GO UP

Vincruise på Europas elver med AmaWaterways

Bli med på et eksklusivt og unikt vincruise på Europas elver med AmaWaterways. Nå kan du velge mellom herlige ruter gjennom ikoniske vinregioner i Portugal, Frankrike, Tyskland og flere steder.

Her får du besøke noen av Europas mest berømte vinregioner og det er hele 60 eksklusive seilinger med vintema. I tillegg til å utforske historiske vingårder, lærer du mer om vin av ekspertene, og du kan selvsagt nyte fantastiske måltider med tilbehør.

Måltider og drikke om bord og visse utflukter er inkludert.

Vincruisene snakker for seg selv, og her har du noen eksempler:

CHAPEL DOWN WINE CRUISE

På dette vincruiset seiler du gjennom Budapest i Ungarn til Vilshofen i Tyskland. Elvecruiset går gjennom Wachau-dalen, Østerrikes pittoreske og mest vinproduserende dirtrikt. Her kan du bli med på flere vinrelaterte utflukter. Om bord blir det selskap av en egen Chapel Down-vinvert.
La vin og sang ta deg langs den melodiøse Donau – som har vært en inspirasjon for musikere, artister og diktere i århundrer. Utforsk Praha, Wien og Budapest, praktfulle hovedsteder med mye historie. Besøk Salzburg, rammen for den elskede filmklassikeren «The Sound of Music». Det blir stopp i Mondsee, hjemmet til den berømte basilikaen St. Michael, der filmens bryllupsscene ble filmet.
Nyt områdets smaker, fra delikate, aprikosduftende viner fra Wachaudalen til det sterke bayerske ølet på en tradisjonell bayersk oktoberfest i Vilshofen. Hver sving og buktning i elven gir deg nye overraskelser som bare venter på å bli oppdaget.

Bestill i dag, og spar inntil 8 500,- per person. 
Pris fra 21 800,- per person
Dato:
8.mars, 1.april, 31.oktober, 11.november, 14.november 2022
27. mars, 1. april, 21. august, 5. november, 11. november 2023

 

COLOURS OF PROVENCE WINE CRUISE

Oppdag de romantiske byene, spisesteder og kunstneriske episenter som denne spennende reiseruten kan tilby. Med legendariske vingårdsbesøk og deilig vin og matopplevelser, er denne reiseruten perfekt.
Elvecruiseskipet seiler fra Lyon, Frankrikes kulinariske hovedstad – lekkert opplyst denne kvelden. Nyt skjønnheten til legendariske vingårder og nyt de lokale årgangene til Beaujolais og Côtes du Rhône.
Du kan til og med bli ekspert på andre kulinariske opplevelser: gå på jakt etter de høyt verdsatte “Black Diamond” trøflene, lære å koble sjokolade til vin, og oppdag hvordan oliven blir til Middelhavets nektar, olivenolje. Gå i fotsporene til kjente artister i Arles og Carriéres de Lumiéres.

Pris fra 25 600,- per person
Dato:
24.mars, 14. juli,  4. august, 10. og 17. november 2022
16. og 23. mars, 20. juli, 3. august, 16. og 23. november 2023

 

ENTICING DOURO WINE CRUISE

Douro er legendarisk. Disse cruisene fylles raskt opp. Her seiler du oppover vakre Douro, som er omkranset av vingårder som klamrer seg fast til de bratte bakkene. Underveis får du prøve viner fra de mest historiske vingårder i verdens eldste avgrensede vinregion. Skipet seiler tur retur vakre Porto – den flotte «City of Bridges». Du får besøke Regua, «hovedstaden» i Douro-dalen; og beundre Salamanca, den UNESCO-utpekte “Golden City”. Nyt den ekte skjønnheten i et av Europas mest bevarte landskap.

Pris fra 33 100,- per person
Dato:
6. og 13. august, 5. november 2022
1. og 29. juli, 4. november 2023

 

TASTE OF BORDEAUX WINE CRUISE

Dette er elvecruiset for deg som er interessert i fransk kultur, livsstil, vin og mat. Her kommer du til Frankrikes legendariske vinhovedstad Bordeaux og oppdager de fantastiske vingårdene. Ikoniske slott, tidløse vingårder og deilig vinsmaking er selvsagt når du besøker Libourne, Blaye, Bourg, Pauillac og Cadillac.
Pris fra 30 000,- per person
Dato:
17. og 24. mars, 7. april, 14. og 28. juli, 11. august, 27. oktober, 10. november 2022
23. og 30. mars, 6. april, 15. juni, 6. og 13. juli, 3. og 10. august, 2. og 9. november 2023

Unn deg et herlig og opplevelsesrikt vincruise på Europas elver!

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt elvecruise

Reisemål Elvecruise

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic