GO UP

Spesialtilbud med Holland America Line

Holland Amerika Line har fantastiske reiseruter. Her kan du oppleve spennende havner og kultur.

Her finner du spesialtilbud med Holland America Line

Bestill tidlig rabatt

Priser fra kun 12 990,- per person for syv netter (priseks: Norwegian Legends Rotterdam 29. april 2023).
Inkluderer tips og on board credit på opp til 300 usd per lugar.
Ditt cruise må bestilles innen 30. september – gjelder alle cruise i 2023

***

Spennende nye seilinger

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

***

Utvalgte seilinger med Holland America:

HØST 2023/VINTER OG VÅR 2024 HAWAII, TAHITI OG STILLEHAVET
USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserDenne bemerkelsesverdige reisen går over 56 dager fra Vancouver til San Diego 27. september 2023, eller 51 dager tur-retur fra San Diego 2. oktober 2023. Du seiler reise om bord i Volendam, et av Holland Americas mest intime fartøyer, til fem vakre reisemål på Hawaii , pluss Tahitis mystiske Moorea, vennlige Fiji og avsidesliggende destinasjoner i Samoa og Cookøyene. Nyt en overnatting i Honolulu på Oahu, Hawaiis Gathering Place, hvor gjestene kan delta på en autentisk luau, besøke historiske Pearl Harbor og nippe til cocktailer med Hawaiis mest ikoniske landemerke, Diamond Head i bakgrunnen. Reisen fortsetter dypt inn i det uberørte indre av Tahiti med en overnatting i fargerike, travle Papeete. Se de brusende fossefallene og de eksotiske blomstene i dette duftende paradiset og besøk Musée de Tahiti et des Îles for bedre å forstå hvordan det tidlige polynesiske livet virkelig var.
Fra 8 599 EUR per person!

 

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserHAWAII, TAHITI OG MARQUESAS
Seil tur-retur fra San Diego i 35 dager fra 17. februar 2024. Du vil oppleve Stillehavet om bord på Koningsdam, et av de innovative skipene i Pinnacle-klassen med eksklusive spisesteder og underholdningssteder. Overnattinger i Honolulu, Raiatea, Moorea og Papeete gir mer tid til å streife rundt på disse fengslende øyene. Fire Hawaii-øyer lokker, fra den eldste, Kauai, hvor du kan besøke den fantastiske oransje Grand Canyon of the Pacific, til kjedens yngste, Big Island. Se det flotte landskapet i Hawaiis Volcanoes National Park og Mauis frodige Iao Valley. Du vil også krysse den internasjonale datolinjen og ekvator mot det dramatiske landskapet i Marquesas. Ta en naturskjønn kjøretur gjennom Taipivai-dalen for å avdekke den naturlige prakten som inspirerte forfatter og sjømann, Herman Melville, til å gjemme seg her.
Fra 5 699 EUR per person!

Premium cruisepakke inkluderer fire fasiliteter av høy verdi:
– signatur drikkepakke
– Utflukter
– Spesialmat
– Wi-Fi

***

 

HAVE IT ALL – Premium-pakke

Denne attraktive premiumpakken, som inkluderer utflukter, drikkepakke, middager i spesialrestauranter og Wi-Fi, er verdt rundt US $ 99 per person for et syv-netters cruise og kan bestilles for € 40, – per person, per natt!
Her er en oversikt:
cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

***

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, norskekysten

VELKOMMEN TIL ROTTERDAM

Holland America Lines nyeste skip, Rotterdam, tilbyr det beste av alt.
En hyllest til det beste innen livemusikk på Music Walk®, en eksklusiv serie med musikalske opplevelser og forestillinger i verdensklasse hver kveld.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Over hele skipet finner du alle favorittelementene på cruise med Holland America Line: utmerkede kulinariske retter laget av noen av verdens ledende kokker, et vennlig prisbelønt mannskap og luksuriøst innredede lugarer og suiter.
Alt laget med full oppmerksomhet helt ned til selv de minste detaljene, som gjenspeiler Holland America Lines historie i nesten 150 år.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, norskekysten
DETTE ER ET SKIP FOR LIVE MUSIKK
Ofte er musikk bare en bakgrunnslyd. Det er annerledes på Holland America Line. Det handler nettopp om musikken ombord Rotterdam, der hver kveld er fylt med festlige lyder fra hverdagslige øyeblikk og uforglemmelige minner. Fokuset er på Music Walk®: en eksklusiv samling av fem scener med imponerende forestillinger av erfarne artister. Fra de sjelfulle lydene av blues fra gatene i Memphis til de største sangene av rock and roll, natt etter natt finner du noe du elsker eller vil elske.cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, norskekysten

DETTE ER DEN NYE SMAKEN AV PERFEKSJON
Utforsk det store utvalget av deilige spisesteder om bord, fra burger og chips ved Lido-bassenget til de pan-asiatiske smaker av Tamarind og det ultimate innen fine dining på Pinnacle Grill. Verdenskjente Culinary Council® og fremtredende eksperter innen vin og andre alkoholholdige drikker beriker alle restauranter, salonger og barer om bord på Rotterdam med sin enestående ferdighet, kreativitet og lidenskap.

***

Les mer om Holland America Line
Se cruiseforslag med Holland America Line

Vil du ha et spesialtilbud med Holland America Line?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise
Reisemål Cruise i Alaska Cruise i Asia Cruise i Karibien Cruise i Middelhavet

Transportform:

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic