GO UP

Cruise gjennom Panamakanalen med Holland America Line

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Se seilingsdatoer og frapriser her:

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Her finner du herlige og innholdsrike cruise gjennom Panamakanalen med Holland America Line. Du kommer til tropiske strender, mayaruiner og opplever selvsagt fantastiske Panamakanalen.

Om noen av havnene på cruise gjennom Panamakanalen med Holland America Line:

Easygoing San Diego har mer enn 300 soldager, mildt klima året rundt og mange turistattraksjoner. Du kan vandre Torrey Pines State Natural Reserve for å få et glimt av hvalmigrasjonene, seile i bukta og selvfølgelig prøvesurfe de berømte bølgene i Del Mar, Oceanside og La Jolla (blant mange andre flotte steder). Men den sjette største byen i USA er overraskende nyansert, med kjente nabolag. Old Town, North Park, Point Loma og Coronado ligger alle nære havnen, mens travle Gaslamp Quarter og Little Italy også ligger innen gangavstand.

Flotte Puerto Vallarta – en mexikansk strandperle med mye sjarm. Nyt mexikansk mat, solnedgang og kontakten med lokalbefolkningen. Huatulco har hele ni bukter og 36 strender. Regionen er hjem for mer enn 225 fuglearter, inkludert mange sjeldne og endemiske. Og maten er et kapittel for seg!

 

Puerto Vallarta, Mexico, cruisereiser, nordmannsreiser, Cruise gjennom Panamakanalen med Norwegian Bliss

 

Huatulco, som ligger på Mexicos stillehavskyst i delstaten Oaxaca, har ni bukter og 36 strender, og tilbyr mer enn nok muligheter for moro i solen. Den mest populære stranden er La Entrega, med ren hvit sand og rolig vann, perfekt for snorkling og svømming
Men Huatulcos attraksjoner er ikke begrenset til sol og bad, det er også arkeologiske steder og spennende natur å utforske. Spesielt fugleelskere vil synes Huatulco er spesielt fengslende. Regionen er hjemsted for mer enn 225 fuglearter, inkludert mange sjeldne og et antall som er endemisk for Mexico. Og maten i Huatulco! Maten vil gi deg mye å skrive hjem om. Delstaten Oaxaca har noen av de mest ikoniske rettene i Mexicos kulinariske repertoar. Du går ikke sulten hjem.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Puerto Chiapas er den sørligste havnen på Mexicos stillehavskyst. Havnen er et godt utgangspunkt for utflukter i nærområdet. I tillegg til å besøke kaffegodsene og banan- og kakaoplantasjene i området, kan du reise til Maya-steder som Izapa. Selv om det ikke er like kjent som noen av Maya-stedene i det sørlige og østlige Mexico, som UNESCOs verdensarvliste Chichén Itzá, er Izapa likevel imponerende. Izapa ligger langs en elv og er på linje med en vulkan (det sjette høyeste fjellet i Mexico). Her har arkeologer funnet en rekke bevis på at det var det største Maya-stedet i Chiapas. Mens du er i området, ikke gå glipp av muligheten til å smake på kjøkkenet til Chiapas, som er sterkt påvirket av Mayaene. En typisk rett er tasajo, en biff i tynne skiver marinert i en saus laget med achiote (også kjent som annatto) og chili.

Puerto Quetzal er Guatemalas største havneby og et utmerket utgangspunkt for å utforske dette spennende landet. Se det flotte vulkanske landskapet, noen av Mayaruinene eller kolonibyen Antigua (tidligere hovedstad). Eller hva med et besøk til en kaffeplantasje eller til vakre Lake Atitlán – karakterisert som den vakreste innsjøen i verden?

Nicaragua er fremdeles et relativt ukjent reisemål, med er spådd up and coming når det gjelder øko-, kulturell- og matturisme. Ta et besøk til flotte León, byen som ble grunnlagt av spanske conquistadores i 1524. Og prøv vigorón, den lokale matretten.
Puntarenas er inngangsporten til flotte utflukter i Costa Rica. Her finner du en mengde nasjonalparker, vulkaner og strender.

 

Holland America Line cruise gjennom Panamakanalen med Holland America Line, Holland America Line, polynesia, cruisereiser, cruise, nordmannsreiser

Deretter venter Panamakanalen – reisens høydepunkt!

Her ankommer du Balboa og fortsetter cruiset gjennom kanalen.
Denne 77-kilometer lange kanalen tar deg magisk nok tvers over kontinentet og ut til Karibien! Kanalen er bygget av tusenvis arbeidere, som sprengte med dynamitt, gravde med spader og hugget med økser. Her finnes også et rikholdig dyre- og fugleliv som kan beundres på vei gjennom kanalen.

Ligger utenfor kysten av Venezuela og Colombia, føles den forblåste nederlandske øya Aruba som en annen verden. Slapp av i skyggen av et svaiende Divi Divi-tre på en uberørt strand eller utforsk kystklipper i et eksotisk landskap fylt med kaktus.

Cruiset avsluttes i Fort Lauderdale.
Ft. Lauderdale kalles Amerikas Venezia på grunn av sine mange kanaler og vannveier. Ta et cruise med hjuldamper langs Intracoastal Waterway. Eller prøv de venetianske gondolene som glir nedover den historiske New River som renner rett gjennom byen.
Det er shopping i verdensklasse på berømte Las Olas Boulevard, flotte restauranter og en kulturell eksplosjon i Riverwalk Arts & Entertainment District.

Vi anbefaler at du legger inn netter både før og etter cruiset. Dette skreddersyr vi som en pakke for deg.

 

spesialtilbud med Holland America Line, cruisereiser, nordmannsreiser, cruise,

Eurodam

Holland America Lines første signaturklasseskip, Eurodam, har nylig gjort mange spennende oppdateringer. Her kan du nyte hele Music Walk™-opplevelsen, inkludert Lincoln Center Stage, B.B. King’s Blues Club og Billboard Onboard. Utforsk BBC Earth Experiences. Bli med på kokkekurs og mat- og vinsmaking. Holland America er kjent for sine kulinariske opplevelser.

Skipet tar 2 104 gjester.

Vil du være med på cruise gjennom Panamakanalen med Holland America Line?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,