GO UP

Cruise til de greske øyer med MSC

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Pris: Fra 10 779,- per person for en ukes cruise i rimeligste innvendige lugar

Bli med på et fantastisk cruise til de greske øyer med MSC til sommeren.
Cruiset starter i den evige stad – Roma. Vi anbefaler at du legger inn minst en natt for å oppleve denne byen. Dette ordner vi for deg.

 

Cruise til de greske øyer USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Hellas er et land fullt av historie og fantastiske øyer. Hellas er også fødestedet til filosofi, de olympiske leker og vestlig litteratur.
Athen, hovedstaden i Hellas, har vært bebodd i over 3 000 år, som det fremgår av arkeologiske steder som Parthenon-tempelet som ligger på toppen av Akropolis, et av de viktigste kulturminnene i verden.

En femtedel av Hellas territorium består av mer enn 3 000 øyer, kjent for sitt fantastiske utvalg av strender. Alt fra store, hvite sandstrender til små bukter og skjulte viker.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Området rundt Siracusa på Sicilia vil by på en mengde historiske opplevelser. Ta gjerne en fottur i Val di Noto, erklært som et verdensarvsted av UNESCO. Besøk Ragusa Ibla, det gamle historiske sentrum av Ragusa, med sine mange kirker og mange bygninger fra svunne tider. Se de bysantinske bosetningene i området Chiafura ved Scicli og nyt den deilige sjokoladen av aztekisk opprinnelse i Modica. Besøk markedet i Siracusa eller ta en utflukt til den arkeologiske parken. Du kan også se det greske teateret fra det V århundre f.Kr., hvor dramatikeren Aischylos iscenesatte Aetnas kvinner i 476 f.Kr., øret til Dionysos, en 23 meter høy kunstig hule, det romerske amfiteateret, hugget inn i fjellet og blant de største på Sicilia; og Ara of Ierone, alteret som opprinnelig var omtrent 198 meter langt og over 20 bredt.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Havnen i Valletta på Malta ble bygget i andre halvdel av 1500-tallet av franskmannen Jean de la Valette og formet av den religiøse og militære ordenen Saint John of Jerusalem. De over 300 monumentene som reiser seg på litt mer enn en halv kvadratkilometer, gjør dette til et sted med en av de største tettheten av historiske attraksjoner du kan besøke under et cruise. I tillegg kommer andre attraksjoner som strender, kystområder og restauranter.
Gå rundt i gamlebyen med sine berømte maltesiske balkonger som dekorerer fasadene til husene i den gamle bydelen. St. John’s Co-Cathedral er omgitt av en mengde kirker, som øyboerne forsikrer at er like mange som årets dager, en av Maltas største turistattraksjoner.

 

cruise til de greske øyer USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Omtrent 200 kilometer sørøst for fastlandet i Hellas ligger Santorini, en øy i Kykladene. Dette er restene av en vulkansk kaldera og kjent for sine steile klipper, røde strand og hvitkalkede hus som er sterke kontraster mot det blå Egeerhavet. Øya er også hjemsted for gamle arkeologiske steder, som for eksempel utgravingene i Akrotiri.
Du kan også svømme i varme kilder og besøke fantastiske vingårder.

Mykonos ville allerede på 1700-tallet forvirret selv den mest bereiste pirat med sin labyrint av sammenfiltrede gater. I dag er det en labyrint med underholdning. Men i tillegg til underholdnings-aspektet kan øya by på nydelige strender, turkist vann og pittoreske hvitkalkede landsbyer.

 

Her kan du lese mer om seilingsruter og priser
Obs! Prisen viser nummer en i lugaren. Dagens pris får du av oss!

nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

Dette cruiset er satt opp med utgangspunkt i Roma, men du kan også velge andre havner å gå om bord fra.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

MSC Divina

MSC Divina er inspirert av elegante Sophia Loren og glamouren fra cruisefartens glansperiode, kombinert med moderne, miljøvennlig teknologi. Om bord finner du alt du kan ønske deg av moderne komfort, med et variert utvalg av sports- og fritidsfasiliteter, underholdning i verdensklasse og klubber for barn og tenåringer som gjør alle fornøyde.

 

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser, Cruise med MSC Seashore

 

MSC Yacht Club
Dette er den beste plasseringen av lugarer og et reservert område som bare er tilgjengelig for YC – medlemmer. Her er det også en restaurant, salonger og et stort privat bassengområde med solarium og boblebad. 24-timers butlerservice, dedikerte massasjerom og full tilgang til Thermal Suite i MSC Aurea Spa. Dette er MSC Yacht Club, et skip i skipet og den ultimate luksuscruiseopplevelsen.

Ønsker du å prøve et cruise til de greske øyer med MSC?

Kontakt Cruisereiser – vi skreddersyr din cruisedrøm

Har du et spørsmål om denne turen?

Reiserute:

Port: Civitavecchia (Rome), Italy Arrival: Departure: 17:00
Port: Syracuse, Italy Arrival: 14:00 Departure: 21:00
Port: Valletta, Malta Arrival: 07:00 Departure: 18:00
Port: At sea Arrival: Departure:
Port: Santorini, Greece Arrival: 07:00 Departure: 16:00
Port: Mykonos, Greece Arrival: 20:30 Departure: 23:59
Port: Mykonos, Greece Arrival: 00:01 Departure: 14:00
Port: At sea Arrival: Departure:
Port: Civitavecchia (Rome), Italy Arrival: 09:00 Departure:
Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,