GO UP

Elvecruise fra Amsterdam med AmaWaterways – Tulip Times

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Bli med på et herlig elvecruise med Ama Waterways som handler om blomster, fargeprakt, historie og ulike smaker.

Fra 17 668,- per person
Vi skreddersyr også med opphold før cruiset og flyreise.

Møt den fantastiske våren på et elvecruise fra Amsterdam med AmaWaterways.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserDette fantastiske blomstercruiset tar deg med til Nederland og Belgia med besøk i nydelige Keukenhof Gardens. I tillegg kan du besøke Floralia blomstershow.
Utforsk de fargerike kanalene i Amsterdam, se de legendariske vindmøllene i Kinderdijk og beundre kunstverk fra kunstnerne Rubens og Michelangelo.
Opplev det tradisjonsrike porselenet fra Delft og mystikken i middelalderbyene Brugge, Middelburg og Gent.
Underveis kan du nyte belgisk sjokolade, varme vafler og nydelig ost sammen i en fin atmosfære.
Elvecruiseskipene til AmaWaterways holder høy standard og alle lugarer er selvsagt utvendige.

På elvecruisene kan du bli med på en mengde spennende utflukter og aktiviteter. I de fleste havnene kan du velge mellom flere, blant annet vandringer, sykkelturer og tematurer for de spesielt interesserte.
Hva med belgisk sjokoladelaging sammen med en chocolatier? Eller besøk på Floralia – et årlig blomstershow hvor mer enn en million løker blir plantet for hånd hvert år av de ansatte på slottet.

Inkludert
Alle måltider med utsøkt mat
Øl og vin, drinker, mineralvann, kaffe og te
Gratis wifi med skipets egen Galaxy Samsung nettbrett
Underholdning  og foredrag om bord
Velkomstmottagelse og avslutningsmiddag

 

 

Dag til dag program på elvecruise fra Amsterdam med AmaWaterways

DAG 1 AMSTERDAM 
Ombordstigning i Amsterdam for ditt syv-netters cruise. (Middag)

DAG 2 AMSTERDAM – KAMPEN
Nyt cruiset gjennom IJsselmeer til Kampen. Ta turen til den sjarmerende, kanalfylte landsbyen Giethoorn, med kallenavnet Det nederlandske Venezia. Ta bilder av de pittoreske gårdshusene med stråtak, som tilsynelatende er løftet rett fra sidene i et eventyr. Om ettermiddagen kan du ta en guidet sykkeltur gjennom det nederlandske landskapet eller besøke Noordoostpolders livlige tulipanmarker. (Frokost, lunsj, middag)

DAG 3 BRUINISSE
Etter å ha hatt et vakkert cruise gjennom deltaet, kan du bli med på en guidet tur til den middelalderske havnebyen Zierikzee. Byen er full av spennende ting – fra den steinbygde Gravesteen fra 1500-tallet til vakre havnebutikker og kafeer. Denne utflukten inkluderer et fotostopp ved Oosterschelde Kering, den største stormflodsbarrieren til Delta Works. Alternativt kan du fokusere på historien til Delta Works på Flood Museum. Mer enn halvparten av Nederland ligger under havoverflaten, og Delta Works ble bygget for å forhindre en gjentakelse av flomkatastrofen i 1953. Foretrekker du å oppdage Bruinisse på to hjul? Bli med guiden på en spennende sykkeltur. (Frokost, lunsj, middag)

DAG 4 GENT – BRUGGE, BELGIA
Beundre Gents kanalarkitektur og noen av dets berømte severdigheter, inkludert Grevenes slott og St. Bavo-katedralen og dens tilbedelse av det mystiske lam. Liker du søtsaker, kan du besøke en sjokoladeprodusent. Etter å ha blitt møtt med et glass champagne, vil en sjokolademester fortelle deg om sjokoladens historie. Du vil også få muligheten til å smake på ulike typer praliner – og prøve deg fram med å lage dine egne. Alternativt kan du ta en hel dagstur til Brugge, en av de best bevarte middelalderbyene i Europa og et UNESCOs verdensarvsted. Spaser gjennom Grote Markt og Burg Square og besøk den hundre år gamle Vår Frues kirke med dets fremtredende spir. Prøv noen av de lokale spesialitetene, fra belgiske pommes frites til vafler og sjokolade, før du går tilbake til skipet. (Frokost, lunsj, middag)

DAG 5 ANTWERPEN
Utforsk denne trendy byen på en vandretur hvor du vil se Antwerpens Steen-slott, Grote Market og Brabo-fontenen, sammen med UNESCO-utpekte Vår Frue-katedralen. Bli eventuelt med på en guidet sykkeltur. Senere på ettermiddagen kan du velge mellom to utflukter. Matelskere vil ønske å gå på en kulinarisk tur for å nyte sjokolade, vafler og øl. Blomsterelskere og gartnere kan streife gjennom Floralia, et årlig vårblomstshow med omtrent en million løker som håndplantes hvert år av slottets ansatte. (Frokost, lunsj, middag)

DAG 6 ROTTERDAM, NEDERLAND – KINDERDIJK
I løpet av formiddagen kan du gå på en vandretur i Rotterdam, med kallenavnet Porten til Europa, og smake på lokale spesialiteter. Alternativt kan du dra på en utflukt til Delft, kjent som hjemmet til maleren Johannes Vermeer, Delft Blue lertøy og kongehuset. Mens du er her, vil du besøke Royal Delft Porselensfabrikk og Museum. Hvis du foretrekker et mer aktivt eventyr, kan du ta en sykkeltur gjennom Rotterdam og forbi noen av dets berømte landemerker og arkitektur. Om ettermiddagen kan du dra på tur til Kinderdijk, en nydelig landsby som står på UNESCOs verdensarvliste – kjent for å ha landets største konsentrasjon av vindmøller, alle fra 1700-tallet. Besøk en privat vindmølle med elektrisk båt. Du kan også tråkke forbi vindmøllene fra setet på en sykkel. Eller, hvis du ønsker å utforske historien til amerikansk immigrasjon, bli med ​​på en utflukt som besøker Delfshaven, hvor pilgrimsfedrene 1. august 1620 dro på sin episke reise om bord på Speedwell. Få en omvisning i FENIX Museum of Migration , et tidligere havnelager forvandlet til denne unike pedagogiske opplevelsen. (Frokost, lunsj, middag)

DAG 7 AMSTERDAM
Nyt en morgen med vakker cruising før du begir deg ut på ettermiddagen på en mindre båt spesialdesignet for å gli under de mange broene i Amsterdam. Beundre byens historiske havn og kanaler, hvor du vil se vakre hjem langs vannet og den sagnomsuste Skinny Bridge. Alternativt kan du beundre en av de mest imponerende offentlige hagene i verden, Keukenhof**, som presenterer en spektakulær visning av millioner av blomstrende tulipaner spredt over 70 dekar. Bruk tid på å gå rundt i denne legendariske hagen, åpen bare ni uker i året og noen ganger referert til som Europas hage. (Frokost, lunsj, middag)

**Merk: Inkludert på de fleste avganger. En alternativ tur vil operere på seilinger som besøker Amsterdam utenom Keukenhofs åpne datoer.

DAG 8 AVSTIGNING AMSTERDAM
Gå av skipet og forbered deg på flyturen hjem. (Frokost)

 

Se elvecruise fra Amsterdam med AmaWaterways
cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

 

Rederi: AmaWaterways
Skip: Flere av AmaWaterways skip seiler på disse cruisene.

Opplev blomstringen på et elvecruise fra Amsterdam med AmaWaterways.

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt elvecruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,