Fristelser på havet

GO UP

Cruise i Europa med Celebrity Silhouette 2021

Nå kan du oppleve havner på Island, i Danmark, Finland, Sverige, Russland og mange flere på herlige cruise med Celebrity Cruises.

Tid: Mai til oktober
Priseksempel 30. april fra 15 095,- per person, åtte netter inkludert tips og drikkepakke.

Vår ref 318015

Velg et spennende cruise i Europa med Celebrity Silhouette i 2021!

Hva med et cruise fra Southampton til Bilbao (Spania), Vigo (Spania), La Coruna (Spania), Paris (Le Havre), før du kommer tilbake til Southampton?
Map
Kombiner gjerne med et opphold i London før cruiset. Dette skreddersyr vi for deg. Eller hva med en tur til Stonehenge og en natt i spennende Windsor?

***

Skipet seiler også på andre spennende ruter i nord- og øst-Europa fra Southampton. Underveis kan du oppleve spennende havner som de norske fjorder, engelske øyer, Irland, flere byer på Island og mye mer.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Celebrity Silhouette har lekre lugarer, deilig spa område, treningssenter og et utendørs og et innendørs svømmebasseng. På cruiset er måltider, tips og classic drikkepakke inkludert. Den lekre hovedrestauranten tilbyr nydelig mat. I tillegg er det buffetrestaurant og flere spesialrestauranter.  Skipet tar 2 600 gjester, og på dekk er det ekte gress. Ta en piknik på verdens første gressplen til sjøs, nyt lekre designdetaljer og moderne luksus. Celebrity Silhouette er et perfekt valg for deg som er på jakt etter et elegant, moderne og avslappet flytende resort med mange aktiviteter.Her kan du nyte en konsert i solnedgangen og prøve deg på ballspill om du vil!

Celebrity Cruises er kjent for sine middagsopplevelser. Fire restauranter er inkludert i cruisebilletten. Den elegante hovedrestauranten er en moderne tolkning av de glade 20-årene.

Ta et cruise i Europa med Celebrity Silhouette i 2021. Kontakt Cruisereiser

Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Cruise
  • Måltider
  • Tips
Reisemål Cruise fra England Cruise i Nord-Europa


    Transportform:

    © 2021 Nordmanns-Reiser AS

    Designet og utviklet av HCL Nordic