GO UP

Elvecruise på Douro fra Porto med Croisi

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Et vakkert elvecruise på Douro gjennom et magisk vinlandskap i Portugal. For deg som interesserer deg for vin og vinsmaking, historie og natur. Vi tilbyr også kortere seilinger, 6 dager/5 netter.

Tid: mars – november 
Pris:  Fra 13 000,- per person. Vi kan tilby mange ulike seilinger – spør oss om dato og rute.

Et elvecruise på Douro tar deg på en nydelig seilas opp gjennom Dourodalen, som står på UNESCOs verdensarvliste, gjennom vingårder og grønn natur.

Den beste måten å utforske Portugal og Spania på er på et Douro-elvecruise. Utrolig natur og kultur komplimenteres av den komfortable, praktiske og gourmetopplevelsen om bord.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Elvecruise på Douro fra Porto med Croisi

Dourodalen er grønn, frodig og omkranses av små landsbyer og drueranker.  Du besøker vingårder, den gamle middelalderbyen Salamanca i Spania, smaker på portvinen fra Porto og seiler gjennom et fantastisk frodig landskap langs Douro-elven.

Porto
Byen Porto assosieres med portvin, og det er mange kjente portvinshus langs elven i byen, som du kan besøke. Der får du kanskje en smaksprøve også?
Byen er sjarmerende, med små trange gater. Den er veldig kupert, så ha med gode sko.
Du kan vandre i de smale gatene, og se imponerende vakre byggverk. Sé-katedralen fra 1100-tallet er et must. Etter turen i byen, nyt smaking av portvin i Vila Nova de Gaia. Du kan også være med på en trikketur og besøke trikkemuseet.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

På disse elvecruisene i Portugal vil du kunne utforske majestetiske steder som Vila Real og hagene ved herregården til Solar de Mateus. Dourodalen tar deg langs portvinruten. Se vakre terrasserte vingårder som strekker seg over hundre kilometer langs Douro til den spanske grensen.

Du vil også besøke de historiske byene som Porto, Braga og Guimarães.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Middelalderbyen Guimarães ble grunnlagt på 800-tallet og var Portugals første hovedstad. Byen står på UNESCOs verdenssarvliste. Etter lunsj, på vei mot Regua, passeres de høyeste slusene på 36 meter ved Crestuma og Carrapatelo. Skipet legger til ved Paso Da Regua som er omkranset av Serra do Marao-fjellene. Byen er den største langs Douroelven og har vært et viktig utgangspunkt for frakt av portvin fra vindistriktene rundt.
Elvecruise på Douro fra Porto , elvecruise på Douro, croisieurope, portugal, elvecruise, cruisereiser, porto
Pinhao er en nydelig liten by ved Douro. Byen har praktfull utsikt og egenartede broer over elven og er omkranset av vinmarker. Dagens tilleggs utflukt går til Vila Real og Solar de Mateushagen. Vila Real er en historisk viktig by for Portugal. Mateus-palasset er storartet med en flott hage. Du vil sikkert kjenne igjen denne bygningen fra etiketten til den kjente Mateusvinen.

Du kan også bli med på heldagstur til Salamanca. Salamanca er en stor opplevelse. Byen er på UNESCO’s verdensarvliste og er preget av romersk, arabisk og kristen historie og arkitektur. Universitetet i Salamanca er et av de eldste i Europa. Her blir det omvisning i byen og lunsj før retur til Barca d’Alva.

I Pinhao kan du vandre rundt i gamlebyen. Besøk gjerne byens jernbanestasjon, som er kjent for sine vakre fliser.

Ta en utflukt til Lamego hvor du får en spasertur og besøker kirken Nossa Senhora dos Remedios. Langs den barokke trappen med 686 trappetrinn er det en nydelig hage og på toppen av trappen ligger kirken.

På slutten av elvecruiset kan du velge å legge på en tur til Lisboa for å oppdage denne fantastiske byen ved bredden av Tejo.

Elvecruise på Douro fra Porto , elvecruise på Douro, croisieurope, portugal, elvecruise, cruisereiser, porto

Om elvecruise med CroisiEurope
Elvecruise-skipene tar fra 100 – 180 passasjerer.
Alle måltider er inkludert. Dagen starter med en imponerende frokostbuffet. Deretter er det treretters lunsj og en lekker treretters middag. Måltidene serveres med gode viner.

Du kan slappe av i loungen, finne en god bok i biblioteket, eller nyte finværet på soldekk.

Inkludert på elvecruiset:

  • Alle måltider
  • Øl, vin og annen drikke til lunsj og middag
  • Åpen bar (Champagne, spesialviner eller de fineste brandyene er ikke inkludert)
  • Underholdning
  • Utvendig lugar
  • Wifi

Fly og utflukter er ikke inkludert.

Vil du være med på elvecruise på Douro?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt elvecruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,