GO UP

Cruise til de greske øyer med Norwegian Getaway

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: Juni til september 2024
Priseksempel 4.-11. august 2024:
Per person i balkonglugar fra 23 225,-

Prisen inkluderer:
Balkonglugar på skipet, tips, underholdning, alle måltider, Premium drikkepakke (Inkluderer et stort utvalg av alkoholholdige og ikke alkoholholdige drikker og brennevin, samt cocktails og vin opptil 15 USD pr. glass), Special dining-pakke (Inkluderer to middager i en av spesialrestauranter om bord), Utflukts pakke (50 USD pr. lugar pr. havn), WiFi-pakke (150 minutter WiFi pr. gjest i lugaren)
Fly fra Norge kommer i tillegg.

Ønsker du å reise alene har Norwegian Getaway egne lugarer og områder for solo-reisende. Kontakt oss for pris!

Unn deg et herlig, varmt cruise til de greske øyer med Norwegian Getaway i 2024. Du kommer til nydelige små øyer som Santorini, Rhodos og Mykonos.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Cruiset starter i Athen, og vi anbefaler at du tar minst en overnatting der. Det ordner vi for deg.
Utenfor Rhodos kan du se Akropolis i Lindos mens du utforsker de gamle ruinene av templer, helligdommer og boliger. Nyt en kort fergetur fra Mykonos til øya Delos – et UNESCOs verdensarvsted – og besøk gamle ruiner. Spaser blant Santorinis berømte hvite bygninger med blå kuppel og nyt deilig lokal gresk mat.

Her finner du de ulike avgangene. Det er også cruise som går over flere netter.
Obs! Prisen viser ikke eventuelle rabatter som gjelder. Eksakt pris får du når du kontakter oss.

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

 

Havner du besøker på cruiset

Athen (Piraeus), Hellas
Dette er sivilisasjonens vugge, den eldste byen i Europa. Ikke bare finner du Akropolis og noen av de viktigste arkitektoniske strukturene og arkeologiske funnene i den vestlige verden, byen er også en veldig moderne by, en urban blanding av ekstraordinær kunst, kultur, mat og shopping.

Rhodos, Hellas
Denne greske øya like utenfor kysten av Tyrkia utstråler skjønnhet og historie. Ta en spasertur i den gamle festningsbyen og se det imponerende Grand Masters Palace. Se hvor Kolossen på Rhodos, et en gang verdens underverk, en gang sto. Langs den naturskjønne kysten ligger den hvitkalkede byen Lindos med sin gamle akropolis og fantastiske utsikt.

Bodrum, Tyrkia
Bodrum definerer hva som gjør den egeiske kysten av Tyrkia så fantastisk. Ruinene av mausoleet til Halikarnassus, et av de syv underverkene i den antikke verden, sies å ha gitt noen av byggematerialene til Bodrum slott. Gjemt i middelalderfestningen er et undervannsarkeologisk museum med utstillinger av skipsvrak og tyrkisk nautisk historie. Når du ikke koser deg på de vakre strendene, ta en spasertur nedover Cumhuriyet Street, også kjent som Bodrum Bar Street, for å nyte de mange butikkene, klubbene og gatematbodene.

Mykonos, Hellas
Mykonos er en klassisk gresk øy med hvitkalkede hus, kirker med blå kuppel og vindmøller.På grunn av sine vakre strender er Mykonos den mest populære øya i Kykladene. Utforsk øya i en 4 x 4 eller ta en ferge til den lille øya Delos.

Heraklion (Kreta), Hellas
Heraklion har rester av venetiansk arkitektur fra deres styre på 1200-tallet, inkludert praktfulle befestede murer. Ikke gå glipp av det minoiske palasset Knossos, udødeliggjort i gresk mytologi av legenden om Minotauren.

Santorini, Hellas
Hvitkalkede landsbyer som klamrer seg til sidene av havklippene har gjort den vulkanske øya Santorini til et av de mest fotograferte stedene i verden. Øyas sjarm og subtile mystikk har til og med gjort den til et mål for spekulasjoner som den tapte byen Atlantis

Paros, Hellas
Paros som ligger i hjertet av Kykladene, er ansett som en av Hellas’ best bevarte hemmeligheter. Den greske øyas ikoniske hvite marmor ble en gang utvunnet her. Du ser den når du spaserer gjennom øyas pittoreske byer. Vinprodusenter, uberørte strender, turkisblått vann, deilig lokal mat og historiske steder er spredt rundt på øya. Eller nyt havet for litt surfing, kajakkpadling, vindsurfing og annet.

 

cruisereiser, nordmannsreiser, cruise

Norwegian Getaway

Norwegian Getaway er nylig oppusset. Her kan du starte dagen med en Caramel Macchiato fra den nye fullservice Starbucks®, vandre langs The Waterfront, en nyskapende, flott strandpromenade som går rundt hele skipet. Det er mer enn 20 spisesteder og barer. Prøv Ocean Blue, en uformell restaurant med havutsikt eller La Cucina med autentisk italiensk mat. Eller bare nyt en forfriskende mojito med venner. Vil du prøve spenningen, ta en av de fem vannskliene om bord. Om kvelden kan du se Broadway-musikalen Million Dollar Quartet eller rocke til kjente hits på Syd Norman’s Pour House.

Skipet tar 3 963 gjester.

 

Vil du prøve et cruise til de greske øyer med Norwegian Getaway?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr ditt drømmecruise

 

 

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Free At Sea med Norwegian Cruise Line 


Nå kan du oppleve den ultimate friheten når du bestiller cruise med Norwegian Cruise Line.
Vi tilrettelegger cruisebestillingen slik du ønsker og med det nye konseptet vet vi at du vil sette pris på valgfriheten.


Dette er alltid inkludert om du seiler med Norwegian Cruise Line:


  • Flere restauranter og du kan spise når du ønsker. Ingen «dresscode»
  • Stor variasjon i underholdning i verdensklasse
  • Aqua parker, sportstilbud og andre aktiviteter
  • Barne- og ungdoms-program

Oppgrader cruiset ditt med NCLs Free At Sea, og få to valgfrie pakker mot en liten merkostnad basert på cruisets varighet.
Valgene er Premium drikkepakke, besøk i spesialrestaurant (fra 1 – 3 besøk avhengig av lengde på cruise), Internettpakke (fra 75 – 300 minutter per gjest), utfluktspakke, 3. og 4. person seiler gratis (kun skatter og avgifter)


3–5 dagers cruiseoppgradering for 99 EUR per person
6–8 dagers cruiseoppgradering for 149 EUR per person
9–11 dagers cruiseoppgradering for 199 EUR per person
12–14 dagers cruiseoppgradering for 249 EUR per person
15–17 dagers cruiseoppgradering for 299 EUR per person
18+ dagers cruiseoppgradering for 349 EUR per person


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,