cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Luksuscruise i Karibien med Seven Seas Grandeur

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Unn deg en ferie uten sidestykke. Ta et luksuscruise i Karibien med Seven Seas Grandeur – det nyeste skipet til eksklusive Regent Seven Seas Cruises. På disse cruisene kommer du til herlige solfylte øyer.
Hva med drømmende navn som Puerto Plata, San Juan, Tortola, Cozumel og Costa Maya – dette er kun noen av de mange havner du kommer til. Velg mellom vestlige eller østlige Karibien. Og du kan ta alt fra syv til 15 netters cruise – for riktig å skjemme deg bort.

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

Cruiset starter i Miami, og vi anbefaler at du legger inn flere dager der før og eventuelt etter cruiset. For i Miami er det mye å oppleve.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Luksuscruise i Karibien med Seven Seas Grandeur

 

Noen havner du besøker på luksuscruise i Karibien med Seven Seas Grandeur:

Miami – Florida
Sol og varme året rundt, et yrende natteliv og en blanding av kulturer definerer denne kosmopolitiske byen. Kjente South Beach tiltrekker seg folk som vil se på folk, og Art Deco-distriktet er den største samlingen av Art Deco-arkitektur i verden. Shoppingopplevelser får du lett i Bal Harbor, Lincoln Road og Coconut Grove. Nyt autentisk cubansk mat og kultur langs Calle Ocho eller reis tilbake i tid med et besøk til det historiske venetianske bassenget.

Great Stirrup Cay er en privat øy plassert i Bahamas Berry Island-kjeden. Gå langs de pudderaktige, hvite sandstrendene og kjenn den varme bahamiske solen på huden din. Nyt dagen i en hengekøye og slumre til lyden av svaiende palmer og bølgesus. Snorkle i krystallklart vann og se de tropiske fiskene. Utforsk Straw Market som tilbyr en rekke Bahamian-håndverk og suvenirer. Ta en padletur i kajakk eller pedalbåt. Kos deg med din favorittcocktail og en bbq middag ved stranden.

 

Luksuscruise i Karibien med Seven Seas Grandeur USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Puerto Ricos første innbyggere var Taino-indianerne som møtte Columbus i 1493. Spanjolene slo seg raskt ned og forsvarte sitt territorium mot nederlendere og briter. Dette er tydelig ved de imponerende festningene i Old San Juan, El Morro-slottet, som dominerer den gamle delen av denne hovedstaden. I 1897 erklærte Spania Puerto Rico som en autonom stat. Spania avstod senere Puerto Rico til USA, og innbyggerne fikk amerikansk statsborgerskap i 1917.

En av Karibiens sanne perler, St. Barts, er der Riviera chic møter Caribbean cool. Her er det taxfree-shopping, utmerkede spisesteder og myke, hvite sandstrender. Besøk Fort Gustav og Fort Carl, historiske påminnelser om Sveriges kortvarige karibiske besittelse. Snorkle, seile over det klare blå vannet på en katamaran eller ta en ridetur på skyggefulle jungelstier.

Roseau på Dominika er en liten by med mye kolonial sjarm. Besøk fargerike New Market, hvor du kan stoppe for en forfriskende kokosnøttdrink. Dominicas har et uberørt naturlandskap – med tette regnskoger, frodig løvverk, naturlige kilder og elver og høye, ulmende topper. Her finner du også ett av Karibiens naturlige underverk – Valley of Desolation- den naturskjønne ødedalen, hvor hvit tåke fra boblende varme kilder svirrer i luften i en frodig tropisk kløft.

 

Luksuscruise i Karibien med Seven Seas Grandeurcruisereiser, nordmannsreiser, cruise, cruise i Karibien med Celebrity

 

St John’s på Antigua har over 365 strender, beskyttet av korallrev. I byen er det sjarmerende kolonialarkitektur og St. John’s er et klassisk eksempel på det britiske karibien. Besøk St. John’s Cathedral, ødelagt av jordskjelv og gjenoppbygd på samme sted minst tre ganger, siste gang i 1845. Ta en tur til Museum of Antigua & Barbuda, som i tillegg til øyas historie også byr på en fascinerende utstilling av halvedelstener. Ønsker du naturopplevelser, besøk Nelsons Dockyard National Park eller ta naturstien til Shirley Heights. St. John’s tilbyr flere hot spots for natteliv og levende musikk. Og sørg for å stoppe på en lokal restaurant for å smake på den smøraktige «flyvefisken», unik for denne delen av Karibia.

Tortola kan du tilbringe dagen med svømming ved den berømte Cane Bay Garden Beach eller gå en tur i øyas regnskog. Havkajakk er også en herlig måte å utforske på. Eller ta turen over til Virgin Gorda og klatre ned til de berømte badene for en dag med svømming og utforsking av dette naturfenomenet. Ta med deg sjarmerende lokalt håndverk, halmartikler, kunstverk og ferieklær hjem. Nyt lokale fiskeretter eller kanskje en publunsj eller burger!

Etter noen fine dager til sjøs, går turen tilbake til Miami.

Vi anbefaler å ta noen dager både før og etter cruiset for å utforske denne delen av USA.

 

Luksuscruise i Karibien med Seven Seas Grandeur USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Velg mellom flere restauranter, både spesialrestauranter og hovedrestauranten. Alle tilbyr de mest utsøkte gourmetmåltider.

  • Compass Rose – lekkert dekorert og er skipets hovedrestaurant. Her kan du nyte frokost, lunsj og middag.
  • Pacific Rim – fantastisk Asiatisk mat
  • På Chartreuse lager ekspertkokker lager de mest fantastiske franske måltider med en moderne tvist. Her må du reservere plass, og restauranten er kun åpen til middag. Pent antrekk.
  • Prime 7 – klassisk steakhouse. Tøff innredning med skinnstoler, treverk og jordfarger. Kun middag – reservasjon er nødvendig.
  • La Veranda – casual. Buffetrestaurant. Her kan du også spise utendørs.
  • Sette Mari at La Veranda – på kvelden blir La Veranda til en intim liten italiensk restaurant. Det serveres antipasti og italienske spesialiteter og gode italienske viner.
  • Coffee Connection – kaffe og snacks hele dagen, frukt og bakverk om morgenen og sandwicher og kaker på ettermiddagen.
  • Pool Grill – her kan du nyte hamburgere, grillet sjømat og salater. De har også deilige milk shakes og ulike iskrem-desserter med spennende topping.
  • 24-hour Room Service
  • Kokkeklasser – husk at du også kan delta på spennende kokkekurs (mot et tillegg)

 

I tillegg er alltid dette inkludert på seilinger med Regent:

– Ubegrensede utflukter
– Ubegrensede drikkevarer, inkludert fine viner og brennevin
– Tips
– Spesialrestauranter
– Klesvask
–  WiFi

Regent Seven Seas cruises inkluderer selvsagt alle drikkevarer om bord og du hilses velkommen med et glass champagne. Dette er en utsøkt reise. Utflukter i land er inkludert i prisen og oversikt over disse vil bli tilsendt ved bestilling.

Luksuscruise i Karibien med Seven Seas Grandeur USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Seven Seas Grandeur

Skipet tar kun 744 gjester.

Seven Seas Grandeur™ er inspirert av både fortid og fremtid. Her er det uovertruffen plass, enestående service, eksepsjonell mat og flotte opplevelser som vil begynne i det øyeblikket du går om bord.

Regent-suiten om bord på Seven Seas Grandeur™ vil være høydepunktet innen luksuriøse cruise-innkvarteringer.

Se også andre seilinger med samme skip

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Vil du være med på et luksuscruise i Karibien med Seven Seas Grandeur?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,