GO UP
MED REISELEDER

Cruise gjennom Panamakanalen med Serenade of the Seas

Reiseleder

Dette er en fantastisk og uforglemmelig reise. Erfarne og populære Per Torssander vil fortelle deg om de mange, spennende stedene dere besøker. Han vil også arrangere spesialutflukter kun for denne gruppen.
I tillegg blir det deilige lunsjer og middager i spesialrestaurantene om bord sammen med reiselederen for de som ønsker det.
Seilingen er nesten utsolgt, men vi har holdt av plasser til deg!

Dato: 29. september 2022 – 16. oktober 2022
Pris: 36 500,- per person i delt balkonglugar.
Prisen inkluderer flyreise fra Oslo opphold i Los Angeles med sightseeing, cruise i 13 dager og dyktige Per Torssander som reiseleder
(Fly fra andre byer på forespørsel)

Bli med på et fantastisk og opplevelsesrikt cruise gjennom Panamakanalen med Serenade of the Seas. Cruiset starter i Los Angeles og avsluttes i Tampa. Dette cruiset er spesielt spennende fordi du seiler innom delvis ukjente havner som Huatulco. Og det er den eneste gangen Serenade of the Seas skal seile denne ruten!

I denne pakken har vi inkludert tre netter i Los Angeles med halvdags-sightseeing den ene dagen. Den andre dagen har du til fri disposisjon.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Cruise gjennom Panamakanalen med Serenade of the Seas

Det er mye å ta seg til i Los Angeles. Besøk LAs mest populære strand, Santa Monica, shoppe, ta en tur til Hollywood på stjernejakt. Eller hva med en helikoptertur hvor du får se strender, filmstjernehjem, Hollywood-skiltet, sentrum og alle attraksjonene fra oven?

Cabo San Lucas, eller bare Cabo, er et interessant reisemål. En gang en base for piratfartøyer som venter på å kaste seg over spanske skatteskip. I dag er byen full av lekre feriesteder, flotte golfbaner, spisesteder i verdensklasse og fantastiske utendørsaktiviteter. Her finner du også noe av det beste allsidige sportsfisket i verden og alle tenkelige vannsporter.

Cruise gjennom Panamakanalen med Serenade of the Seas, USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Puerto Vallarta ligger på den vestlige stillehavskysten av Mexico, og er kjent for sine vakre strender. Byen er omgitt av de imponerende fjellene i Sierra Madre og det glitrende vannet i Banderas Bay. Visste du at filmstjernen Liz Taylor hadde sitt eget feriehus her? Besøk gjerne den gamle delen av Puerto Vallarta med sin egen arkitektoniske stil.

Huatulco med sine ni bukter og hele 36 strender – hvorav mange bare er tilgjengelige med båt – er et fantastisk sted. Her kan du utforske nesten urørte strender og snorkle blant tropiske fisker og koraller.

Puntarenas er en av Costa Ricas viktigste turistregioner. Langs kysten ligger det mange øyer, viker, strender og vakre naturskatter. Her finner du også noen av landets høyeste fjelltopper. Få med deg noen av de mange nasjonale monumenter og den gamle San Lucas Penitentiary på San Lucas Island.
USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Cruise gjennom Panamakanalen med Serenade of the Seas
Panamakanalen er kåret til et av de syv moderne underverkene i verden av American Society of Civil Engineers, og er en 77 km lang skipskanal i Panama som forbinder Atlanterhavet og Stillehavet. Den ble bygget fra 1903 til 1914,  og til nå har nesten 850 000 fartøy passert gjennom kanalen.

Cartagena er en stor badeby på nordkysten av Colombia. Cartagena eldre bydel har en fantastisk arkitektur. Se for eksempel på The Vaults som opprinnelig ble bygget som fangehull. Eller Castillo de San Felipe, en festning bygget i 1657 av spanjolene for beskyttelse mot pirater. Begge har blitt utpekt som UNESCOs verdensarvsteder.

Tampa ligger i den amerikanske delstaten Florida. Innenfor byens grenser er over 165 parker og strender, og det er også hjemsted for en rekke attraksjoner og fornøyelsesparker som Busch Gardens Tampa Bay, Adventure Island, Lowry Park Zoo og Florida Aquarium.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Serenade of the Seas tar 2 500 passasjerer og er et elegant skip. Skipet har store glassvinduer som gir et flott lys og en fin utsikt underveis.
Du kan skjemme deg bort på Solarium – bassengavdelingen for kun voksne, nyte god mat på en av de mange spisestedene, eller holde deg i form med noen av aktivitetene som tilbys om bord.

Enten du har lyst på smakfull mat fra det fjerne østen på Izumi eller italiensk mat på Giovanni’s Italian Kitchen℠, er det alltid noe deilig på menyen om bord på Serenade of the Seas. Og hvis du ønsker å ta den romantiske kvelden til et høyere nivå, kan du besøke Chef’s Table.

  • Basketballbane
  • Spa
  • Fitnessenter
  • Golfsimulator
  • Klatrevegg
  • Sportsdekk
  • Løpe- og joggebane
  • Minigolfbane

Selvsagt er det kino, teater, nattklubb og mye annet du kan prøve ut på kveldstid.

Med forbehold om 20 påmeldte.
Vår ref: A/6020297

Bli med Per Torssander på cruise gjennom Panamakanalen med Serenade of the Seas

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

 

Reiserute:

Dato Havn Ankomst Avreise
Søndag, 2. oktober Los Angeles 16:00
Mandag, 3. oktober I sjøen
Tirsdag, 4. oktober Cabo San Lucas, Mexico 11:00 17:00
Onsdag, 5. oktober Puerto Vallarta, Mexico 10:00 18:00
Torsdag, 6. oktober I sjøen
Fredag, 7. oktober Huatulco, Mexico 08:00 17:00
Lørdag, 8. oktober I sjøen
Søndag, 9. oktober Puerto Caldera, Costa Rica 10:00 17:00
Mandag, 10. oktober I sjøen
Tirsdag, 11. oktober I sjøen/Panamakanalen
Onsdag, 12. oktober Cartagena, Colombia 08:00 15:00
Torsdag, 13. oktober I sjøen
Fredag, 14. oktober I sjøen
Lørdag, 15. oktober Tampa, FL 07:00
Reisemål Cruise i Sør-Amerika
Tid 29-09-2022 - 16-10-2022
Varighet 18 dager
Bestill

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic