cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Cruise til Costa Rica gjennom Panamakanalen med Variety Cruises

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Pris: Fra 27 150,- per person i dobbelt lugar.

Bli med på et unikt cruise til Costa Rica gjennom Panamakanalen med Variety Cruises. Oppdag gjemte skatter i dette fantastiske området.
Skipet går også motsatt vei.

Gå dypt inn i landets nasjonalparker i jakten på arapapegøyer, dovendyr, brøleape og delfiner sammen med en naturforsker om bord. Svøm i det krystallklare vannet utenfor Granito de Oro og Coiba-øyene, se de fantastiske regnskogene og dans med Emberra-indianere. Pura Vida!

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Et cruise i Costa Rica og Panamakanalen er fullt av opplevelser og spenning og gir deg minner for livet. Jungelen med sine spektakulære planter og dyreliv, de unike hvite sandstrendene og kryssingen av den legendariske Panamakanalen, er bare noen av de utallige skattene dette Panama-cruiset har å tilby.

 

Cruise til Costa Rica gjennom Panamakanalen med Variety Cruises USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

M/S PANORAMA er en 54 meter elegant motorseiler som har plass til kun 49 passasjerer. Skipet har 24 utvendige lugarer.
Lugarene er fordelt over tre dekk, pent innredet med tremøbler og lette stoffer. Alle er utvendige. Vinduer (øvre dekk og hoveddekk) og koøyer (lugarer på nedre dekk). Alle lugarene har individuelt kontrollert A/C og er utstyrt med flatskjerm-TV, telefon (for internt bruk), hårføner, minikjøleskap, sentral musikk, høyttaleranlegg og safe.

Utflukter kan forhåndsbestilles eller reserveres senest 24 timer på forhånd.

 

Cruise til Costa Rica gjennom Panamakanalen med Variety Cruises USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Om kvelden kan du slappe av i en av skipets salonger, og nyte en drink mens du lytter til myk musikk. Badeplattformen på Panoramadekk gjør det mulig å svømme når vær og forankringsforholdene tillater det. Kapteinen vil slippe anker ved bortgjemte bukter og vakre ubebodde øyer som innbyr til bading og snorkling.

Den stilige spisestuen er omgitt av store vinduer som gir vakker utsikt over havnene. De indre salongene har avslappende sofaer og komfortable lenestoler. Fartøyet har en solterrasse med sittegruppe og gode solsenger.

Bli med på et fantastisk cruise til Costa Rica gjennom Panamakanalen med Variety Cruises

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr dine cruiseeventyr

Dag til dag:

Dag 1

COLON
Ombordstigning kl 11:00-12:00 i Colon 2000. Velkomstsnacks og salatbar. Sikkerhetsøvelse og avgang kl 13:00. Skipet er plassert ved kanalinngangen for kanalpassasje kl 17.00. Seilas gjennom Gatun-slusene og inn i Gatun-sjøen. Velkomstmiddag. På kvelden krysser skipet Pedro Miguel og Miraflores-slusene før du kommer til Stillehavssiden og Panama City tidlig morgen.

Dag 2

PANAMA CITY Marina Flamenco
Tidlig morgen er det ankomst til Flamenco Marina, Panama City. Du kan bli med på en valgfri utflukt – Panama City-tur for å oppleve den gamle Panama City, Casco Viejo, dens arkitektur, katedraler og historiske bygninger. Sen ettermiddag går skipet videre til Darien.

Dag 3

PLAYA MUERTO
Valgfri morgenutflukt i Darien nasjonalpark. Med tenderbåter kommer du inn til Playa Muerto og til en Emberra Village hvor du blir ønsket velkommen av Emberra-indianere, en av
de syv urfolksgruppene som bor i Panama. De er stolte og veldig vennlige og kjent for sine vakre håndverk og godt bevarte tradisjoner. Du vil bli invitert til å danse med dem. Tilbake til skipet for lunsj. Ettermiddagsseiling til Granito de Oro Island. Overnatting på sjøen.

Dag 4

GRANITO DE ORO
Middagsankomst i Granito de Oro for svømming og snorkling i et urørt miljø. BBQ ute på dekk og seiling til nærliggende Coiba Island, som står på UNESCOs verdensarvliste og er den største øya i Sentral-Amerika.

COIBA
Ettermiddagstur med guiden om bord som tar deg med på en kort spasertur for å oppdage dyrelivet i den lokale skogen. Tid på egen hånd for svømming og snorkling på Coiba. På ettermiddagen forlater skipet Coiba og seiler til Golfito. Overnatting på sjøen.

Dag 5

GOLFITO
Ankomst Golfito tidlig om morgenen for immigrasjonsprosedyrer. Deretter kan du velge å være med på utflukt til Casa Orchideas. Sen ettermiddag avgang mot Drake Bay og overnatting ved anker.

Dag 6

DRAKE BAY
I dag kan du være med på en utflukt til Corcovado nasjonalpark på Osa-halvøya. Det er en tropisk regnskog som dekker nesten en tredjedel av halvøya. Du er nesten garantert å se noe av det mest utrolige dyrelivet som lever i reservatet inkludert rødøyde trefrosker, quetzaler, tapirer, harpyørner, hvitleppede pekarier, aper, og skarlagenrøde araer. Snorklere og dykkere kan få den fantastiske muligheten til å dele det varme vannet med marlins, delfiner og grindhval.
Ankomst på kvelden i Quepos.

Dag 7

QUEPOS
Om morgenen er det utflukt til Manuel Antonio reservatet, ett av cruisets høydepunkt. Etter lunsj kan du være med på zipline utflukt i regnskogen.

PLAYA BIESANZ
På ettermiddagen seiler skipet til Playa Biesanz for en ettermiddags-svømmetur. Om du var med på zipline-utflukten kommer du om bord igjen i Playa Biesanz. Tropisk aften om bord. Sen kveldsseiling til Puerto Caldera. Overnatting på sjøen.

Dag 8

PUERTO CALDERA
Landstigning kl. 9.00 etter frokost.

Priser og betingelser:

Prisen inkluderer:


  • Overnatting i dobbeltlugar med privat bad/WC og klimaanlegg
  • Helpensjon inkludert velkomstcoctail, lokal temaaften, morsom BBQ og kapteinens middag
  • Kaffe/te/vann
  • Bruk av fiske- og snorkelutstyr (avhengig av tilgjengelighet)
  • Engelsktalende cruiseeskort

Ikke inkludert:
➢ Drikkevarer (unntatt de som er nevnt ovenfor)
➢ Utflukter på land eller andre landarrangementer
➢ Crew tips
➢ Passasjer personlige utgifter / Passasjervisum når det er nødvendig
➢ Wi-Fi (tilgjengelig mot et pristillegg)


Spesialpris for barnefamilier:


Reiser du alene med barn, betaler du kun for en voksen i lugaren. Barnet (opp til to barn i samme lugar) cruiser gratis.
Par som har med ett barn i samme lugar – barn opp til 10 år cruiser gratis. Barn fra 11 – 17 år får 50% rabatt på cruiseprisen.
Par med to eller tre (uavhengig av alder) barn: Begge lugarene belastes med enkeltpris (pris for én voksen)
25 % rabatt på alle valgfrie utflukter
Barnerabattene er på forespørsel og i begrenset antall.


Havneavgifter kommer i tillegg for alle deltakere


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,