GO UP

Nyhet! Eksklusivt elvecruise i Colombia med Ama Waterways

Nå kan du oppleve Colombia som du aldri har gjort før!
Pris
: Kommer
Tid: Fra desember 2023

Altså – dette er en fantastisk eksotisk nyhet!
Ta et eksklusivt elvecruise i Colombia med Ama Waterways i 2023!

Se noen av de skjulte skattene langs Magdalena-elven i dette magiske landet. Ama Waterways er det første elvecruiserederiet som utforsker den fantastiske elven. Og elvecruisene starter i desember 2023. Opplev den livlige kulturen, den forbløffende skjønnheten og særegne smaker fra Colombia mens du nyter moderne komfort om bord på dette miljøvennlige elvecruiseskipet som er spesialbygd for elvecruiser «River of a Thousand Rhythms.»
Gjør deg klar for en fargerik reise som fordyper deg i Colombias unike arv med de eksklusive opplevelsene og den enestående servicen som bare AmaWaterways tilbyr.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

«Ikke siden mine tidlige universitetsdager med å utforske Amazonas, har jeg følt spenningen over å oppdage et nytt reisemål som er så rikt på biologisk mangfold og kultur, som jeg fant på Magdalena-elven i Colombia,» sier Rudi Schreiner, president og medgrunnlegger av AmaWaterways. «Jeg er helt betatt av den rike historien, dyrelivet og den vennlige velkomst som venter på våre gjester når vårt intime, all-suite elvecruiseskip seiler i desember 2023.»

“Colombia har alltid vært et land som ligger mitt hjerte nær, og hver tur jeg har tatt til Magdalena gjennom mange år har vært full av fantastiske, livsbekreftende opplevelser som berørte sjelen min. Å finne den rette partneren for å utvikle den første miljøvennlige elvecruiseopplevelsen for Colombia var derfor av største betydning for meg og vårt selskap, ”sier Paulina Burbano de Lara, administrerende direktør i Metropolitan Touring. «Vi vet at Rudi, Kristin og hele AmaWaterways-teamet deler vår lidenskap for elven Magdalena, og vi er glade for at vi sammen vil skape innovative og berikende opplevelser for gjestene.»

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Du vil kunne velge mellom to syv netters reiseruter. Det vil også legges til rette for landprogram før og etter cruiset som utforsker den fantastiske Magdalena-elven og dykker ned i Colombias livlige kultur- og naturarv. Ledsaget av et dyktig team, som vil omfatte en velværeansvarlig om bord, vil du komme nære lokal natur, dyreliv, kultur, smaker og mennesker, og kunne prøve aktiviteter som kajakkpadling, fotturer og fugletitting.

Inkludert

 • Alle måltider med utsøkt mat
 • Sip & Sail cocktailtime
 • Øl og vin, drinker, mineralvann, kaffe og te
 • Gratis wifi
 • Underholdning  og foredrag om bord
 • Velkomstmottagelse og avslutningsmiddag
 • Utflukter
 • Sykler
 • Tips
 • Klesvask
 • Bagasjeservice

Fasiliteter på lugaren
Alle lugarer er utvendige
Deluxe egyptisk sengetøy, dunputer og dyne
Romslige bad med dusjhoder med flere stråler
Temperaturregulering på rommet og toppmoderne klimaanlegg
Stor garderobe, speil i full lengde, hårføner, safe og telefon med direkte oppringning
Flatskjerm-TV som også fungerer som datamaskin
System for underholdning på forespørsel som tilbyr gratis TV, filmer og musikkbibliotek
Gratis internett og Wi-Fi
Ferskvann etterfylles daglig
Skrivebord og stol

Vil du være med på elvecruise i Colombia med Ama Waterways?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt elvecruise

Reisemål Elvecruise

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic