GO UP

Spesialtilbud med Celebrity Cruises

Her finner du oppdaterte spesialtilbud med Celebrity Cruises! 

ALLTID INKLUDERT

Kampanjer og rabatter kan være uoversiktlige.
Derfor kan Celebrity Cruises tilby drikkepakke, wifi og tips alltid inkludert!

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,, celebrity

På linken under kan du finne ditt cruise.
OBS – prisen som vises er for person nummer en og viser ikke eventuelle rabatter. Eksakt pris får du når du kontakter oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

***

Fantastisk spennende og eksotiske seilinger på gang!

Nå ligger det herlige seilinger for 2022-2023 til noen av de mest spennende reisemålene i Australia, New Zealand, Sør-Stillehavet, Hawaii og Tasmania.

Celebrity Eclipse® vil tilby en rekke nye seilinger som strekker seg fra 5 til 18 netter. Disse vil gå fra Sydney eller Auckland. Om bord kan du nyte innovativ design, luksuriøs innkvartering, spisesteder i verdensklasse, spennende underholdning og sømløs service.

AUSTRALIA 2022/23
Velg mellom 10 eller 11 netters seilinger og utforsk The Great Barrier Reef, så vel som noen av de mest fengslende kystbyene i Australia

NEW ZEALAND 2022/23
Celebrity Eclipse® setter seil fra Sydney eller Auckland og tilbyr reiseruter fra 11 til 13 netter til New Zealand som besøker steder som Milford Sound, Christchurch og Wellington.

STILLEHAVET 2022/23
Øyhopp gjennom Sør-Stillehavet i 2022 eller 2023 på 11 eller 12 netters cruise. Besøk noen av de mest romantiske stedene på jorden.

HAWAII 2022/23
Dra til øyene Hawaii i 2022 og opplev et fantastisk tropisk paradis om bord på den luksuriøse, prisbelønte Celebrity Eclipse®

Nysgjerrig? Kontakt Cruisereiser

***

Spesialtilbud med Celebrity Cruises, cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

NYE SPENNENDE OG EKSOTISKE SEILINGER

Fra Sør-Amerika til Sørøst-Asia – Opplev noen av de mest spennende seilinger fra 2022 og 2023, med mer luksus enn noen gang før.

Overnatting på eksotiske reisemål, som Kyoto til Buenos Aires, varierende reiseruter og de prisbelønte skipene Celebrity Solstice® og Celebrity Infinity®.

Vil du ha et spesialtilbud med Celebrity Cruises?

Kontakt Cruisereiser

Reisemål Cruise i Asia Cruise i Karibien Cruise i Sør-Amerika

Transportform:

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic