GO UP

Nydelig cruise i Karibien med Celebrity Apex

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Cruiset går fra Fort Lauderdale ulike ruter i vestlige og østlige Karibien

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Bli med på et cruise i Karibien med Celebrity Apex – ett av de mest innovative skip i cruisebransjen.
Ønsker du flere netter i forkant eller etterkant av cruiset, så ordner vi selvsagt det!

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Noen av havnene du kommer innom på cruise i Karibien med Celebrity Apex

Fort Lauderdale
På 1800-tallet bygde William Lauderdale et fort. I dag kommer 16 millioner besøkende hvert år for å besøke de brede hvite sandstrendene, frodige grønne golfbaner og den berømte strandpromenaden. Dra til sentrum til Las Olas Boulevard for en pause på en utendørskafe, handle i elegante butikker og se konserter på scenekunstsenteret. Stopp ved Stranahan House, byens eldste, bygget i 1901 som et handelssted og bevart som et museum. Utforsk historiske bygninger ved History Fort Lauderdale. Bli med på en Segway-tur langs elven eller et cruise på Millionaire’s Row.
Dra ut til Everglades og besøk Flamingo Gardens med sine rosa flamingoer, snerrende alligatorer, svartbjørner og Florida-pantere – pluss eksotiske trær, sommerfuglhager og endemiske blomster. Se etter high fashion på Galleria Fort Lauderdale, nord for havnen og noen kvartaler unna havet. Dra vestover til Sawgrass Mills for 350 designerbutikker, spesialbutikker og spisesteder. Tilbring en avslappende dag i Hollywood sentrum.
Oppdag floribbeisk mat, en blanding av gamle Florida-favoritter med nye karibiske påvirkninger. Lokal sjømat inkluderer hummer, havabbor, mahi-mahi, pompano, snapper, tunfisk og steinkrabber. Prøv autentisk key lime pai, som er søt, syrlig, kremaktig og gul – ikke grønn – i en Graham cracker skorpe.

Roatan – Honduras
Utenfor den nordlige kysten av Honduras ligger et mekka for dykkere og snorklere. Mellom Mesoamerican Barrier Reef og mange skipsvrak like utenfor kysten, er det mye å utforske under bølgene. Gumbalimba Preservation Park full av ville aper, papegøyer og iguaner. Få et fugleperspektiv av øya og få adrenalinet til å pumpe med et zip-line-eventyr.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

 

Belize
Det uberørte Belize har en femtedel av området som naturreservat, og menneskets historie går 4 000 år tilbake i tid. Innbyggerne er en blanding av mestizo, kreol, maya, garinagu, mennonittiske, kinesiske og indiske kulturer. Besøk Museum of Belize, en gang et fengsel, nå med utstilling av fantastiske keramikk-, jade- og Maya-gjenstander. I sør kan du besøke det staselige Government House, et museum med viktorianske gjenstander
Belize har et mangfoldig dyreliv – se sjøkuer som gresser, krokodiller som soler seg, svarte brøleaper som skriker og fargerike papegøyer som flyr rundt. Vest for Belize City ligger Belize Zoo hvor du finner mektige jaguarer, jabiru-storker og brøleaper. Det enorme Belize Barrier Reef tilbyr spektakulær dykking, snorkling og fiske. Du kan ta en båt til Ambergris Caye eller Rendezvous Caye. Ved Lighthouse Reef Atoll stuper det berømte Blue Hole 400 fot dypt.
Du kan også utforske historien om Maya-ruinene. På Altun Ha kan du bestige solgudens tempel, se ned på plazaen og forestille deg seremoniene som fant sted der for 3 000 år siden. Du kan også besøke Xunantunich, nær Guatemala, eller ta en elvesafari til avsidesliggende Lamanai.

Cozumel – Mexico
Øya ligger midt i det største korallrevet i Vesten og lokker til seg sportsfiskere, dykkere, snorklere og strandgjengere. Se alle de naturlige underverkene som venter under overflaten, som neonfargede tropiske fisker, svaiende havvifter og livlige korallkolonier. Krøll deg sammen på stranden i en hengekøye med noe kaldt å drikke. Vakkert meksikansk sølv, rav og andre håndverksgaver kan kjøpes i San Miguel. Eller hopp på en ferge til sjarmerende Playa del Carmen på fastlandet, og rusle langs la Quinta Avenida for flere innbydende restauranter, barer og butikker. Nedover kysten fra Playa kan du utforske den gamle Maya-byen Tulum, som ligger imponerende på en klippe, med utsikt over det strålende havet og den pudderaktige stranden nedenfor. Cozumel-kjøkken betyr fersk sjømat. Nyt dagens fangst servert på et bananblad, eller nyt det marinert i limejuice, koriander, løk og tomat. Selvfølgelig er dette stedet for meksikanske klassikere som taco, guacamole og margaritas.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Grand Cayman
Ingen destinasjon blander global finans med den karibiske livsstilen akkurat som Caymanøyene. Dette eksklusive reisemålet tilbyr restauranter i verdensklasse, designerbutikker og avgiftsfri shopping, pluss hvite sandstrender, strålende blått vann og myldrende korallrev. Nyt postkortutsikt over George Town, Seven Mile Beach og West Bay fra den spesialdesignede Cayman Explorer. Og bad med rokker.
Svøm rett gjennom marinefartøyet USS Kittiwake fra andre verdenskrig, som nå er et grunt kunstig rev eller svøm med innbyggerne i Stingray City i det krystallklare vannet i Coral Reef Gardens. Ta en bbq på Seven Mile Beach. Shopping i de avgiftsfrie butikkene i George Town.
Prøv Cayman konkylie i salater, chowders og fritter. Til dessert, ha litt romkake.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise med Celebrity Edge-klassen

 

Celebrity Edge-klassen tilbyr spennende reisemål og aktive opplevelser om bord i moderne luksusomgivelser.  Skipet tar vel 2 900 gjester og er enestående i sitt slag. Unikt er Magic Carpet som kan bevege seg over 13 etasjer på utsiden av skipet og brukes til å utvide restauranter eller som en plattform når skipet ligger til anker og du må bruke tendere til å gå i land. Suitene om bord er fantastiske og opp til 250m²!

En annen unik ting er at 99%  av lugarene har King size-senger med førsteklasses sengetøy og Cashmere-madrasser. Mange lugarer har også dør til lugaren ved siden av. Dette gjør det utmerket for familier eller venner som vil reise sammen.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise med Celebrity Edge-klassen

 

På Resort dekket finner du en egen «Rooftop» Garden  – en oase om bord inspirert av barndommens lekeplasser! Deilige svømmebasseng og seks boblebad som ser ut som martiniglass. Flott solarium med svømmebasseng kun for voksne. Avdelingen «The Retreat» er for deg som vil ha total avslapping og utsøkt service. (Ekstra betaling, og for suiter).  Joggebane, treningsrom med alt det beste utstyret og lekker spa avdeling er selvsagt om bord.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, cruise med Celebrity Edge-klassen

 

Eden – et gedigent glassrom på ca 650 m2 – i tre etasjer, bestående av glasspromenade, grøntområder, kafeer, sittegrupper, teater og mye mer. Alt omkranset av glass. Det er det største åpne området noensinne. Eden har som mål å vekke alle sanseinntrykk.

På dekk finner du parkanlegg og selvsagt også egen relaxavdeling kun for voksne med deilige solstoler og avslapping.

Vil du prøve et spennende cruise i Karibien med Celebrity Apex?

 Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,