GO UP

Luksuscruise rundt Sør Amerika med Regent Seven Seas Cruises

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Luksuscruise rundt Sør Amerika med Regent Seven Seas Cruises. Opplev Antarktis og Drakepassasjen i tillegg til spennende reisemål i Brasil, Argentina, Uruguay, Falklandsøyene og Chile!

Se alle cruise rundt Sør Amerika. Endelig pris får du av oss!

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

Og det blir herlige dager om bord hvor du virkelig kan nyte luksuslivet med spa, drikke og gourmetmat.
Ønsker du noen dager før eller etter cruiset, så ordner vi selvsagt det.

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Alt er inkludert, fra de fineste vinene til minibar på suiten. Suiten er lekker, med walk in closet, badekåper, King size-senger og tv. Velger du penthouse og opp til Mastersuites er også butlertjeneste, Concierge, kanapeer og oppgradert minibar inkludert.

I tillegg er det en mengde inkluderte utflukter som du kan ta del av fra noen av de 500 anløpshavnene over hele kloden. Reis med sikkerheten og komforten til verdens mest luksuriøse flåte™, og nyt friheten som følger med det uovertrufne Space at Sea™.

 

 

Havner du besøker på luksuscruise rundt Sør Amerika med Regent Seven Seas Cruises:

Rio De Janeiro – Brasil
Fra de berømte strendene til den ikoniske Krististatuen, utstråler Rio en atmosfære av overflod som er vanskelig å finne andre steder. Spaser på trendy Ipanema eller ta en taubane til toppen av Sukkertoppen og nyt den fantastiske utsikten. Sving hoftene til rytmen på et sambashow eller nyt stillheten i kong Dom João VIs botaniske hage og frodige Tijuca-skogen.

Ilha Grande, Brasil
Noen av Brasils vakreste strender og eksotiske regnskoger finner du 120 mil sør for Rio de Janeiro på Ilha Grande. Ilha Grande kan skilte med over 200 strender og var historisk et gjemmested for pirater. Utforsk denne vakre øya ved å vandre på noen av turstiene, padle kajakk, snorkle, dykke eller bare slappe av på de nydelige strendene. Det er et yrende dyreliv på øya.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Luksuscruise rundt Sør Amerika med Regent Seven Seas Cruises        Luksuscruise rundt Sør Amerika med Seven Seas Voyager USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser      USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Luksuscruise rundt Sør Amerika med Regent Seven Seas Cruises

 

Santos, Brasil
Utforsk sjarmerende Santos. Besøk den fantastiske botaniske hagen, inkludert et orkidarium med over 100 blomsterarter og se araer, tukaner og papegøyer. Ta en kjøretur til Guaruja og se feriebyens fascinerende akvarium.
Reis inn i landet til pulserende São Paulo og se de moderne skyskrapere og monumenter, og besøk det vakre kunstmuseet.

Itajaí, Brasil
Denne kosmopolitiske byen mellom São Paulo og den uruguayanske grensen ligger ved munningen av naturskjønne Rio ItajaíI den travle havnen finner du butikker, barer og restauranter. Besøk Itajaí historiske museum for postkoloniale gjenstander og det etno-arkeologisk museum for lokale forhistoriske funn. En tilstrømning av tyske immigranter fra 1800-tallet gjorde også at det ble et bonanza av vingårder og bryggerier. Kos deg på den hvite sanden på Atalaia-stranden eller ta et bilde av den ikoniske klippeformasjonen Parrot’s Beak.

Montevideo, Uruguai
Avslappede Montevideo er hjemsted for nesten halvparten av Uruguays befolkning. Den relativt lille hovedstaden er landets eneste storby og her finnes mange monumenter, museer og imponerende arkitektur.

Buenos Aires, Argentina
I denne livlige byen er det ypperlige restauranter, kunstgallerier og museer. Besøk også det praktfulle Teatro de Colon og de fargerike husene i La Boca barrio. Når solen går ned, våkner Recoleta og de lidenskapelige melodiene til tangoen stiger opp fra milangas langs San Telmos brosteinsbelagte gater. Få byer i Sør-Amerika har denne stemningen, livsstilen og fasilitetene som gjør Buenos Aires så innbydende.

Punta del Este, Uruguay
Nyt dette vakre, elegante strandferiestedet, marinaer, museer og fascinerende butikker. Eller ta en tur til Sea Wolves Island og se en koloni av truede sjøløver og seler. Besøk 1700-tallsbyen Maldonado med sine mange fortryllende bygninger, katedral og vakre museum. Se etter fine lærvarer, smykker og kunstverk. Og prøv selvsagt utmerket biff og sjømat.

Stanley, Falklandsøyene
Falklandsøyene ligger nordøst for Kapp Horn, og er de lettest tilgjengelige sub-antarktiske øyene. Den engelske navigatøren, John Davis, om bord på Desire, gjorde den første bekreftede observasjonen av øyene i 1592. Stanley er preget av sine lyse hustak, røde telefonbokser, butikker og lokale puber, preget av all sjarmen til en landlig engelsk landsby. I nærheten ligger pingvinkolonien Grave Cove.

Ushuaia, Argentina
Ushuaia regnes for å være verdens sørligste by og er hovedstaden i den argentinske provinsen Tierra del Fuego. Selve byen har et interessant museum og en rekke butikker som selger alt fra suvenirer til avgiftsfrie luksusgjenstander.

Punta Arenas, Chile
Punta Arenas eller «Sandy Point» er den mest fremtredende bosetningen ved Magellanstredet og hovedstaden i Chiles Magallanes y la Antártica Chilena-region. Byen ble grunnlagt i 1848 og var opprinnelig en avsidesliggende militær garnison og straffekoloni. I dag er byen en sjarmerende inngangsport for en rekke spennende opplevelser med Torres del Paine sine skyhøye topper som bakgrunnsteppe.

Puerto Chacabuco, Chile
Her går tiden i rolig tempo i naturens sykluser. Den vakre byen ligger avsides. Iskledde sletter og topper omkranser byen. Her kan du se svarthalsede svaner og den truede kjempekondoren.

Puerto Montt, Chile
De første tyske kolonistene ankom dette området i 1852 og har vært en liten, men innflytelsesrik prosentandel av de 130 000 innbyggerne til i dag. Byen ligger langs en smal kyst. Siden 1985 har byen opplevd betydelig vekst og utvikling, mye på grunn av de mer enn 30 lakseoppdrettsanlegg, i tillegg til skogbruk, fiskeindustri og servicebedrifter.

Etter fantastiske naturopplevelser og cruising i de chilenske fjorder, ankommer du endestedet for dette eventyret – Santiago i Chile.

Vi ordner selvsagt med fly og hotell om du ønsker noen ekstradager.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Luksuscruise rundt Sør Amerika med Regent Seven Seas Cruises

Velg mellom flere restauranter, både spesialrestauranter og hovedrestauranten. Alle tilbyr de mest utsøkte gourmetmåltider.
Compass Rose – lekkert dekorert og er skipets hovedrestaurant. Her kan du nyte frokost, lunsj og middag.
På Chartreuse lager ekspertkokker lager de mest fantastiske franske måltider med en moderne tvist. Her må du reservere plass, og restauranten er kun åpen til middag. Pent antrekk.
Prime 7 – klassisk steakhouse. Tøff innredning med skinnstoler, treverk og jordfarger. Kun middag – reservasjon er nødvendig.
La Veranda – casual. Buffetrestaurant. Her kan du også spise utendørs.
Sette Mari at La Veranda – på kvelden blir La Veranda til en intim liten italiensk restaurant. Det serveres antipasti og italienske spesialiteter og gode italienske viner.

Coffee Connection – kaffe og snacks hele dagen, frukt og bakverk om morgenen og sandwicher og kaker på ettermiddagen.
Pool Grill – her kan du nyte hamburgere, grillet sjømat og salater. De har også deilige milk shakes og ulike iskrem-desserter med spennende topping.
24-hour Room Service

 

I tillegg er alltid dette inkludert på seilinger med Regent:

– Ubegrensede utflukter
– Ubegrensede drikkevarer, inkludert fine viner og brennevin
– Tips
– Spesialrestauranter
– Klesvask
–  WiFi

Regent Seven Seas cruises inkluderer selvsagt alle drikkevarer om bord og du hilses velkommen med et glass champagne. Dette er en utsøkt reise. Utflukter i land er inkludert i prisen og oversikt over disse vil bli tilsendt ved bestilling.

Vil du være med på et luksuscruise rundt Sør Amerika med Regent Seven Seas Cruises?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,