GO UP

Påskecruise i Karibien med MSC Seascape 2023

Tid: Påsken 2023
Vi har holdt av balkonglugarer til en super pris!
Fra 24 450,- per person når to voksne reiser sammen
Fra 66 100,- for to voksne og to barn
Vi inkluderer to netter på 3* hotell på Miami Beach, Fantastica balkonglugar om bord på skipet, tips og drikkepakke!

Hvorfor ikke ta med de du er glad i, venner og familie på et herlig påskecruise i Karibien med MSC Seascape?
USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserCruiset starter i flotte Miami.
Så går du om bord og gjør deg kjent med dette spennende skipet. Dag to har du mange timer i land på fantastiske Ocean Cay – MSC sin egen øy på Bahamas. Kritthvite sandstrender og en mengde aktiviteter for store og små.
Deretter venter Nassau med pirater, vanneventyr og historiske hot spots.
Nassau ble utropt til en piratrepublikk på begynnelsen av 1700-tallet, og ga en gang ly til mer enn 1000 pirater, flere enn de hundre innbyggerne i byen.

 

Påskecruise i Karibien med MSC Seascape USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Nassau, som ligger på øya New Providence, er hovedstaden og det kommersielle sentrum av Bahamas og øygruppens største by. Nyt synet av de sjarmerende bygningene i kolonistil og pastellfargede butikker i georgiansk stil. Hovedgaten gjennom byen er full av butikker, suvenirer, restauranter og underholdning. Byen ble grunnlagt av britene i 1670. Besøk gjerne Straw Market, hvor typiske bahamiske suvenirer selges, og vær forberedt på å prute – det er en tradisjon som nesten er en plikt.

Etter en herlig og avslappende dag på sjøen, ankommer du San Juan, en herlig by med gammeldags sjarm og spanske fort.
Her finner du noen av de eldste bygningene på den vestlige halvkule. San Juan, Puerto Ricos hovedstad, er romantisk sjarmerende med sine lyse spanske kolonifasader i pastell, smijernsbalkonger som bugner av blomster, trange brosteinsgater og flotte parker. Besøk Old San Juan (Viejo San Juan), et UNESCOs verdensarvdistrikt, kjent for festningene Castillo San Felipe del Morro og Castillo San Cristóbal.

 

Påskecruise i Karibien med MSC Seascape cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Santo Domingo på den Dominikanske Republikk ble bygget av spanjolene på 1500-tallet.
Jordskjelv og pirater har slettet det meste av byen, men til tross for dette har den gamle koloniale delen av byen fortsatt noen godt restaurerte eksempler på bygninger fra perioden, som du enkelt vil kunne besøke når du har gått i land fra cruiseskipet. Noen av de viktigste arkitektoniske stedene inkluderer katedralen Santa María la Menor og Alcázar de Colón, den tidligere residensen til øyas guvernør, som har utsikt over den nærliggende Rio Ozama.
Spor av de antikke bymurene og inngangen til byen, Puerta de la Misericordia, kan fortsatt sees.

Cruiset ender tilbake i Miami etter en innholdsrik uke. Et herlig påskecruise i Karibien med MSC er over.

Vi kan selvsagt skreddersy ditt cruise med avreise andre datoer!
USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
PS – vet du at du kan kombinere denne seilingen med en annen rute og bli borte i hele 14 dager på havet?

Påskecruise i Karibien med MSC Seascape USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
MSC Seaskape

MSC Seascape er et lekkert og innovativt skip. Den banebrytende designen bringer deg nærmere havet enn noen gang før. Her har mye av designet tatt utgangspunkt i uterom, både for måltider, underholdning og avslapning.

 

Hele 13 000 m2 med åpne dekk, en fantastisk strandpromenade omkranset av steder å spise, drikke, bade og sole seg, et ettertraktet Infinity Aft-basseng, panoramaheiser og den vakre skywalken Bridge of Sighs av glass, gjør MSC Seascape ikonisk og unikt. Flaggskipet vil tilby ledende underholdningsalternativer som du ikke kan gå glipp av, og for første gang til sjøs, MSC RoboCoaster, en enestående spennende tur som vil glede alle adrenalinsøkere om bord.

 

Påskecruise i Karibien med MSC Seascape Cruise med MSC Seashore cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

MSC Seascape hyller New York City. Både designfunksjonene, offentlige områder og stedsnavn er inspirert av den amerikanske storbyen. Disse inkluderer en imponerende tre meter høy kopi av Frihetsgudinnen i hjertet av kasinoet og et nydesignet ekspansivt underholdningsområde, med det passende navn Times Square. Hovedtrekket til dette nye området er en imponerende 8,5 meter høy LED-vegg som spenner over fire dekk med en projeksjon av den ikoniske skylinen til underholdningssenteret på Manhattan.

På dekk 18 har hovedbassenget to forskjellige dybder slik at du kan velge å svømme eller bare stå og henge i vannet. Det nydesignede området inkluderer en 360-graders vannfontene i form av en øy i sentrum. Besøk også vannparken med Pirates Cove-tema.

Moro for barn og voksne. Kos dere i bowlinghallen, ta med barna på restauranten som er dedikert kun for barn. Eller bruk timer i det mest interaktive, fleretasjes vannlandet til sjøs. Her er det 5 forskjellige vannsklier, en AquaPlayTM område designet for småbarn og en eventyrsti. I tillegg har selvsagt MSC Seascape spennende og fargerike lekeområder for barn, skapt i samarbeid med LEGO® og Chicco®.

 

cruise, cruisereiser, nordmannsreiser, Cruise fra Barcelona med MSC seaview

Miljøvern

MSC Seascape er utstyrt med siste generasjons miljøteknologi med forbedringer av energieffektivitet, de nyeste systemene for å redusere luftutslipp, samt et avansert avløpsvannbehandlingssystem med rensestandarder som er høyere enn de fleste avløpsrenseanlegg i land.

Oppdag mer om hvordan MSC Group aktivt bidrar til virkningsfulle miljøbevaring og humanitære programmer ved MSC Foundation Center om bord.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

MSC Cruises er aktivt engasjert i utviklingen av neste generasjons miljøteknologi for å oppnå karbonnøytrale seilinger innen 2050 og nullutslipp.

Vil du være med på påskecruise i Karibien med MSC Seascape?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Reisemål Cruise i Karibien
Tid 31-03-2023 - 09-04-2023
Varighet 10 dager

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic