Fristelser på havet

GO UP

Elvecruise fra Nürnberg til Luxemburg med AmaWaterways – Rivers and castles

På dette flotte elvecruiset seiler du på fire ulike elver: Rhinen, Donau, Mosel og Main.

Tidsrom: oktober 2020, mai – november 2021
Pris: Fra 33 520,-

Rivers and castles er et elvecruise fra Nurnberg til Luxemburg med AmaWaterways, som har hovedvekt nettopp på elver og slott. Nydelige skip som er noen av Europas beste, og hvor utsøkte måltider, drikkevarer til maten og utflukter er inkludert. Her kan du også låne skipets sykler om du vil! På elvecruiset seiler du på fire ulike elver: Rhinen, Donau, Mosel og Main. Dette er cruiset for deg som er interessert i kultur og historie, og som vil seile bekvemt på disse flotte elvene.

Elvene er så ulike på sin måte. Her kan du virkelig nyte det vakreste av Europa. Vingårder, slott, fantastisk natur og spennende historie. La deg fortrylle av de flotte byene Wertheim, Bernkastel og Cochem.
Rothenburg, som ligger på «den romantiske veien», vil imponere deg. Se og beundre verdens største takfreske i Würzburg Residence, som står på UNESCOs verdensarvliste og de vakre Chagall-vinduene i Mainz. Nyt de mange smakene i Tyskland med verdensberømte viner fra Rheingau, den gode røkte ølen i Bamberg og Rüdesheims berømte kaffe.
På cruisene kan du velge mellom mange ulike utflukter og aktiviteter.
Elvecruiseskipet er lekkert innredet, og med alle fasiliteter. Alle lugarer er selvsagt utvendige.

Inkludert
Alle måltider med utsøkt mat
Øl og vin, drinker, mineralvann, kaffe og te
Gratis wifi med skipets egen Galaxy Samsung nettbrett
Underholdning  og foredrag ombord
Velkomstmottagelse og avslutningsmiddag

Rederi: AmaWaterways
Skip: AmaDante, AmaSiena

Vil du være med på et elvecruise fra Nurnberg til Luxemburg med AmaWaterways?
Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt elvecruise

Dag til dag:

Dag 1

Nürnberg, Tyskland
Ombordstigning

Dag 2

Bamberg
Bamberg ble bygget på syv åser, som Roma, men på hver av disse åsene ligger et vakkert slott. Bambergs arkitektur fra middelalderen og barokktiden er godt bevart og står nå på UNESCOs verdensarvliste. Bli med på en guidet vandring i denne middelalderperlen og se på katedralen, Old Town Hall og elegante herskapshus. Etterpå kan du prøve byens berømte røkte øl, Rauchbier. Ta en vandring i Volkach hvor du finner mange historiske bygninger som St. Bartholomew kirken – bygget for 700 år siden, Maria Immaculata Well bygget i 1480, og Maria im Weingarten, en pilgrimskirke bygget på 1300-tallet.

Dag 3

Würzburg – Kitzingen
Bli med på heldags utflukt til Rothenburg, Tysklands best bevarte by med bymur. Senere på dagen for deg som ikke drar til Rothenburg, kan du besøke Würzburg, en flott by fra barokktiden. Besøk gjerne Würzburg’s Baroque Residenz Palace, som står på UNESCOs verdensarvliste.  Eller du kan ta en guidet sykkeltur fra Volkach til Kitzingen.

Dag 4

Wertheim
Wertheim’s gamleby består av bindingsverkshus. Den gotiske Stiftskirche er den eldste protestantiske kirken. Bli med på en guidet vandring i den historiske byen, eller lær å lage pretzel-kringle på et lokalt bakeri. Du kan også velge å ta en sykkeltur gjennom Main River Valley eller en tur til åsen over byen for å se på slottet – en av de flotteste ruinene i Tyskland.

Dag 5

Rüdesheim – Rhinkløften – Lahnstein
Main og Rhinen renner sammen i Mainz.  På ettermiddagen reiser du til Rüdesheim, hvor du kan besøke Siegfried’s Mechanical Musical Instrument Museum, eller ta en gondoltur gjennom vinåkre til Niederwald Monumentet og ta litt vinsmaking. Seil igjennom Rhinkløften mot Lahnstein, kjent for sine nydelige slott. Og avslutt dagen med et besøk på slottet Lahneck.

Dag 6

Cochem – Zell
Når du våkner er du i eventyrlige Cochem. Her kan du besøke slottet Reichsburg. Alternativt kan du dra til en av Europas eldste og fremdeles aktive sennepsmøller, hvor du kan smake på Cochem’s berømte sennep. Eller du kan ta en sykkeltur langs elven Mosel. Senere cruiser du til Zell, som er kjent for sin Riesling og det velkjente motivet med den svarte katten som du ofte ser på vinetikettene til lokale tyske viner.

Dag 7

Trier
En nydelig seilas langs Mosel mot Trier, Tysklands eldste by. Byen er kjent for sin romerske fortid og blir ofte referert til som Roma nummer to. Her er det romerske ruiner og relikvier og hele ni UNESCO verdensarvsteder. Bli med på en guidet byrundtur og besøk det romerske amfiteateret, romerske bad og Constantine – basilikaen. Eller du kan utforske hemmelighetene til Porta Nigra porten fra 180 før Kristus. Du kan også ta en tur som tar deg tilbake til den tiden Roma hersket over verden fra keiserens sete i Trier.

Dag 8

Luxemburg Hjemreise
Du går av skipet. Frokost
Program kan variere. Vi skreddersyr med fly og transport i tilknytning til cruisene. Prisene varier på avreisedatoer – send oss en forespørsel.

Priser og betingelser:

Avreisedatoer: 2020: 1, 8, 21. og 28. oktober. 2021: 11. og 18. mai. 31. august. 7. september, 12. og 19. oktober. 2. og 9. november.


 


Prisen inkluderer:

 • Oppgitte priser er per person
 • Cruise
 • Måltider
 • Drikkepakke
 • Sightseeing
Reisemål Elvecruise
Pris Fra 33 520,-


  Transportform:

  © 2021 Nordmanns-Reiser AS

  Designet og utviklet av HCL Nordic