GO UP

Luksuscruise i Karibia med SeaDream Yacht Club i 2023

Utforsk øyene i det karibiske hav på en luksuriøs måte!

Nå kan du bli med på eksklusive luksuscruise i Karibia med SeaDream Yacht Club i 2023!
Mange av cruisene starter i San Juan.
Pris avhengig av lugartype og tid, prisindikasjon fra ca 20 000,- (priseks 3. -7. januar 2023).  Husk at alle lugarer er utvendige!
Under finner du noen av de mest populære rutene. Det er mange flere seilinger- kontakt oss!
cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Les litt om noen av havnene:

San Juan ble grunnlagt på 1520-tallet av spanske nybyggere, og er både den største byen og hovedstaden Puerto Rico. Puerto Rico består av den store hovedøya og fem mindre øyer, inkludert de populære øyene Vieques og Culebra (begge anløpshavner på utvalgte SeaDream-seilaser). SeaDream dokker i Old San Juan, den eldste delen av byen. Deler av denne historiske havnebyen er fortsatt omgitt av steinmurer fra 1500-tallet. Smale brosteinsgater, små butikker og interessante steder som katedralen Bautista i San Juan, gjør denne sjarmerende byen til et spennende sted å gå rundt i. Besøk også Castillo de San Felipe del Morro, en spansk festning fra midten av 1700.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

To tredjedeler av St. John er blitt nasjonalpark. Det er den mest urørte av de amerikanske jomfruøyene. Vakre strender og bukter omkranset av frodige åser. Ta en snorkletur til Trunk Bay eller bli med på en kajakktur. Lei en bil eller lån en SeaDream Mountain Bike for å utforske øya.

SeaDream ankommer vanligvis tidlig og anker like ved Spanish Town på Virgin Gorda, for at du skal kunne utforske de berømte badene før alle turistene kommer fra naboøyene. Du kan også prøve dykking eller svømme med delfinene. Etter vår korte «tekniske stopp» for å sende landeventyr og klarering med tjenestemennene. Like ved Bitter End Yacht Club kan du teste vannsport, turmuligheter og Champagne og Caviar Splash.

luksuscruise i Karibia med SeaDream, SeaDream, cruisereiser, cruise, nordmannsreiser

Marigot er den viktigste byen og hovedstaden på den franske siden av Saint Martin. Byen Marigot er kanskje den mest franske i ånd av alle byene i Karibien. Hus fra kolonitiden står side om side ved kafeer og bistroer, konditorier og luksuriøse butikker, og på mange måter ser det ut som noen av de franske byene du kanskje forventer å finne i Europa. I Marina Port la Royale finner du elegante butikker med det siste innen europeisk designermote og fine smykker, alle taxfrie. Hele byen er bare fire gater bred, så det er veldig enkelt å komme seg rundt.

Øya Gustavia har utrolig shopping bare noen skritt fra brygga. Flotte strender og aktiviteter både dag og natt. Sett deg ned, nyt et glass og se på alle de utrolige yachtene som ankommer og drar like ved SeaDream-yachten.

Jost Van Dyke er barbent-øya og her du finner Painkiller-drinken. Her kan du nyte Champagne og Caviar Splash etterfulgt av strandgrillet lunsj. Ta en tur til den berømte Foxy’s Bar i Great Harbor eller nedover stranden til Soggy Dollar Bar.

Charlotte Amalie er hovedstaden og største byen på BVI.  Øya har mye historie, vakre strender, en fantastisk golfbane og utrolige shoppingmuligheter.

luksuscruise i Karibia med SeaDream, cruise med små skip, SeaDream, cruisereiser, cruise, nordmannsreiser

Its’ yachting, not cruising. Enjoy the difference! 

Med 112 gjester om bord og 95 i crew er dette en annerledes og eksklusiv cruiseopplevelse!

Yachten legger til i små havner, hvor vanlige cruiseskip ikke kommer til. Du kan velge å få redd opp en herlig seng under himmel på dekk, finn din private strand, kos deg med vannsport og skap unike minner.

Om bord kan du nyte fantastiske gourmetmåltider når og hvor du måtte ønske, gode viner, SeaDream Spa, eller more deg med alle vannsporter som tilbys fra marinaen som setter ut akter i skipet. Du finner også treningssenter, golfsimulator og spa om bord.

Glem heller ikke SeaDreams champagne- og kaviar-splash!

SeaDream gir deg en sårt tiltrengt flukt, en sjanse til å koble deg ut fra verden og lade opp i et luksuriøst, trygt og herlig miljø. Gled deg til den ikoniske Champagne & Caviar Splash, Watersports Marina, Thai-Certified Spa, Balinese Beds, Top of the Yacht Bar, 5-Star Cuisine, Fresh-Squeezed Juices, boblebad og mye mer.

Lugarene på SeaDream
Alle lugarer på SeaDream er utvendige. Lugarene har en eksklusiv innredning, med marmorbad, badekåpe og tøfler. Minibar, flatskjerm, og selvsagt dyne.
Vanlig lugar er 18m2, men du kan selvsagt velge suite istedet.Ønsker du et avslappende, luksuriøst, men uhøytidelig cruise, da er SeaDream rette valget for deg!

Vil du være med på luksuscruise i Karibia med SeaDream Yacht Club?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt cruise

Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • All inclusive
Reisemål Cruise i Karibien

Transportform:

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic