GO UP

Elvecruise fra Nürnberg til Luxemburg med AmaWaterways – Rivers and castles

Vi skreddersyr din cruiseferie!

På dette flotte elvecruiset seiler du på fire ulike elver: Rhinen, Donau, Mosel og Main. Seilingene går begge veier avhengig av dato.

Tidsrom: April – november
Pris: Fra 26 987,- per person

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Rivers and castles er et elvecruise fra Nurnberg til Luxemburg med AmaWaterways, som har hovedvekt nettopp på elver og slott. Nydelige skip som er noen av Europas beste, og hvor utsøkte måltider, drikkevarer til maten og utflukter er inkludert. Her kan du også låne skipets sykler om du vil!
Dette er cruiset for deg som er interessert i kultur og historie, og som vil seile bekvemt på disse flotte elvene.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserElvene er så ulike på sin måte. Her kan du virkelig nyte det vakreste av Europa. Vingårder, slott, fantastisk natur og spennende historie. La deg fortrylle av de flotte byene Wertheim, Bernkastel og Cochem.
Rothenburg, som ligger på «den romantiske veien», vil imponere deg. Se og beundre verdens største takfreske i Würzburg Residence, som står på UNESCOs verdensarvliste og de vakre Chagall-vinduene i Mainz. Nyt de mange smakene i Tyskland med verdensberømte viner fra Rheingau, den gode røkte ølen i Bamberg og Rüdesheims berømte kaffe.
På cruisene kan du velge mellom mange ulike utflukter og aktiviteter.
Elvecruiseskipet er lekkert innredet, og med alle fasiliteter. Alle lugarer er selvsagt utvendige.

Inkludert
Alle måltider med utsøkt mat
Øl og vin, drinker, mineralvann, kaffe og te
Gratis wifi med skipets egen Galaxy Samsung nettbrett
Underholdning  og foredrag om bord
Velkomstmottagelse og avslutningsmiddag
Tips er ikke inkludert

Rederi: AmaWaterways
Skip: AmaCerto og AmaPrima

Vil du være med på et elvecruise fra Nurnberg til Luxemburg eller omvendt med AmaWaterways?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt elvecruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Dag til dag:

Dag 1

Nürnberg, Tyskland
Ombordstigning

Dag 2

Bamberg
Bamberg ble bygget på syv åser, som Roma, men på hver av disse åsene ligger et vakkert slott. Bambergs arkitektur fra middelalderen og barokktiden er godt bevart og står nå på UNESCOs verdensarvliste. Bli med på en guidet vandring i denne middelalderperlen og se på katedralen, Old Town Hall og elegante herskapshus. Etterpå kan du prøve byens berømte røkte øl, Rauchbier. Alternativt kan du bli med på guidet sykkeltur gjennom Bamberg. Videre langs elven til landbyen Eltmann hvor mye deilig vin produseres.

Dag 3

Würzburg
Bli med på heldags utflukt til Rothenburg, Tysklands best bevarte by med bymur. Senere på dagen for deg som ikke drar til Rothenburg, kan du besøke Würzburg, en flott by fra barokktiden. Besøk gjerne Würzburg’s Baroque Residenz Palace, som står på UNESCOs verdensarvliste.  De mer aktive kan ta turen opp til Marienberg-festningen som ruver over byen.

Dag 4

Wertheim
Wertheim’s gamleby består av bindingsverkshus. Den gotiske Stiftskirche er den eldste protestantiske kirken. Bli med på en guidet vandring i den historiske byen, eller lær å lage pretzel-kringle på et lokalt bakeri. Du kan også velge å ta en sykkeltur gjennom Main elvedal eller en tur til åsen over byen for å se på slottet – en av de flotteste ruinene i Tyskland.

Dag 5

Rüdesheim – Rhinkløften – Lahnstein
Main og Rhinen renner sammen i Mainz.  På ettermiddagen reiser du til Rüdesheim, hvor du kan besøke Siegfried’s Mechanical Musical Instrument Museum, eller ta en gondoltur gjennom vinåkre til Niederwald Monumentet og ta litt vinsmaking.  Du kan bli med på vandring gjennom vinåkrene eller ta en sykkeltur gjennom Rhindalen. Seil igjennom Rhinkløften mot Lahnstein, kjent for sine nydelige slott. Og avslutt dagen med et besøk på Lahneck slott.

Dag 6

Cochem – Zell
Når du våkner er du i eventyrlige Cochem. Her kan du besøke slottet Reichsburg. Alternativt kan du dra til en av Europas eldste og fremdeles aktive sennepsmøller, hvor du kan smake på Cochem’s berømte sennep. Du kan også velge en sykkeltur langs elven Mosel eller tur opp til Reichsburg-slottet. Senere cruiser du til Zell, som er kjent for sin Riesling og det velkjente motivet med den svarte katten som du ofte ser på vinetikettene til lokale tyske viner. Opplev de hyggelige innbyggerne i Zell på en eksklusiv vinfestival med lokale vin og pølser.

Dag 7

Trier
En nydelig seilas langs Mosel mot Trier, Tysklands eldste by. Byen er kjent for sin romerske fortid og blir ofte referert til som Roma nummer to. Her er det romerske ruiner og relikvier og hele ni UNESCO verdensarvsteder. Bli med på en guidet byrundtur og besøk det romerske amfiteateret, romerske bad og Constantine-basilikaen. Eller du kan utforske hemmelighetene til Porta Nigraporten fra 180 før Kristus. Du kan også ta en tur som tar deg tilbake til den tiden Roma hersket over verden fra keiserens sete i Trier. Du kan også bli med på sykkeltur gjennom det historiske sentrum av Trier og langs Mosel elven. En fottur fra Trier til Petrisberg er også mulig å bli med på.

Dag 8

Luxemburg Hjemreise
Du går av skipet. Frokost
Program kan variere. Vi skreddersyr med fly og transport i tilknytning til cruisene. Prisene varier på avreisedatoer – send oss en forespørsel.

Priser og betingelser:

 


 


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,