Fristelser på havet

GO UP

Verdenscruise med MSC Poesia – På alle verdens hav

Seil med MSC Poesia på et helt nytt verdenscruise. Underveis besøker du en mengde land og havner. Dette er en helt unik opplevelse! 

Tid: 4. januar – 3. mai 2022
Pris: Fra 130 150,-

På verdenscruise med MSC Poesia i 2022 kommer du til hele 43 fantastiske reisemål i 23 land i løpet av 117 dager!

Reisen starter 4. januar 2022 fra Civitavecchia (Roma) og du kan gå ombord 5. januar i Genova, 6. januar i Marseille eller 7. januar i Barcelona om du ønsker.

Her er noen av de spennende stedene du besøker på dette unike verdenscruiset:
Ushuaia (Argentina), Valparaiso (Chile), Callao/Lima (Peru), Påskeøyene (Hanga Roa/Rapa Nui), Rarotonga (Cookøyene), Cruise på Milford Sound/Fiordland Park, New Zealand, Hobart/Tasmania (Australia)Sydney, Cairns (Australia), Benoa (Bali), Colombo Sri Lanka, Mumbai/Bombay (India), Aqaba/Petra (Jordan).

15 utflukter på land er inkludert. Dessuten får du drikkepakke til måltidene inkludert og 30 % rabatt på alle vaskeritjenester.

MSC Poesia
MSC Poesia er et innovativt cruiseskip med elegant stil, som byr på alt fra tradisjonelt håndverk til kreativ design. Gå om bord i en verden av komfort, fra det spektakulære fossefallet i foajéen til Zen hagen, en autentisk japansk Sushi-bar og det storslagne MSC Aurea Spa velværesenter med steamrom, badstue og fantastiske massasjer for å skjemme bort kropp og sjel. Det er det perfekte stedet å slappe av.

Det er mange sports- og fitnessaktiviteter tilgjengelig om bord, inkludert en basketballbane, tennisbane, shuffleboard, førsteklasses treningsrom og minigolf. Barn og ungdommer har også mye å ta seg til, med sine egne klubber og fester, et dedikert Steinalder- og dinosaurlekeområde, fantastiske videospill og til og med et DJ-disko! Selvfølgelig finnes også alle resort-fasilitetene du kunne ønske deg, inkludert 3 svømmebasseng, 4 boblebad og en gigantisk kinoskjerm ved bassenget.

Gourmetkjøkken om bord byr på spesialiteter fra hele verden, men beholder Middelhavets sjel og verdiene fra den italienske «slow food»-bevegelsen. Hos MSC er hver saftige rett ferskt tilberedt av våre dyktige kokker, med førsteklasses råvarer.

De forskjellige loungebarene tilbyr liknende forfriskende originalitet og autentisitet, fra Grappolo d’Orovinsmakingsbar til Mojito cocktailbar og luksuriøs design i sigarrommet.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Unn deg en helt unik opplevelse – bli med på et verdenscruise med MSC Poesia i 2020! Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

 

 

Priser og betingelser:

Pris fra 130 150,-


Inkluderte utflukter:
Dette cruiset inkluderer ubegrensede husets øl og vin til lunsj og middag i hovedrestaurantene og selvbetjent buffé i tillegg til et utvalg andre drikkevarer.


VASKERI: 30 % rabatt på alle vaskeritjenester.


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Måltider
  • Drikkepakke
Reisemål Cruise fra Barcelona Verdenscruise
Pris Fra 130 150,-
Tid 04-01-2022 - 03-05-2022
Varighet 120 dager


    Transportform:

    © 2021 Nordmanns-Reiser AS

    Designet og utviklet av HCL Nordic