GO UP

Douro elvecruise med AmaWaterways fra Porto

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Et av Europas mest uberørte regioner og en av verdens eldste vindistrikt.

Pris: Fra 34 096,- per person (uten hotellpakken)
Vi kan også lage pakker som inkluderer flyreise t/r, tre netter i Lisboa med program før seilingen, utvendig lugar på elvecruiseskipet, alle måltider og drikke, transport
Skipene går fra mars til desember. Kontakt oss for priser og pakker på andre datoer.

Dette er et flott og innholdsrikt Douro 5* elvecruise med AmaWaterways fra Porto. Flotte vingårder og vinranker klamrer seg langs de bratte sidene av Dourodalen.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserElvecruiset går fra Porto, den vakre broenes by, opp til Barca d’Alva, den siste portugisiske landsbyen langs Douro. Det blir også en tur til Salamanca, den UNESCO-utpekte «Golden City». Smak viner fra historiske vingårder og nyt den ekte skjønnheten i et av Europas mest uberørte landskap.
Cruisereiser hjelper deg med overnatting i denne flotte byen, hvor vi anbefaler flere ekstra netter.
Elvecruiseskipene tar ca 105 passasjerer og er lekkert innredet. Alle lugarer er utvendige og de fleste har balkong. Her har du med deg hotellrommet ditt og kommer rett inn i hjertet av byene og stedene du besøker. På ettermiddagen kan du sitte på dekk, hvor det er svømmebasseng og se elvebredden og småbyene skli forbi. Om bord er det også treningsrom og behandlingsrom for massasje.
Om morgenen nyter du en lekker frokostbuffet før du drar ut på en av utfluktene for å utforske vingårder og annet spennende.

Inkludert

  • Alle måltider med utsøkt mat
  • Alle drikkevarer til måltider
  • Gratis wifi med skipets egen Galaxy Samsung nettbrett
  • Underholdning  og foredrag ombord
  • Velkomstmottagelse og avslutningsmiddag
  • Treningsfasiliteter
  • Utflukter i land

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

Dag til dag-program på Douro elvecruise med AmaWaterways (med hotellpakke)

DAG 1
Ankomst Lisboa og sjekk inn på hotellet ditt.

DAG 2 LISBOA
En av Europas vakreste byer, Lisboa, strekker seg over flere åser langs elven Tejo. På den inkluderte utflukten vil du se Belém-tårnet, et befestet 4-etasjers tårn laget av kalkstein, og besøke det sengotiske Jerónimos-klosteret, gravstedet til mange portugisiske konger og helter. Du vil også smake på et typisk portugisisk bakverk, Pastéis de Belém, før du kommer til Discoveries Monument, bygget til ære for Portugals største maritime oppdagere. (Frokost)

DAG 3 LISBOA – SINTRA
Nyt en morgenutflukt til Serra de Sintra, en av de vakreste fjellandsbyene i Portugal og et favoritt sommersted for den portugisiske kongefamilien i mer enn 500 år. Lord Byron, en inspirasjon for kunstnere og poeter, kalte den en gang den kanskje mest herlige landsbyen i Europa. Høyt oppe på en steinete topp vil du besøke Pena Palace, et fantastisk eventyrslott som dateres tilbake til Portugals romantiske periode. (Frokost)

DAG 4 TIL PORTO
Buss til Tomar hvor du kan se The Castle and Covent of the Order of Christ, et UNESCOs verdensarvsted. Et strålende verk fra 1100- til 1500-tallets arkitektur. Turen går videre Porto og ditt elvecruiseskip. (Frokost og middag)

DAG 5 ENTRE-OS-RIOS
Entre-os-Rios oversettes til mellom elvene, og denne lille landsbyen ligger, ganske passende, ved sammenløpet av elvene Tâmega og Douro. Denne rolige landsbyen viser en autentisk del av livet i Douro-elven. På ettermiddagen kan du unne deg en tradisjonell portugisisk lunsj med dine medreisende i Entre-os-Rios på en lokal quinta – en landeiendom – for en virkelig autentisk kulinarisk opplevelse. (Frokost, lunsj, middag)

DAG 6 RÉGUA – PINHÃO
Besøk Palacio de Mateus i barokkstil og dets hager. Inne i huset vil du se interessante møbler, malerier og et tak av intrikat utskåret tre. Hagene her regnes som noen av de vakreste i Portugal. Senere på dagen kan du nyte smakene av Portugals kjente vin, vinho do porto, laget eksklusivt i Douro-dalen. Dra til en lokal quinta for en autentiske portvinsmaking og nyt den søte nektaren fra denne fascinerende regionen. (Frokost, lunsj, middag)

DAG 7 VEGA DE TERRÓN, SPANIA – SALAMANCA
Kjør til Salamanca, et UNESCOs verdensarvsted. Salamanca er bygget av gyllen sandstein og er kjent som et levende museum. Gå tilbake til middelalderen på utflukten, som inkluderer byens elegante universitetsbygninger, den nye katedralen, den spennende dekorerte House of Shells og Plaza Mayor. (Frokost, lunsj, middag)

DAG 8 BARCA D’ALVA
Bruk tid på å nyte skjønnheten til Douro-elven mens skipet seiler til Barca d’Alva. Her blir det besøk til Castelo Rodrigo, en liten befestet landsby som ligger høyt på en bakketopp med århundregamle murer, bratte trange gater og fantastisk utsikt. Du kan også velge å gå opp til landsbyen hvis du ønsker en mer aktiv utforskning. Mens du er her, kan du smake på deilige lokalt dyrkede råvarer. Etterpå venter en eksklusiv middag på Quinta da Avessada, hvor det blir en autentisk og tradisjonell matopplevelse komplett med underholdning. Quinta da Avessada er også et fascinerende interaktivt museum som minnes historien og kulturen til vin i Alto Douro-regionen, så du vil ha det gøy med å oppdage alle de ulike stadiene i vinproduksjonen i tillegg til å smake mye. (Frokost, lunsj, middag)

DAG 9 RÉGUA
Reis til pittoreske Lamego, ett av de viktigste pilegrimsreisestedene i hele Portugal, hvor du går til Nossa Senhora dos Remédios). Helligdommen har en trapp på nesten 700 trinn, vakkert dekorert med hvite og blå fliser. Smak på lokale tradisjonelle spesialiteter, som bôlas de Lamego, brød fylt med røkt skinke; presunto, en type tørrstekt skinke; og Espumante, en portugisisk musserende vin. (Frokost, lunsj, middag)

DAG 10 PORTO
Den fargerike byen Porto blander det beste fra gammelt og nytt, som du kan oppdage på en utflukt til det historiske kvarteret. Her besøkes et UNESCOs verdensarvsted, katedralen – et av byens eldste monumenter og São Bento jernbanestasjon, kjent for sine blå og hvite fliser som viser scener fra portugisisk historie. Du vil også nyte en smak av Port, Portugals mest kjente bidrag til vinens verden. Hvis du foretrekker å være mer aktiv, kan du gå på en guidet fottur og deretter nyte en portvinsmaking. Nyt ettermiddagen med å utforske alle Portos sjarm på egen hånd. (Frokost, lunsj, middag)

DAG 11 PORTO – UTSJEKK

 

Rederi: AmaWaterways
Skip: AmaDouro og AmaVida

Alle lugarene er utvendig – noen med balkong. Skipene tar 102 – 106 passasjerer og holder meget høy standard. Tips er ikke inkludert.

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

Vil du være med på Douro elvecruise med AmaWaterways fra Porto?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt elvecruise

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Q/713428


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,