Fristelser på havet

GO UP

Cruise i Svartehavet med Azamara Pursuit høsten 2021

Cruiset starter fra Pireus ved Athen og besøker Kusadasi i Tyrkia, før det går gjennom Bosporos-stredet til Svartehavet. Her besøkes flere spennende havner før skipet ligger to dager i Istanbul, og dette gir deg tid til å få sett denne spennende byen med fotfeste både i øst og vest og med et enormt kulturelt mangfold.

Pris: Fra 65 195,-  med fly, hotell, transport og cruise i innvendig lugar med alle måltider, drikkevarer og tips inkludert.
Tid: 3 – 16. juli 2021

På cruise i Svartehavet med Azamara Pursuit får du oppleve hele syv land, både kjente og ukjente steder.

Før seilingen startVoyage Maper tilbringes en natt i Athen. Her får du en hyggelig kveld og blir kjent med de øvrige reisende. Etter ombordstigning seiler skipet til Kusadasi, hvor du kan bli med på utflukt til Efesos eller bare nyte denne tyrkiske havnebyen. Videre seiler du gjennom Bosporos stredet med utsikt både til Asia og Europa og med det flotte Topkapipalasset som troner over sjøen.
Varna, en av de største havnene i Svartehavet, byr på flotte sandstrender og historie – her er noe for enhver smak. Byen ble grunnlagt av grekere i 580 før Kristus.

Constanta er den eldste kjente byen i Romania, fra 600f K. Kombiner timer på stranden med historie. Her bør du se Ovid-plassen som er oppkalt etter den første romerske poeten. Du finner en bronsjestatue her. Det er også et stort kompleks over tre platåer som ble bygget av romerne. Noen bygg er delvis bevart, spesielt bygget med romersk mosaikk. Constanta Casino ble i 1914 besøkt av den russiske Tsarfamilien hvor de holdt en stor galla. Ta turen til Mamaia noen få kilometer fra byen og du finner en fantastisk strand, fasjonable hotell uteliv.

Odessa er også en by med gresk opprinnelse, men her har forskjellige grupper regjert. Byen har blant annet vært del av det Ottomanske riket og Sovjet. Det er en by som tiltrekker seg sommerturistene fra nord samtidig som havnen er viktig for hele Svartehavsområdet. Odessa blir ofte kalt Europas svar på New York med en sydende atmosfære.

Sochi i Russland er etter OL en av de mest kjente stedene ved Svartehavet. Byen kan skilte med flotte strender og er et av Russlands største reisemål. Kaukasusfjellene omkranser byen og det milde klimaet med varme sommere er ettertraktet.

Batumi i Georgia ligger bare 20 kilometer fra den tyrkiske grensen. Den er hovedstad for den autonome republikken Adsjaria som har sitt eget språk og typiske mat. Byen er viktig da den var siste stopp på transkaukasusbanen og utskipningshavn for olje fra oljefeltene rundt Baku. Med sine strender og hotell er det ofte det som karakteriserer byen, men lenger inn i byen finner du spesiell arkitektur, nydelig natur, kafèkultur og markeder. Utenfor byen finner du alt fra romerske ruiner til en av de største botaniske hagene i regionen. Flott natur med mange turmuligheter.

Sinop ligger på en halvøy sør i Svartehavet og er en havneby med lang historie. Navnet kommer fra Amasonene som oppkalte den etter sin dronning. Siden byen var adkomst både til lands og vanns, har byen vært havn for den ottomanske hær som i 1853 ble knust i Krimkrigen og la mye av byen i aske.

I Istanbul har du to dager til rådighet. Den fantastiske byen ligger både i Asia og Europa, men det er den europeiske delen som er mest spennende. Høydepunkter er Sultanahmet Moskeen, også kjent som den Blå Moske, Agia Sofia-moskeen og Hippodromen-monumentet, på tyrkisk Sultanahmet Meydanı. Besøk gjerne de egyptiske krydderbasarene, Mısır Çarşısı eller gå på shopping i Grand Bazar.

Om skipet og lugarene:

Azamara Pursuit tar ca 680 gjester og er veldig hyggelig å være om bord i. Det er en stor hovedrestaurant og to spesialrestauranter (pristillegg) og mange setter pris på den hyggelige kafeen på dekk 5 med god kaffe og te, småkaker og enkle smørbrød. Utmerket underholdning i en av salongene. Akterdekk med hyggelig uteområdet med bar hvor du også kan nyte frokost og lunsj fra buffetrestauranten. Fint bassengområde og god plass på dekk. Treningsfasiliteter og spa finner du også.

White Night arrangeres på dekk i varme strøk – en herlig opplevelse. Det er en uformell og hyggelig stemning om bord. Her er alt inkludert – måltider, drikkevarer og tips. Du blir også invitert på AzAmazing Evening, en unik opplevelse i land i en av havnene

Innvendige lugarer er ca 14 m², er komfortable og godt tilrettelagt.  Utvendige lugarer er ca 13 m² og balkong lugarer ca 17 m² pluss balkong.  Suiter er større og avhengig av hva du velger. Skipet var nytt for Azamara i 2018 og har delikate farger i lugarene.

Vil du være med på cruise i Svartehavet med Azamara Pursuit høsten 2021?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reiserute:

TUE 14-SEP 2021 Piraeus, (Athens), Greece Embark 5:00 pm
WED 15-SEP 2021 Kusadasi, (Ephesus), Turkey Docked 9:00 am 11:00 pm
THU 16-SEP 2021 Bosphorus Strait, (Cruising) Cruising
FRI 17-SEP 2021 Varna, Bulgaria Docked 9:30 am 9:00 pm
SAT 18-SEP 2021 Constanta, (Bucharest), Romania Docked 7:00 am 8:00 pm
SUN 19-SEP 2021 Odessa, Ukraine Docked 9:30 am 8:00 pm
MON 20-SEP 2021 At Sea Cruising
TUE 21-SEP 2021 Sochi, Russia Docked 8:00 am 8:00 pm
WED 22-SEP 2021 Batumi, Georgia Docked 8:00 am 5:00 pm
THU 23-SEP 2021 Sinop, Turkey Docked 1:00 pm 8:00 pm
FRI 24-SEP 2021 At Sea Cruising
SAT 25-SEP TO SUN 26-SEP 2021 Istanbul, Turkey Docked 8:00 am (Sep 25) 8:00 pm (Sep 26)
MON 27-SEP 2021 At Sea Cruising
TUE 28-SEP 2021 Piraeus, (Athens), Greece Debark 5:00 am

Priser og betingelser:

Priser pr person i dobbeltrom/dobbel lugar:


Innvendig lugar                65 195,-
Utvendig lugar                  70 295,-
Balkong lugar                    77 945,-


 


Prisene inkluderer følgende:


 • Fly fra Oslo til Athen t/r med ett stopp. Pris fra øvrige norske byer på forespørsel
 • Transport fra flyplassen i Athen til hotell
 • Divani Caravel hotel el.l. en natt med frokost inkludert
 • Transport fra hotell til cruisehavn
 • 14 netters cruiser i valgt lugar med alle måltider, husets drikkevarer, aktiviteter, underholdning og tips
 • Transport fra cruisehavn til flyplassen ved avreise

Spesielle vilkår:
Ved bestilling betales et ikke refunderbart depositum på 3 500,- pr person. Restbetaling forfaller til betaling 95 virkedager før avreise.


Future Cruise Credit
På bestillinger gjort før 30. september 2020 kan man endre seilingen inntil 48 timer før og få 100% i fremtidig cruisekreditt for seilinger før april 2022. Dette gjelder da ikke flyreise som vil ha andre vilkår.


Prisen inkluderer:

 • Oppgitte priser er per person
 • Flyreise
 • Hotellovernatting(er)
 • Cruise
 • Måltider
 • All inclusive
Reisemål Cruise i Middelhavet
Pris Fra 65 195,-
Tid 13-09-2021 - 28-09-2021
Varighet 16 dager
Bestill


  Transportform:

  © 2021 Nordmanns-Reiser AS

  Designet og utviklet av HCL Nordic