GO UP

Luksuscruise fra Athen til Istanbul med Regent Seven Seas Cruises

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 15. august 2024 – syv netter
Pris: Fra 38 740,- per person

Akkurat nå:
Dobbel oppgradering av lugaren
I tillegg har du redusert depositum på 7,5 %
Nyt den utrolige opplevelsen av å våkne hver dag i din elegante suite mens du seiler verden rundt i all inclusive luksus.
Må bestilles innen 30. april 2024

Nå kan du være med på et luksuscruise fra Athen til Istanbul med Regent Seven Seas Cruises hvor absolutt alt er inkludert!
Cruiset tar deg til ukjente greske øyer og spennende reisemål i Tyrkia!

Luksuscruise fra Istanbul til Athen med Regent Seven Seas USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Havner du besøker på luksuscruise fra Athen til Istanbul med Regent Seven Seas Cruises

Pireus er inngangsporten til Athen, kjent som Vuggen til den vestlige sivilisasjonen. Grunnet hovedsakelig turisme og OL i 2004, har Hellas gjenoppbygd mange steder i Athen. Her finner du storslåtte underverker som Akropolis, Parthenon, de svingete gatene i Plaka, Tempel for Olympian Zeus og Athena Nike-tempelet, og det arkeologiske museet med verdens fineste samling av antikke gjenstander.

Syros – bastionen for autentisk gresk liv. Hovedstaden Ermoupoli ble grunnlagt under den greske revolusjonen på 1820-tallet, og har pastellfargede neoklassiske bygninger og storslåtte kirker. Besøk Plateia Miaouli, Ermoupolis marmorbelagte torg, St George’s Cathedral på toppen av den middelalderske bosetningen Ano Syros og Vaporia, byens mest pittoreske kvartal, full av arkitektonisk prakt, utsmykkede herskapshus og kirken Saint Nikolas, skytshelgenen til Ermoupolis.

Santorini har dramatisk utsikt over klassiske hvitkalkede hus som klamrer seg til siden av kalderaen og fantastiske strender med hvit og rød sand eller svarte småstein. Det er ikke rart at dette er ett av de mest fotograferte landskapet i verden. Besøk Ancient Akrotiri, det arkeologiske stedet i en by frosset i tid av aske fra et utbrudd for 3 600 år siden. Også verdt en dagstur er vulkanen Santorini Palea (gamle) Kameni og Nea (nye) Kameni, to små øyer med svart lava plassert i sentrum av bassenget til Santorini. Ryktet sier at om du bader i mudderkulpene, så blir du evig ung!

 

Luksuscruise fra Istanbul til Athen med Regent Seven Seas USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Oppdag den lille, men likevel betydningsfulle byen Patmos med sitt inngjerdede kloster og vilkårlig plasserte hvitkalkede hus. Utforsk de små svingete smugene som fører opp til det imponerende klosteret St. John the Divine. Gå inn gjennom hulen hvor han fikk sin åpenbaring i 95 e.Kr. Ta en titt rundt i klosteret ved siden av. Nyt en spektakulær utsikt over det uberørte Egeerhavet som glitrer så langt øyet kan se. Kjøl deg ned på en av de mange offentlige strendene eller oppdag din egen private vik. Handle utsøkte smykker, høykvalitets lærvarer, fin keramikk og originale kunstverk. Nyt et glass lokal vin eller besøk en lokal olivenlund.

Skiathos har furuskogkledde fjell som skråner ned til noen av de mest blendende, hvite sandstrendene i Egeerhavet. Skiathos by er hjertet av øya, en kosmopolitisk hovedstad med trange hvitkalkede smug, restauranter og sjarmerende tavernaer. Nord for byen på en steinete odde står restene av øyas middelalderhovedstad Kastro, forlatt siden 1830, men en gang en piratsikker landsby. Besøk Panagia Evangelistria-klosteret fra 1700-tallet for å få et glimt av gresk revolusjonær historie – det var her i 1807 at flere helter fra uavhengighetskrigen avla eden om frihet.

Den lille øya Bozcaada ligger fredelig utenfor den vestlige kysten av Tyrkia i Dardanellestredet som forbinder Marmara med Egeerhavet. Her finner du en sjarmerende havn, uberørte bukter med et rikt marint liv, herlig lokal kultur, betydelig historisk arv og vin i verdensklasse.

Istanbul fungerte en gang som hovedstaden i det osmanske og bysantinske riket, og tilbyr i dag imponerende arkitektur, historiske steder, restauranter, shopping, natteliv og eksotisk atmosfære. Tilbring tid i gamlebyen for å utforske kjente steder, som Hagia Sofia, Den blå moské og Topkapi-palasset.

Se andre cruise i Middelhavet med samme skip.
Prisen tar ikke høyde for kampanjer. Riktig pris får du av oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Seven Seas Voyager

Seven Seas Voyager har kun utvendige suiter med balkong. Spis hvor og når du vil og la deg skjemmes bort i de mest eksklusive omgivelser.
Skipet tar kun 700 passasjerer og har et crew på 447.

Kos deg på en musical i Constellation Theater eller nyt en god bok ved det oppvarmede bassenget Regent Voyager Pool.
Det flotte Serene Spa & Wellness bør besøkes. I tillegg kan du hygge deg i butikker, spillerom og casino. For deg som vil holde deg i form, finnes det treningsrom og løpebane. I Voyager Lounge kan du nyte en cocktail før middag. På kvelden blir dette en nattklubb hvor DJen spiller bra musikk.

Alt er inkludert, fra de fineste vinene til minibar på suiten. Suiten er lekker, med walk in closet, badekåper, King size-senger og tv. Velger du penthouse og opp til Mastersuites er også butlertjeneste, Concierge, kanapeer og oppgradert minibar inkludert.

Du kan også vaske klær om bord uten kostnad.

Velg mellom flere restauranter, både spesialrestauranter og hovedrestauranten. Alle tilbyr de mest utsøkte gourmetmåltider.

  • Compass Rose – lekkert dekorert og er skipets hovedrestaurant. Her kan du nyte frokost, lunsj og middag.
  • På Chartreuse lager ekspertkokker lager de mest fantastiske franske måltider med en moderne tvist. Her må du reservere plass, og restauranten er kun åpen til middag. Pent antrekk.
  • Prime 7 – klassisk steakhouse. Tøff innredning med skinnstoler, treverk og jordfarger. Kun middag – reservasjon er nødvendig.
  • La Veranda – casual. Buffetrestaurant. Her kan du også spise utendørs.
  • Sette Mari at La Veranda – på kvelden blir La Veranda til en intim liten italiensk restaurant. Det serveres antipasti og italienske spesialiteter og gode italienske viner.
  • Coffee Connection – kaffe og snacks hele dagen, frukt og bakverk om morgenen og sandwicher og kaker på ettermiddagen.
  • Pool Grill – her kan du nyte hamburgere, grillet sjømat og salater. De har også deilige milk shakes og ulike iskrem-desserter med spennende topping.
  • 24-hour Room Service

I tillegg er alltid dette inkludert på seilinger med Regent:

– Ubegrensede utflukter
– Ubegrensede drikkevarer, inkludert fine viner og brennevin
– Tips
– Spesialrestauranter
– Klesvask
–  WiFi

Regent Seven Seas cruises inkluderer selvsagt alle drikkevarer om bord og du hilses velkommen med et glass champagne. Dette er en utsøkt reise. Utflukter i land er inkludert i prisen og oversikt over disse vil bli tilsendt ved bestilling.

Vil du være med på et luksuscruise fra Athen til Istanbul med Regent Seven Seas Cruises?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,