GO UP

Luksuscruise til Island med Azamara 2024

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 30. juli – 11. august 2024
Pris:
Fra 36 340,- per person i utvendig lugar
Bestill innen 30. mai og få 1000 USD per lugar til bruk om bord eller som delbetaling på flyreisen!

 

Nå kan du virkelig oppleve land of fire and ice på en unik måte! Bli med på et luksuscruise til Island med Azamara.
Denne 12-netters seilingen med lekre Azamara Onward starter og stopper i København. Legg gjerne inn noen ekstra overnattinger før eller etter cruiset – det ordner vi for deg.
Du kan utforske nesten hele døgnet på denne turen, takket være nesten 24 timer med sol hver dag.

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

 

Havner du besøker på luksuscruise til Island med Azamara

København er kjent som byen med spir. Bykjernen fra middelalderen er preget av tårn til kirker og palass. Nordmenn trives i denne fine byen. Besøk Lille Apotek for en deilig lunsj. Nyt uteserveringene i Nyhavn. Eller ta en runde shopping i Strøget.

Færøyene er et lite kjent område i Europa. Øygruppen består av 18 øyer og vikingene sies å ha etablert sitt parlament her i 825 med Torshavn som hovedstad, som det har vært siden.

I en dyp fjord omgitt av dramatiske snødekte fjell ligger Seyðisfjörður – en særegen, sjarmerende enklave på Islands østkyst. Dette er en av de mest historisk og arkitektonisk interessante byene på Øst-Island. Her finner du fargerike trebygninger som dateres tilbake til 1800-tallet som du enkelt ser med en spasertur gjennom byen.

Den sjarmerende byen Akureyri ligger ved bredden av en av Islands mest spektakulære fjorder, med et bakteppe av jordfarger, grønske og snødekte fjell.

Skagafjordur er et av de mest historisk viktige distriktene på Island. Stedet ligger i en vidstrakt dal med snødekte fjell, isbreer og smilende lokalbefolkning.

Ísafjörður ligger i Ísafjarðardjúp-bukta. Gå rundt i det sjarmerende rutenettet i gamlebyen med sine tømmerbygninger fra 1700-tallet og kjenn følelsen av tiden med skip og hvalfangstmannskaper.

Reykjavik – hovedstaden – er en by full av kontraster og skjønnhet.

Heimaey er en liten fiskerlandsby med en spennende historie og hjem til verdens største lundefuglkoloni.

Skagen er en av Danmarks viktigste fiskehavner, et lite feriested med vakre strender som trakk til seg kunstnere på slutten av 1800-tallet på grunn av det ville landskapet og lyskvaliteten.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Azamara Onward

Azamara Onward® er et luksuriøst boutiquehotell til sjøs, et mellomstort skip med en dekksplan som er intim, men aldri overfylt, og tilbyr alt moderne reisende leter etter – pluss noe uventet ekstrautstyr. Lugarene har moderne bekvemmeligheter og møbler. I tillegg har skipet et stort antall lugarer og suiter med verandaer, perfekt for å starte dagen med frisk sjøluft og fantastisk utsikt. Servicen er upåklagelig. De ansatte er vennlige og imøtekommende. Spisesteder i verdensklasse, spa-opplevelser og helt nye underholdningstilbud.

Vil du være med på luksuscruise til Island med Azamara?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,