GO UP

Øyhopping på Kapp Verde med Variety Cruises

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Pris: Fra ca 22 900,- per person i dobbelt lugar. Prisen inkluderer helpensjon og vann/te/kaffe om bord
Datoer: Seilinger i november, desember og mars

Bli med på en fantastisk øyhopping på Kapp Verde med Variety Cruises. Lekre M/Y Harmony G tar deg med på spennende eventyr til en ganske ukjent del av Atlanterhavet.

Kapp Verde var en gang en tidligere koloni og slavehandelsutpost. Opplev skjærgården på Kapp Verde med sine imøtekommende lokalbefolkning og sin berusende og trollbindende blanding av afrikansk og portugisisk påvirkning innen arkitektur, mat, skikker og tradisjoner.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Øygruppen har et behagelig klima året rundt, og tilbyr et mangfoldig utvalg av landskap fra frodige fjellkjeder, åser og jungel til vulkansk landskap og brede øde strender.

Høydepunktene inkluderer Sal – Boa Vista – Praia – Fogo – Sao Vicente – Santo Antao

 

Øyhopping på Kapp Verde med Variety Cruises USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

M/Y Harmony G
M/Y Harmony G Megayacht er en moderne elegant yacht med et lekkert høyteknologisk utseende som ligner veldig på de private yachter som finnes i berømte havner i verden.
Skipet tar kun 44 passasjerer fordelt på 21 lugarer. Lugarene er fordelt på øvre dekk, hoveddekk og nedre dekk. De er eksklusive, intime og dekorert med myke farger. Nedre dekk har to koøyer, de andre har vinduer. Bad med dusj, flatskjerm-TV, CD/DVD-spillere, musikkkanaler, minikjøleskap, hårføner, individuelt kontrollert klimaanlegg og safe.

 

Øyhopping på Kapp Verde med Variety Cruises USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

På dagtid sentreres livet om bord rundt Bar Lounge og spisestue på hoveddekket og måltider serveres også «al fresco» avhengig av været. Høy standard på maten, ofte med en lokal vri.
Kapteinen slipper anker i bortgjemte bukter og vakre ubebodde øyer hvor, dersom været tillater det, du kan kose deg med svømming, snorkling og kajakkpadling.
Den stilige spisestuen er omgitt av store vinduer som gir vakker utsikt over havnene. Salongen har avslappende sofaer og komfortable lenestoler hvor du kan nyte god drikke og se ut av de store vinduene på den fantastiske naturen du cruiser inn i eller nyte en god bok. Den utendørs spiseplassen på øvre dekk har vakker utsikt over anløpshavner.

Du kan også nyte sol og utsikt på solterrassen.

Unn deg en spennende øyhopping på Kapp Verde med Variety Cruises

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr dine cruiseeventyr

Har du et spørsmål om denne turen?

Dag til dag:

Dag 1

Palmeira, Sal
Om bord-stigning kl. 16.00 ved havnen i Palmeira, Sal. Middag om bord og avgang ved midnatt mot Boavista. Overnatting på sjøen.

Dag 2

Sal Rei, Boa Vista
Tidlig morgen ankomst til Sal Rei, Boa Vista. Boavista har de vakreste strendene i skjærgård og et fantastiske landskap, både langs kysten og i hjertet av øya. Slapp av på stranden eller nyt en valgfri heldagsutflukt for å oppdage de mest autentiske aspektene ved øya:. Opplev landsbyer med fargerike fasader,  se håndverkere som lager lokal keramikk og lokalt landbruk. Lunsj på en restaurant før retur om bord for å seile mot øya Santiago. Overnatting på sjøen.

Dag 3

Praia, Santiago
Ankomst til Praia, Santiago tidlig på morgenen. Santiago er den største av øyene i skjærgården. Etter en formiddag med tid på egen hånd og lunsj om bord, vil den valgfrie ettermiddagsturen ta deg til Cidade Velha som står på UNESCOs verdensarvliste og er den første kolonibyen bygget i tropene. Fortet og nærliggende bosetninger var en gang et blomstrende slavehandelssenter. Sent på kvelden seiler skipet nordover mot Fogo, ildøya. Overnatting på sjøen.

Dag 4

Sao Felipe, Fogo
Tidlig morgen ankommer du Fogo, med sin dominerende vulkan som stiger 3 000 meter over havet. Den valgfrie heldagsutflukten vil ta deg til toppen av vulkanen, rett ved kraterkanten. Du vil gå gjennom et landskap av lava. Lunsj vil være i kraterlandsbyen. Det blir også besøk i byen San Felipe med sin karakteristisk koloniale sjarm. Sent på kvelden seiler skipet videre til Sao Vicente. Overnatting på sjøen.

Dag 5

Mindelo, Sao Vicente
Mindelo er en av de best bevarte kolonibyer på Kapp Verde. En gang en livlig kommersiell øy, nå har den utviklet seg til et kultursenter. Den valgfrie vandringen vil ta deg med til gallerier og musikalske begivenheter som har gitt Mindelo merkelappen kultursenteret på Kapp Verde. Det er ingen overraskelse at Nasjonalmuseet for kunsthåndverk er lokalisert i Mindelo. Overnatting i havn.

Dag 6

Mindelo, São Vicente – Porto Novo, Santo Antao
Tidlig om morgenen er det avreise for en kort seiltur mot øya Santo Antao, den grønneste av alle Kapp Verde-øyene med landskap hvor frodige plantasjer av sukkerrør veksler mellom gamle kratere. Den valgfrie heldagsutflukten vil inkludere den frodige Valley Paul hvor sukkerrør fortsatt blir høstet og hvor du vil smake på «grogue»  – den nasjonale drikken. Du vil oppleve Ribeira das Patas-dalen og se fjellformasjoner som kommer fra lava-formasjoner. Middag om bord og overnatting i havn.

Dag 7

Porto Novo – Santo Antao
Denne morgenen kan du bli med på en valgfri halvdagstur for å oppdage den sørvestlige delen av øya, en safari gjennom vulkansk landskap og isolerte landsbyer med jordbruk og ulike typer plantasjer. For eksempel landsbyer som Lagedos som livnærer seg på en økologisk turisme. Tilbake om bord for avgang mot Sal. Overnatting på sjøen.

Dag 8

Palmeira, Sal
Tidlig om morgenen ankomst til Palmeira havn, Sal. Avstigning kl. 9.00 etter frokost.

Priser og betingelser:

Prisen inkluderer:


  • Overnatting i dobbeltlugar med privat bad/WC og klimaanlegg
  • Helpensjon: frokostbuffé og to måltider daglig, inkludert en velkomstcocktail, lokal temakveld og kapteinens middag
  • Vanlig (filter) kaffe, te og drikkevann gratis hele dagen
  • Bruk av fiske- og snorkelutstyr (avhengig av tilgjengelighet)
  • Engelsktalende cruiseeskort

Ikke inkludert:
➢ Drikkevarer (unntatt de som er nevnt ovenfor)
➢ Utflukter på land eller andre landarrangementer
➢ Crew tips
➢ Passasjer personlige utgifter / Passasjervisum når det er nødvendig
➢ Wi-Fi (tilgjengelig mot et pristillegg)


Spesialpris for barnefamilier:


Reiser du alene med barn, betaler du kun for en voksen i lugaren. Barnet (opp til to barn i samme lugar) cruiser gratis.
Par som har med ett barn i samme lugar – barn opp til 10 år cruiser gratis. Barn fra 11 – 17 år får 50% rabatt på cruiseprisen.
Par med to eller tre (uavhengig av alder) barn: Begge lugarene belastes med enkeltpris (pris for én voksen)
25 % rabatt på alle valgfrie utflukter


Havneavgifter kommer i tillegg for alle deltakere


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,