemann om bord på cruise rundt Bahamas med Norwegian Aqua – det splitter nye skipet som kommer i 2025. Denne seilingen går i påsken 2025 og kan lett kombineres med spennende reisemål i USA, Hawaii eller Karibien. Du seiler fra Miami. Sol og sand venter på deg på nydelige Bimini. Nyt snorkling, svøm med rokker eller utforsk uberørte strender. Deretter senker du farten på Norwegian Cruise Lines private øy, Great Stirrup Cay, i en privat luksusvilla ved siden av den eksklusive lagunen, Silver Cove. Eller ta ferien til nye høyder på Flight House zipline. Gå deretter tilbake om bord for deilig mat og spennende kveldsunderholdning.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Havner du besøker på cruise rundt Bahamas med Norwegian Aqua

Miami har en fantastiske blanding av kulturer og prangende urbane omgivelser. Besøk det trendy Art Deco-distriktet i South Beach, Calle Ocho i Little Havana, de super-eksklusive nabolagene Coconut Grove og Coral Gables og det unike økosystemet til Everglades

Bimini ligger bare 80 kilometer fra Miami, og er Bahamas’ vestligste øyekjede. Her opplever du spennende vannaktiviteter og vidstrakte strender. Ernest Hemingway kalte Bimini hjem på 1930-tallet. Øyenes utrolige havfiske inspirerte ham angivelig til å skrive The Old Man and the Sea. Besøk Bimini-museet for å lære om Hemingways tid her eller begi deg ut på ditt eget dyphavsfiskeeventyr. Gå på leting etter Fountain of Youth eller den tapte byen Atlantis, eller bare ta en dukkert i det varme, asurblå vannet og nyt en ettermiddag med å slappe av på en uberørt strand. Uansett hvordan du velger å tilbringe dagen i Bimini, blir det en legendarisk tid i paradis.

Så venter et heldagsbesøk til Great Stirrup Cay, et idylliske øyparadis reservert kun for Norwegian Cruise Line sine gjester. Spaser langs myke, hvite sandstrender og nyt de mange aktivitetene. Snorkle, padle kajakk i krystallklart vann og prøv WaveRunner®. Ta en matbit på den nye 8 500 kvadratmeter store strandbufféen og slapp av i din private strandhytte.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Norwegian Aqua

Norwegian Aqua er den siste utviklingen av den innovative Prima Class. Her er det mer ekspansiv uteplass og uhindret utsikt. Prøv den helt nye Aqua Slidecoaster. Og kos deg i de romslige suitene. Nyt Infinity Beach, gå over vannet på glassbroen Oceanwalk.
The Drop er den eneste frittfallende tørre skliene på havet.
Aqua Slidecoaster er verdens første hybrid berg-og-dal-bane og vannsklie!
Entourage for 13-17 åringer tilbyr moderne, digitale og inkluderende alternativer for å engasjere deg slik du vil.
Start et episk spill på Glow Court, et høyteknologisk LED-sportsgulv som er briljant konstruert for oppslukende lek.
Guppies Open Play er for de minste cruiserne og tilbyr en lekeplass for foreldre å samhandle med spedbarn/baby/småbarn 6 måneder – 3 år og barn i bleier. Leker, baller og sansegjenstander er tilgjengelig i rommet.
Aqua Park for barn har flere fossende vannfunksjoner og sprutende opplevelser.

Skipet tar 3 571 passasjerer

Se andre seilinger med Norwegian Aqua i Karibien
OBS – prisen som kommer frem, viser ikke rabatter og kampanjer. Endelig pris får du av oss.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

The Haven by Norwegian – luksuscruise – et skip om bord i skipet

Gjemt på toppen av Norwegian Cruise Lines skip finner du fantastiske The Haven by Norwegian, med de mest luksuriøse og flotte boenhetene.
I tillegg til å ha tilgang til alt skipet kan tilby, har du også et helt område forbehold deg som kun vil ha det beste.
Les mer om The Haven by Norwegian

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

For deg som reiser alene

Norwegian Cruise Line var det første cruiserederiet som bygde egne studiolugarer og fellesarealer spesifikt for de som reiser alene eller ønsker en lugar for seg selv. Studiolugarene er perfekte for soloreising, og Studio Loungen er en flott måte å møte andre singlecruisere.
Norwegian Cruise Line tilbyr også reduserte tillegg for singelcruisere i vanlige lugarer på utvalgte cruise (noe som betyr at du betaler mindre enn det dobbelte av cruiseprisen)!

 

cruise fra Barcelona med Norwegian , cruise alene, kort-cruise fra Roma til Barcelona med Norwegian Epic, cruisereiser, nordmannsreiser, cruise fra Barcelona med Norwegian Epic

Free At Sea med Norwegian Cruise Line 

Nå kan du oppleve den ultimate friheten når du bestiller cruise med Norwegian Cruise Line.
Vi tilrettelegger cruisebestillingen slik du ønsker og med det nye konseptet vet vi at du vil sette pris på valgfriheten.

Dette er alltid inkludert om du seiler med Norwegian Cruise Line:

  • Flere restauranter og du kan spise når du ønsker. Ingen «dresscode»
  • Stor variasjon i underholdning i verdensklasse
  • Aqua parker, sportstilbud og andre aktiviteter
  • Barne- og ungdoms-program

Oppgrader cruiset ditt med NCLs Free At Sea, og få Premium drikkepakke, besøk i spesialrestaurant (fra 1 – 3 besøk avhengig av lengde på cruise), Internettpakke (fra 75 – 300 minutter per gjest), utfluktspakke, 3. og 4. person seiler gratis (kun skatter og avgifter)

Prøv et cruise rundt Bahamas med Norwegian Aqua

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,