cruise@cruisereiser.no
+4721609880
GO UP

Cruise i Karibien med MSC Seaside

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Pris: Fra kun 8 459,- per person for syv netter i rimeligste innvendige lugar.
Du kan også ta kortere cruise, for eksempel om du vil ha et lite all inclusive avbrekk på din USA-reise?

Unn deg et fantastisk cruise i Karibien med MSC Seaside – hvor du kan nyte de spennende fellesområdene, sol, karibiske rytmer og flotte havner underveis.
Cruiset starter enten i USA, på Martinique eller Guadeloupe. Vi hjelper deg med flyreisen og hotell før og etter cruiset.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise i Karibien med MSC

 

Karibien har alltid vært en av de vakreste og mest fascinerende reisemålene i verden. En drøm for enhver turist som ønsker å slappe av i praktfulle omgivelser omgitt av lange strekninger med hvite sandstrender, palmetrær, eksotisk frukt, korallrev som yrer av fargerike tropiske fisker og et turkis hav.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,Cruise i Karibien med MSC

 

Det er et mangfold av øyer du besøker på disse seilingene. Drøm deg bort til lyden av bølgene og unn deg litt shopping og kanskje utforsk nattelivet på noen av øyene.  Du vil oppleve en atmosfære der klokkene ser ut til å ha stoppet for lenge siden, og du blir kastet inn i en eldgammel verden av kolonilandsbyer, romplantasjer og piratbukter.

 

Cruise i Karibien med MSC cruise, cruisereiser, nordmannsreiser

 

MSC Seaside – skipet som følger solen

Skipet er bygget med unike uteområder, slik at du skal kunne få mest mulig ut av solen og havutsikten.  Flotte og inspirerende innendørs områder er utformet helt spesielt.

 

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

OPPGRADER DITT CRUISE
Velger du MSC Yacht Club, har du tilgang til soldekk, basseng, bar og restaurant kun for MSC Yacht Club-gjestene. Du har også drikke inkludert i prisen både i minibaren på lugaren og i de restauranter og barer som tilhører MSC Yacht Club.

Vil du være med på cruise i Karibien med MSC Seaside?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Les Elisabeths reiseopplevelse med storfamilien

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,