GO UP

Kanalcruise i Frankrike

Har du et spørsmål om denne turen?

Tid: Fra mars – oktober
Antall dager: 7 dager/6 netter
Fra 25 700,- per person. Hør med oss om spesialtilbud!

Bli med på et kanalcruise i Frankrike. En unik måte å oppleve de franske kanalene på.

Paris og Canal Saint-Martin, kanalene i Burgund, kanalene i Alsace, Provence og Camargue…
Dette er kanalcruise hvor du virkelig kan fordype deg i de kulturelle, kulinariske og naturskjønne reisemålene. Underveis kan du benytte deg av syklene som er tilgjengelige om bord. Nyt raffinerte måltider, tilberedt av kokkene under ledelse av Alain Bohn, et medlem av Maîtres Cuisiniers de France.

Kanalcruise i Frankrike USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Lugarene er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å garantere deg et eksepsjonelt opphold, i trenden med «langsom turisme».
Slapp av på terrassen, med boblebad og fluktstoler, mens du komfortabelt beundrer Frankrikes vakreste landskap.
Det er plass til maks 22 passasjerer, så disse kanalcruisene er perfekt for venner og familier.

Her er noen eksempler på seilingsruter. Seilingen kan også gjøres motsatt vei:

CRUISE I LOIRE – Fra Nevers til Briare. 
Seil i den historiske Berry-provinsen og Sologne-naturregionen, langs den legendariske Loire. Nyt en fantastisk rute med sjarmerende stopp, historiske byer og vingårder. Dette cruiset tar deg med til hjertet av karakterfulle byer med fargerik arv.

CRUISE I PROVENCE – Fra Arles til Sète. 
På dette kanalcruiset kan du oppdage en verden full av historie og fargerik arv, gjennom byer med fantastiske panoramaer og fantastisk natur.

CRUISE I MARNE – Fra Paris til Epernay.
Seil på den majestetiske Marne-kanalen omkranset av autentiske karakterfulle byer. Du vil oppdage Paris og dens tidløse sjarm, men du stopper også i Reims, kunst- og historiebyen …

CRUISE I ALSACE – Fra Strasbourg til Lagarde.
På Canal de la Marne au Rhin kommer du inn i hjertet av Alsace og Mosel. Besøk Humlestien, Haut Barr og Lutzelbourg-slottet eller Chagall-stien. Denne delen av kanalen, også kalt «den grønne veien», krysser Alsace-sletten og Vosges. Den forbinder Strasbourg og Saverne, porten til Alsace ved foten av Vosges. Den fortsetter sin rute gjennom et skogkledd massiv så langt som til Lutzelbourg i Mosel.

CRUISE I DOUBS-DALEN – Fra Montbéliard til Besançon.
Fantastisk landskap garantert! Fra Montbéliard, byen Princes, Besançon og citadellet Vauban. Fra byer til landsbyer i en reise gjennom tiden. Franche-Comté har også flott landskap fra fjell til skog, elver til elver, et fantastisk turterreng.

CRUISE I BOURGOGNE
Fra Besançon til Dijon.
Opplev den virkelige sjarmen til elvene i Frankrike gjennom det idylliske landskapet. Steder fulle av historie, som Royal Saltworks of Arc-et-Senans eller lokale kulinariske spesialiteter som vil forbløffe smaksløkene dine. Her kommer du gjennom autentiske og tradisjonelle byer som vil fortelle en spennende historie og avsløre skjulte skatter.

Fra Dijon til Saint-Léger-sur-Dheune.
Dette cruiset tar deg gjennom Côte d’Or og Saône-et-Loire. Mellom åser, forfriskende skoger og landskap, langs Burgund-kanalen og bredden av Saône. Besøk vingårdene i Côte de Beaune og Côte Chalonnaise. Smak på regionale produkter i Saint-Jean-de-Losne og viner på de berømte vingårdene i Santenay.

Fra Dijon til Port-sur-Saône.
Mange severdigheter og sjarmerende småbyer venter på deg på dette kanalcruiset. Dijon, den franske byen som ligger mellom Paris og Lyon, er hovedstaden i Côte d’Or og regionen Bourgogne-France-Comté. Du får se steder med middelalderske elegante bygninger fra renessansen. Om bord på Jeanine-lekteren vil du navigere gjennom landskap preget av pittoreske vingårder i sesongmessige farger, og vil stoppe i byer med unik kulturarv, hvor du vil oppdage den lokale gastronomien.

CRUISE PÅ SAINT-MARTIN KANALEN – Cruise i hjertet av Paris
Cruise i hjertet av Paris om bord på MS Raymonde, som seiler på Seinen. Legg ut på en parisisk flukt langs Canal Saint-Martin, som har et unikt landskap. Og glem ikke de store parisiske symbolske stedene som Eiffeltårnet, hagene til Trocadéro og Tuileries…

Kanalcruise i Frankrike USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

På et kanalcruise kommer du inn i små kanaler og elver, tett på befolkningen, kultur og natur. Her får du besøke vingårder, vertshus, markeder og små sjarmerende byer.

Inkludert på seilingen:

  • Champagne ved ankomst
  • Gourmetmåltider laget av kokken om bord
  • Passende vin til måltidene
  • Åpen bar
  • Gratis Wi-Fi
  • Transport
  • Sykler
  • Utflukter

Kanalcruisene går på små elver og kanaler i Europa. Lekterne er utstyrt med et serviceberedt mannskap, soldekk hvor du også kan nyte de lekreste måltider, spisestue og hyggelig salong. Enkelte av lekterne har også boblebad på dekk.

Vil du prøve et kanalcruise i Frankrike?

Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,