Fristelser på havet

GO UP

Spesialtilbud med Regent Seven Seas

Her finner du spesialtilbud med Regent Seven Seas

AKKURAT NÅ! DOBBEL OPPGRADERING!

Bestill ditt cruise før 28. februar.
Den høyeste oppgraderingen vil være i Penthouse-A-klasse.

***

Regent Assurance-policy 

Med virkning fra 1. januar 2021 er Regent Assurance-policyen utvidet for nye bestillinger frem til 31. januar 2021 på reiser med avgang 31. oktober 2021.
Gjester i kategoriene MS-H som har betalt og avbestiller minst 15 dager før avreise er berettiget til en 100% fremtidig cruisekreditt. FCC kan brukes til en ny reservasjon innen 1 år etter utstedelsesdatoen for reise med avgang innen 31. desember 2022.

***

NYHET – SEVEN SEAS SPLENDOR

Luksusskipet Seven Seas Splendor ble sjøsatt i begynnelsen av 2020. Skipet vil ha et mannskap på 542 og plass til 750 gjester fordelt på 375 suiter.
Uansett hvor stor suite du velger på Seven Seas Splendor ™, gjelder de samme eksepsjonelle standardene for design og komfort. Størrelsene varierer  Layoutene varierer fra 28 til 412 kvadratmeter, og alle har en møblert privat balkong. Alt er inkludert, fra de fineste måltider og drikkevarer hele døgnet – til utflukter.


Kveldene om bord er fylt med musikk og moro. Nyt et spennende cabaret-show, test lykken på Casinoet, gå på scenen for litt karaoke eller bare finn et rolig sted på dekk for å glede deg over stjernene.

Regent Seven Seas cruises inkluderer selvsagt alle drikkevarer om bord og du hilses velkommen med et glass champagne. Dette er en utsøkt reise. Utflukter i land er inkludert i prisen og oversikt over disse vil bli tilsendt ved bestilling.

Er du ute etter et spesialtilbud med Regent Seven Seas ?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Prisen inkluderer:

  • Cruise
  • All inclusive
  • Tips
Reisemål Cruise fra Miami Cruise i Karibien


    Transportform:

    © 2021 Nordmanns-Reiser AS

    Designet og utviklet av HCL Nordic