GO UP

Fantastiske cruise i Middelhavet med Royal Caribbean

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Prøv et herlig cruise i Middelhavet med Royal Caribbean denne sommeren! La smaksløkene løpe løpsk i Italia, rusle rundt i gamle byer i Hellas og nyte solen langs Kroatias fantastiske kystlinje.

Skipene i seg selv er uforglemmelige. Her kan du boltre deg i en mengde basseng, spise deg mett på en av de mange restaurantene, la barna prøve barneklubber, zipline, surfing og mye mye mer!

Middelhavsregionen tilbyr noen av Europas mest klassiske kulturelle landemerker – sammen med noe av det beste været hele sommerhalvåret.

Spaser langs de gamle brosteinene i Firenze i Italia eller Dubrovnik i Kroatia.

Besøk noen av de arkitektoniske mesterverkene, som Knossos-palasset på Kreta, det romerske amfiteateret i Pula og Romas Peterskirke.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Ta inn den fantastiske, vulkanske øya Santorini med sine blå og hvitkalkede byer eller nipp til et glass vin på Italias Amalfikysten med sine pastellfargede hus bygget inn i bratte klipper. Oppdag magien med et middelhavscruise..

Den beste tiden å besøke denne regionen er våren (mai–juni) eller høsten (september–oktober), når været er mildt. Varmen topper seg i juli og august.

Finn din favorittcruisehavn i Middelhavet, og utforsk et bredt utvalg av forskjellige øyer og europeiske byer, for eksempel Romas antikke kunst, den fantastiske arkitekturen i Spania eller den mystiske byen Aptera på Kreta.
Opplev klassisk napolitansk pizza i Napoli, ta en tur gjennom tapasene i Spania eller prøv den urte-, olivenolje- og grønnsakstunge maten i Sør-Frankrike.

Vi ordner hele ferien, alt fra flyreise, hotellopphold og drikkepakke etc om bord.

OBS: Prisen i søkemotoren viser pris for person en i lugaren og viser ikke alle kampanjer og rabatter.
Endelig pris får du av oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Prøv et herlig cruise i Middelhavet med Royal Caribbean

Cruisereiser skreddersyr

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,