GO UP

Elvecruise i Sør-Afrika med Croisi

Har du et spørsmål om denne turen?

Bli med på en fantastisk opplevelse – et elvecruise i Sør-Afrika med Croisi. African Dream og Zimbabwean Dream tar deg med på et naturskjønt cruise fra Sør Afrika til Botswana, Namibia og Zimbabwe.

Elvecruiseskipene er nye og komfortable, og designet for å la deg komme nærmest mulig naturen og dyrelivet.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserDu vil seile på Afrikas største menneskeskapte innsjø – Karibasjøen.
Karibasjøen strekker seg over den lange grensen mellom Zambia og Zimbabwe, og er en verdifull ressurs for dyrene som trekker til bredden. Du vil se et yrende dyreliv langs bredden av innsjøen, ta vannsafarier med små båter til øyer og viker i Matusadona nasjonalpark (Zimbabwe) og se afrikanske solnedganger fra soldekket.
På land- og vannsafari tar vi deg med dypt inn i det afrikanske kontinentet. Når motorene kuttes, vil du oppleve naturen på nært hold – nyte lyden av naturen og dyrene bare noen få meter unna.

Victoria Falls er en av de mest spektakulære attraksjonene i Afrika og en av de mest uvanlige fossene i verden. Se hvordan hvor Zambezi-elven stuper over klippen for å bli den høyeste fossen i verden, og skaper «røyken som tordner»

Elvecruise i Sør-Afrika med Croisi USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Seilingsrute:

DAG 1 JOHANNESBURG (SØR-AFRIKA)
Oppmøte på hotellet kl 11:30. Lunsj og besøk på Apartheid Museum, det første museet som sentrerer seg om Sør-Afrikas historie på 1900-tallet. Etterpå blir det en panoramaomvisning i Johannesburg, superlativenes by. Vi kommer til vårt femstjerners hotell LS. Middag og overnatting på det femstjerners hotellet LS.

DAG 2 JOHANNESBURG – KASANE – ANKOMST TIL LODGE (SØR-AFRIKA-BOTSWANA-NAMIBIA)
Fly fra Johannesburg til Kasane, Botswana. Transport fra flyplassen til lodgen om bord på små private båter. Lodgen ligger helt ideelt i hjertet av villmarken. Middag og overnatting.

DAG 3 LODGE: CHOBE NATIONAL PARK (NAMIBIA-BOTSWANA)
Nyt en heldagssafari i jeeper for å utforske Chobe nasjonalpark og dens majestetiske fauna. Lunsj i en «flytende restaurant» med en utrolig utsikt over naturen rundt. Etterpå går du om bord på små private båter og seiler på Chobe-elven hele veien til Sedudu-øya og myrene. Middag og overnatting.

DAG 4 LODGE: IMPALILA ISLAND (NAMIBIA)
Oppdag tradisjonelle landsbyer på Impalila Island. Lunsj tilbake på lodgen. Denne ettermiddagen har du tid på egen hånd eller du kan bli med oss ​​for å oppdage Zambezi-elven om bord i små private båter. Middag på lodgen. Fortelling av lokalbefolkningen om tradisjonene på denne spesielle øya.

Elvecruise i Sør-Afrika med Croisi USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

DAG 5 LODGE – KASANE – KARIBAsjøen – BOARDING PÅ SKIPET (NAMIBIA-BOTSWANA-ZIMBABWE)
Nyt en siste vannsafari i Chobe nasjonalpark-området. Etter lunsj går turen til Kasane flyplass. Om bord på små privatfly kan du se det fantastiske panoramaet over Kariba-sjøen under flyturen fra Kasane til Kariba. Der går du om bord på skipet og til den komfortable lugaren. Seilingen begynner over innsjøen. Middag og overnatting om bord.

DAG 6 SKIP: LAKE KARIBA – SEIL PÅ GACHE-GACHE ELVEN (ZIMBABWE)
Ved soloppgang seiler skipet gjennom Karibasjøen. Bli med ut på små private båter for å oppdage Gache Gache-elven og dens unike dyreliv. Lunsj om bord i skipet. I ettermiddag seiler skipet mot Changa. Senere kan du være med ut på små private båter for å beundre solnedgangen. Middag og overnatting om bord.

DAG 7 SKIP: LAKE KARIBA – MATUSADONA NATIONAL PARK (ZIMBABWE)
I dag blir det en morgensafari for å oppdage området rundt Matusadona nasjonalpark og de mange ville dyrene. Lunsj om bord og ny seiling. Lær mer om innsjøen, innbyggerne og økosystemet. Middag og overnatting om bord.

DAG 8 SKIP: KARIBA – VICTORIA FALLS (ZIMBABWE)
Ved soloppgang setter skipet seil mot Kariba. Du vil se den gigantiske Kariba-demningen som ble opprettet for å danne Kariba-sjøen før du flyr ut til Victoria Falls om bord på private fly. Lunsjcruise på Zambezi-elven. I ettermiddag kan du nyte en tur til foten av fossen. Middag og overnatting på et firestjerners hotell LS.

DAG 9 VICTORIA FALLS
Frokost.
Valgfri tidlig morgenutflukt: Svev over Victoria Falls i et helikopter (må bestilles før avreise).

Forleng oppholdet i Sør-Afrika med en omvisning på Kapphalvøya. Du vil oppdage Robben Island, et sted som ikke trenger noen introduksjon med hensyn til sin betydning i Sør-Afrikas og faktisk verdens historie. Fantastiske panoramaer fra Table Bay eller langs den legendariske Chapman’s Peak Drive.

Elvecruise i Sør-Afrika med Croisi USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

De to elvecruiseskipene kombinerer eleganse og det eksotiske, komfort og raffinement, og er luksuriøse cruiseskip som seiler på innsjøen Kariba. Skipene er 33 meter lange og 8 meter brede, og har plass til 16 passasjerer, fordelt på 8 lugarer med en størrelse på 17 m2. Seks lugarer med fransk balkong og to med en liten privat terrasse. De romslige arealene og store vinduene gir skipet et lyst utseende. Interiøret er dekorert med edelt tre og lokale stoffer og passer perfekt inn i det fantastiske landskapet rundt. På øvre dekk finner du et lite basseng, restauranten og salongen/baren hvor du kan se på dyreliv og flora. Soldekket er fortsatt det ideelle stedet å slappe av og beundre Sør-Afrikas praktfulle steder, som er blant de vakreste i verden.

Dette er inkludert:
Alle måltider
Drikke til maten og i baren
Raffinert lokal mat
Offisiell velkomst fra kaptein og mannskap
Turleder eller cruisedirektør om bord
Aktiviteter og/eller forelesninger om bord

Høydepunkter på elvecruise i Sør-Afrika med Croisi
En intim opplevelse om bord på et luksuriøst 5* elvecruiseskip
Nyt stillheten i en luksuriøs lodge med romslige bungalower og privat svømmebasseng
Transport med privatfly, en unik utsikt over savannen og Kariba-sjøen
Unikt cruise på Kariba-sjøen gjennom mystiske landskap
Land- og vannsafari i nasjonalparkene Chobé og Matusadona
Fantastiske Victoria Falls venter på deg, til fots eller om bord i et helikopter (valgfritt)

Bli med på et spennende elvecruise i Sør-Afrika med Croisi

Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,