GO UP

Luksuscruise i Sør-Afrika med Azamara

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 8. desember 2024
Pris:
Fra 48 580,- per person i balkonglugar
Bestill innen 30. mai og få 1000 USD per lugar til bruk om bord eller som delbetaling på flyreisen!

Bli med på et unikt luksuscruise i Sør-Afrika med Azamara. Vi lover deg en opplevelse du sendt vil glemme.
Flotte Azamara Quest tar deg med til spennende reisemål på en 12-netters seiling som starter i Cape Town. Vi anbefaler at du legger inn minst en natt i forkant og kanskje en safari i etterkant av cruiset? Dette ordner vi for deg.

Havner du besøker på luksuscruise i Sør-Afrika med Azamara

Cape Town – fantastiske fjellformasjoner og prisvinnende vingårder. Gå opp på det ikoniske Table Mountain og nyt en fantastisk utsikt.

Port Elizabeth er kjent som The Friendly City. Her finner du vakre strender, restauranter i verdensklasse og den tetteste bestanden av elefanter i verden.

Mellom elvene Buffalo og Nahoon ligger East London – en sjarmerende by. Her er et godt utgangspunkt for spennende safarier. Byen er inngangsporten til den enorme ville savannen i innlandet.

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

 

Maputo, Mosambiks hovedstad og kosmopolitiske sentrum, har utrolige strender, travle markeder og vakker europeisk arkitektur fra kolonitiden.

Richards Bay er en sjarmerende og innbydende by. Byen ligger i en lagune hvor Mhlatuze River møter det indiske hav og er inngangsporten til Zululand og Hluhluwe-iMfolozi Park. I parken lever den største stammen av hvite nesehorn på jorden. Vi kan vel nesten love at området har det mest eksotiske dyrelivet på jorden.

Durban er kjent som den asiatiske hovedstaden i Sør-Afrika. Her er det en god blanding av zulu, indisk og europeisk kultur. I tillegg er naturen vakker – med sine gylne sandstrender, majestetiske fjellkjeder og dype daler.

Mossel Bay har ett av verdens mest behagelige klima – en sann skatt som finnes på Sør-Afrikas Garden Route. Det er en frodig strandby kjent for sin forbindelse til tidlig menneskeliv.

Vil du bli med på safari etter cruiset? Vi kan sette sammen spennende pakker.

 

Azamara Club Cruises, nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Azamara Quest tar kun 686 passasjerer og er et lite flytende hotell. Det er fire restauranter om bord, en buffetrestaurant, en hovedrestaurant og to spesialrestauranter. Du velger selv når og hvor du vil spise. Det er lekker mat og drikke er selvsagt inkludert. Om kvelden kan du se ulike show eller besøke en av barene.
Det er også et flott spa, treningsrom, basseng og jacuzzi om bord.
Unn deg en behandling på Sanctum Spa eller slapp av på det solfylte bassengdekket. Om kvelden kan du nyte inspirert italiensk mat på Aqualina eller en klassisk steak på Prime C. I tillegg finner du massevis av spennende kveldsunderholdning, fra spennende show i Cabaret Lounge til intime forestillinger i Living Room.

Vil du være med på luksuscruise i Sør-Afrika med Azamara?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,