GO UP

Cruise rundt Svalbard med HX – Hurtigruten Expeditions

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: Sommerhalvåret 2024 og 2025
Pris: Fra 54 567,- per person i Polar innvendig (priseks. 29. mai 2024)
Prisen inkluderer flyreise t/r Oslo, hotell med lunsj på Svalbard før cruiset, all transport og utflukt på Svalbard, alle måltider med drikke til maten, wifi, aktiviteter, forelesninger og utflukter, ekspedisjonsjakke og vannflaske.

Se alle cruise rundt Svalbard med HX

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Nå kan du oppleve et magisk øyrike – bli med på cruise rundt Svalbard med HX – Hurtigruten Expeditions . Se den unike arktiske naturen og dyrelivet under midnattssolen. Dette 10-dagers cruiset tar deg med på en seiling rundt Spitsbergen.
Cruiset starter med fly fra Oslo til Longyearbyen.

Dette får du oppleve på cruise rundt Svalbard med HX – Hurtigruten Expeditions

Utforsk Longyearbyen. Byen er ikke stor, og vi anbefaler at du tar deg rundt på en leid el-sykkel. Men husk å holde deg innenfor isbjørnskiltene!  I byen kan du oppleve at Svalbardreinen kommer gående, og kanskje se en polarrev luskende. Besøk Svalbardmuseet eller Nordpolet.
Du har en valgfri aktivitet inkludert – hundeslede, elsykkel eller guidet fottur.

Så venter en spennende seiling. Nå skal du oppleve den vidstrakte tundraen i Nordvest-Spitsbergen nasjonalpark. Underveis kan du se hvaler, seler, hvalross og reinsdyr. Er du heldig, ser du kanskje kongen av Arktis også. Du blir invitert med på aktiviteter som kajakkpadling, vandringer i land og på isbreer og hjelpe miljøet med strandryddinger.  ut kajakkene våre, eller bruke de små ekspedisjonsbåtene våre på landinger for gåturer, eller for å delta i strandryddinger.

 

Cruise rundt Svalbard med HX cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

 

I Hinlopenstredet kan du se hvalross og kolonier av polarlomvi og andre sjøfugler. Om været tillater det, setter skipet kursen mot Freemansundet og Kapp Lee eller tar de små ekspedisjonsbåtene til Edgeøya eller Barentsøya i ekte ekspedisjonsstil.
Hornsund er en av Svalbards vakreste fjorder. Mangfoldig, fargerik vegetasjon og ruvende fjell. Gå ut på dekk og se etter sel og hval, Hornsundtind og isbreer som kalver i havet.

De grønne områdene er gjødslet av alkekongekoloniene. Dette tiltrekker seg igjen svalbardrein og polarrev. Langs Isfjorden kan du se enorme, snøkledde daler som er rike på dyreliv, vegetasjon og menneskelig historie. Sporene etter hvalfangst og jakt fra fortiden er synlige på strender og i bukter. Lenger sør passerer du den tidligere radiostasjonen Isfjord Radio, som nå er et av verdens vakreste beliggende hoteller.

Tilbake i Longyearbyen kan du utforske litt mer før flyturen hjem og kanskje kjøpe deg en typisk strikket Svalbardgenser.

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

 

MS Spitsbergen

MS Spitsbergen er oppkalt etter nettopp Spitsbergen, den største øya i øygruppen Svalbard. Her er det komfortable fellesområder og flotte lugarer. Skipet holder høyt fokus på miljø og en perfekt størrelse for utforsking av polhavet. Selvsagt er det et eget ekspedisjonsteam om bord, som vil holde foredrag og lære deg alt om områdene du seiler igjennom.
Maten er i særklasse, og det finnes boblebad, badstue og treningsrom.
Max 180 passasjerer.

MS Fram

MS Fram er et perfekt ekspedisjonsskip. Her er det komfort i høysetet. Kos deg med lekker mat, et boblebad og flotte forelesninger. Lyse, nordiske farger i fellesområdene og luftige lugarer.
Max 250 passasjerer.

Vil du bli med på cruise rundt Svalbard med HX – Hurtigruten Expeditions ?

Kontakt Cruisereiser

 

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,