GO UP
  • Informasjon
  • Send forespørsel

Disney Cruise Line – et herlig konsept

Når du seiler med Disney Cruise Line, vil du ha en uforglemmelig ferie full av opplevelser for store og små.
Alt fra avslappende voksentid, spennende aktiviteter for barna og herlig underholdning for hele familien. Dere kan nyte øyeblikkene sammen – om bord på Disney Cruise Line er det noe for enhver smak.
Om bord er det gratis alkoholfri drikke hele dagen.

Du kan velge mellom fire skip: Disney Dream, Disney Fantasy, Disney Magic og Disney Wonder. Alle skipene har et klassisk design, med blått skrog og gullpynt – som tilbake til 20-tallets staselige skip.
Du kan velge mellom innvendig lugar, utvendig lugar, balkonglugar og suiter.

Kontakt Cruisereiser, så sender vi deg en katalog

Om skipene

Disney Wonder: 2 713 passasjerer, 11 dekk
Disney Fantasy: 4 000 passasjerer, 14 dekk
Disney Magic: 2 713 passasjerer, 11 dekk
Disney Dream: 4 000 passasjerer, 14 dekk

Disney Cruise Line tilbyr cruise over hele verden. Kontakt Cruisereiser for forslag.

Om bord

I Disney Teateret kan du nyte oppsetninger som Frozen, Beauty and the Beast, og Tangled: The Musical. Eller hva med en 3D kino-opplevelse i Buena Vista Theatre.
På dekk under åpen himmel arrangeres music-and-dance deck parties, som for eksempel Pirates in the Caribbean—full av moro og fyrverkeri.!

På Goofy’s Pool og Donald’s Pool, finner du bassenger og boblebad og aktiviteter både på dagen og kvelden. Det er også spennende sklier å prøve ut.

Disney Cruise Line kan by på gourmetmat og såkalt roterende middag – det vil si at hver kveld på cruiset vil du og ditt reisefølge på det bordet du sitter ved, rotere til en av tre temarestauranter, slik at du er garantert å få smake på noen av de lekre rettene der. Personalet som serverer deg, vil også rotere med bordet.

Rederiet kan tilby flotte opplevelser under varm sol på sin egen øy – Disney Castaway Cay. Her er det solstoler, barbeque-lunsj og en bar.

Se også:
Cruise i hele verden
    © 2022 Nordmanns-Reiser AS

    Designet og utviklet av HCL Nordic