GO UP

Unikt elvecruise på syv elver med AMA Waterways – hele 46 dager!

Nå kan du oppleve et helt unikt elvecruise på syv elver med AMA Waterways høsten 2023. Elvecruiset går over hele 46 dager, og du reiser mer eller mindre på tvers gjennom hele Europa, gjennom hele 14 land!

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, elvecruise på syv elver med AMA Waterways

Om bord på denne episke seilingen kan du nyte luksus og fantastiske høstfarger gjennom flotte land. Du kan spasere gjennom historiske landsbyer, sykle til berømte vingårder og frukthager og vandre på bakketopper. Opplev lokale kafeer, fargerike markeder, høstfestivaler, majestetiske katedraler og fantastiske monumenter.
Europas mest legendariske elver fører deg gjennom land som Frankrike, Holland, Belgia, Romania.

Oppdag joie de vivre i Nord-Frankrike mens du seiler langs den ikoniske elven Seinen gjennom det romantiske Paris. Ta turen til de uforglemmelige landingsstrendene i Normandie der de allierte styrkene landet under andre verdenskrigs D-dag-invasjon. Besøk den sjarmerende havnebyen Honfleur og middelalderens Rouen.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise, elvecruise på syv elver med AMA Waterways

Følg vannveiene i Scheldt og Mass på din reise inn i Nederland og Belgia. Utrolige slott i Utrecht og Brussel og de UNESCO-utpekte vindmøllene til Kinderdijk venter. Det samme gjør deilige smaker og aromaer av nederlandske gatefries, belgiske vafler og sjokolade. Bli med på de inkluderte sykkelturene og spennende og historiske steder.

Nedover Rhinen glir skipet forbi mer enn førti slott langs bredden. Du kan bli med på et eksklusivt besøk til Lahneck slott i Tyskland og cruise langs Amsterdams store kanaler. Deretter kommer du til Rhinens viktigste bi-elver, den vingårdskledde Mosel, den best bevarte hemmeligheten på elvecruise, og Main – som går gjennom landsbyer fra historiebøkene og hvor du også finner den imponerende Main-Donau-kanalen.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, elvecruise på syv elver med AMA Waterways

På Donau cruiser du gjennom tusenvis av år med historie, der slott ble bygget og konger og dronninger ble kronet. Donau har inspirert kunstnere og musikere i århundrer. De to siste etappene av denne unike reisen tar deg gjennom fire storslåtte hovedsteder – Wien, Bratislava, Budapest og Beograd – og utenfor allfarvei i land som Kroatia, Serbia og Romania.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, elvecruise på syv elver med AMA Waterways

 

Inkludert

 • Alle måltider med utsøkt mat
 • Sip & Sail cocktailtime
 • Øl og vin, drinker, mineralvann, kaffe og te
 • Gratis wifi
 • Underholdning  og foredrag ombord
 • Velkomstmottagelse og avslutningsmiddag
 • Utflukter
 • Sykler
 • Tips
 • Klesvask
 • Bagasjeservice
 • Sømløs transport mellom skipene

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

Fasiliteter på lugaren
Alle lugarer er utvendige
Deluxe egyptisk sengetøy, dunputer og dyne
Romslige bad med dusjhoder med flere stråler
Temperaturregulering på rommet og toppmoderne klimaanlegg
Stor garderobe, speil i full lengde, hårføner, safe og telefon med direkte oppringning
Flatskjerm-TV som også fungerer som datamaskin
System for underholdning på forespørsel som tilbyr gratis TV, filmer og musikkbibliotek
Gratis internett og Wi-Fi
Ferskvann etterfylles daglig
Skrivebord og stol

Vil du være med på et unikt elvecruise på syv elver med AMA Waterways?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt elvecruise

Reiserute:

Dag 1-6: 24. – 29. august 2023 på Seinen (Frankrike) med AmaLyra
Dag 6-32: 29. august – 25. september 2023 på  Scheldt, Maas, Rhinen, Main, Mosel med AmaCerto, gjennom Nederland, Belgia, Tyskland, Luxembourg, Frankrike, Sveits
Dag 33-47: 25. september – 10. oktober 2023 på Donau med AmaVerde, gjennom Tyskland, Østerrike, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Kroatia, Serbia, Bulgaria, Romania

Mer detaljert program:

DAG 1 – 6: Paris, Frankrike til Rouen
Paris er alltid spennende. Normandie lokker med sin fantastiske kystlinje, utrolige mat og kunstneriske skjønnhet. Den sjarmerende havnebyen Honfleur vil inspirere deg på samme måte som de inspirerte de store impresjonistene. Nord-Frankrike er det gode livet med en blanding av kultur, kunst, arkitektur og tidløst landskap.

DAG 6 – 13: Amsterdam, Nederland
Se de fantastiske tulipanene i Nederland og Belgia. Opplev Amsterdams fargerike kanaler, Kinderdijk-vindmøllene og utrolige slott som Castle de Haar og Beersel Castle. Under hele reisen kan du nyte belgisk sjokolade, varme vafler og deilige oster.

DAG 13 – 20: Amsterdam til Luxembourg
Nyt skjønnheten, historien og smaken av Rhinen og Moseldalenes ikoniske vingårder. Gå blant druene i Rüdesheim og nipp til viner. Uansett hva du velger å gjøre i land, vil historiene og smakene sitte i deg lenge.

DAG 20 – 27: Luxembourg til Basel
Opplev eventyrlandsbyer langs Rhinen og Mosel der folklore og historie blir levende i hver gate. Kos deg i fortryllende Cochem og velbevarte Bernkastel. Reisen har en blanding av tyske impulser, italiensk i Trier og fransk.

DAG 27 – 33: Wasserbillig, Luxembourg til Würzburg, Tyskland
Gå tilbake i historien og til de mange middelalderske skattene i Europa. På de buktende elvene Rhinen og Main venter besøk til sjarmerende byer Rüdesheim, Miltenberg og Bamberg. Slapp av i den barokke arkitektoniske perlen Würzburg Residenz og utforsk Strasbourg – hovedstaden i Alsace.

DAG 33 – 40: Vilshofen, Tyskland til Budapest, Ungarn
De som lengter etter romantikken i den gamle verdens Europa, kommer nå inn i hjertet av kontinentet, der imperier ble bygget og noe av verdens mest fantastiske musikk ble komponert og fremført. Fra romerske klostre til festninger, nyt Donau med all sin kongelige og romantiske prakt.

DAG 40 – 47: Budapest, Ungarn til Giurgiu, Romania
Opplev historien mens du seiler langs den eksotiske nedre Donau. Keltiske festningsverk, middelalderbyer og store byer, sammen med skjønnheten i landskapet og Donau’s berømte jernport. Dette er det beste i Øst-Europa.

Vi kan også hjelpe deg med et cruise som går våren 2023:
20. april til 4. juni 2023: Avignon, Frankrike til Giurgiu, Romania

Pris fra 229 120,-
Elver: Rhônen, Rhinen, Mosel, Main, Donau, Scheldt og Maas (nederlandske og belgiske vannveier)
Land: Frankrike, Sveits, Tyskland, Nederland, Belgia, Luxembourg, Tsjekkia, Østerrike, Slovakia, Ungarn, Kroatia, Serbia, Romania og Bulgaria

Priser og betingelser:

Pris: Fra 249 770,- inkludert fly t/r, alle måltider, drikke og utflukter.
Det finnes også større lugarer på forespørsel.


Bestill innen 30.juni og spar 5% på cruiseprisen.


 


Seven River Journey autumn edition


Reisemål Elvecruise
Tid 24-08-2023 - 10-10-2023
Varighet 48 dager

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic