GO UP

Verdenscruise med Princess Cruises

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Unn deg et episk eventyr – et verdenscruise med Princess Cruises. Disse seilingene tar deg med over 3 000 nautiske mil, til mer enn 51 reisemål, seks kontinenter og 27 land.
Du kan velge å seile fra Los Angeles eller Fort Lauderdale. Du kan også velge å være med på deler av cruiset – kontakt oss for muligheter.

 

cruisereiser, nordmannsreiser, amerikaspesialisten verdenscruise med Island Princess

 

Verdenscruise er mer populært enn noen gang. Og nå kan du også oppleve det om bord på flotte Island Princess, ett av de største skipene som noensinne har seilt på et verdenscruise for Princess. Skipene tar 2 200 gjester og har over 700 balkonglugarer.

Se spennende deler av verdenscruise med Princess Cruises:

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Verdenscruiset vil krysse ekvator to ganger. Det blir overnattingsbesøk i den moderne byen Dubai og 11 sene kvelder inkludert Abu Dhabi, Auckland og Sydney, slik at du kan få mest mulig ut av tiden din til å utforske nye kulturer i havnene. Land som besøkes inkluderer New Zealand, Australia, Indonesia, Israel, Hellas, Italia, Spania, Marokko, Kanariøyene, Costa Rica og mer.

Princess har introdusert MedallionClass-ferier – en enhet som kan bæres på deg, og som muliggjør alt fra berøringsfri ombordstigning til å finne dine kjære hvor som helst på skipet. Du kan også bestille det du ønsker og få det levert direkte uansett hvor på skipet du befinner deg.

 

Princess Cruises, nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

I tillegg kan du dele dine favorittcruiseøyeblikk ved hjelp av MedallionNet, en av de beste Wi-Fi til sjøs, holde kontakten med venner og familie hjemme, jobbe eksternt hvor som helst på skipet, raskt legge ut innhold og streame favorittfilmer og -programmer .

Vil du unne deg et verdenscruise med Princess Cruises?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,