GO UP

Kanalcruise i Provence

Har du et spørsmål om denne turen?

Et kanalcruise i Provence er noe av det flotteste du kan være med på.

Tid: Fra mars – oktober
Antall dager: 7 dager/6 netter
Fra 25 700,- per person. Hør med oss om spesialtilbud!

Et kanalcruise i Provence er en unik reise mellom Sète og Arles. MS Anne-Marie tar deg med gjennom noen av de hyggeligste landskap på små vannveier.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,Anne-Marie er en typisk «barge» som er egnet for deg som vil ha en opplevelse utenom det vanlige. Det er kun 11 lugarer om bord. Her er opplevelsene på veien, måltidene om bord og service av det beste og mest unike. Det er hyggelige samlingssteder og deilig soltak hvor du kan nyte dagen. Seilingen kan tas fra Arles eller fra Sète avhengig av dato.

På et kanalcruise kommer du inn i små kanaler og elver, tett på befolkningen, kultur og natur. Her får du besøke vingårder, vertshus, markeder og små sjarmerende byer.

Inkludert på seilingen:

 • Champagne ved ankomst
 • Gourmetmåltider laget av kokken om bord
 • Passende vin til måltidene
 • Åpen bar
 • Gratis Wi-Fi
 • Transport
 • Sykler
 • Utflukter
  • Saint-Guilhem-la-Dèsert, en av de nydeligste landsbyene i Frankrike
  • En tradisjonell Camague-opplevelse med en manade med hester og spesielle storfe
  • Festningsbyen Aigues-Mortes og saltsjøene
  • Olivenolje produksjon i Camague og Arles
  • Etang De Thau med østersproduksjon

Lekteren som tar deg rundt er luksuriøs, og har plass til opp til 20 personer. Dette er et fantastisk cruise som passer vennegjenger og familier som ønsker å prøve noe annerledes.

Kanalcruisene går på små elver og kanaler i Europa. Lekterne er utstyrt med et serviceberedt mannskap, soldekk hvor du også kan nyte de lekreste måltider, spisestue og hyggelig salong. Enkelte av lekterne har også boblebad på dekk.

Vil du prøve et kanalcruise i Provence?

Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Dag til dag:

Dag 1

Avignon eller Arles – Sète

Transport fra Arles eller Avignon til Sète. Nærmeste store flyplass er Marseille. Fra 18:00 kan du gå om bord og finne seg til rette i lugaren før velkomstdrink og middag.

Dag 2

Sète

Det blir utflukt til Etang De Thau som er kjent for sine skalldyr. Etang De Thau er en av de største innsjøene i Frankrike som strekker seg fra Rhône elven langs franskekysten. Her besøker du et museum og ser fiskere hvor mange er med i østersproduksjon. Det blir smaksprøver mens du kan nyte utsikten over lagunene fra en terrasse. Om ettermiddagen besøkes Saint-Guilhem-le-Dèsert, en av de nydeligste byene i Frankrike. Etter besøket returnerer du til båten.

Dag 3

Sète – Palavas-Les-Flots

Om morgenen seiler du mot Palavas-Les-Flotes. Båten krysser Etang De Thau før den seiler inn Rhône og Sète kanalen. Om ettermiddagen blir du med til en manade med hester og spesielle storfe som passes av en gjeter, og er spesiell for Camargue regionen. Her får du smake på noen av produktene fra gården før retur til båten. Palavas-Les-Flots er et feriested ved Middelhavet med flere hundre år historie og flotte strender og natteliv. Her kan du nyte en frikveld.

Dag 4

Dag 4, Palavas–Les-Flots – Aigues-Mortes

Om morgenen seiler du på Rhonen og Sète kanalen til Aigues-Mortes. Om ettermiddagen er det en tur av denne festningsbyen som er rik på historie. Byen ligger midt i et landbrukslandskap og er et av Provence flotteste områder. Du blir med på et turisttog gjennom saltsjøene og besøker et salt museum. Etter besøket er det retur til skipet.

Dag 5

Aigues-Mortes – Gallician

Morgenen nytes på kanalen. Om ettermiddagen blir det besøk til Camargue, hvor du har tid på egen hånd i den flotte byen Saint-Marie-la-Mer med et besøk i den befestede kirken.

Dag 6

Gallician – Arles

Om morgenen seiler båten mot Arles gjennom både Rhône à Sète og Rhônekanalen. Om ettermiddagen kan du nyte tid i sjarmerende Arles. Koselige gater, et kulturelt senter og romerske ruiner er noe av det du kan se og oppleve. Turen går videre inn i Provence hvor olivenolje-produksjonen er viktig. Det blir smaking av lokale produkter og en hyggelig dag som avsluttes med gallamiddag om bord

Dag 7

Nyt frokost før avreise kl 09:00.

Nærmeste flyplass til Arles er Marseille.

Priser og betingelser:

SVA_AIPP/AVF_AIPP


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,