GO UP
MED REISELEDER

Cruise til Antarktis med HX – Hurtigruten Expeditions – februar 2025

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dato: 27. februar – 2. mars 2025
Pris
: 99 500,- per person i utvendig lugar
Arctic superior lugar med balkong 109 800,- per person

Inkludert: Flyreise, to netter i Buenos Aires med frokost, sightseeing og tangoshow med middag, fly fra Buenos Aires til Ushuaia t/r og all transport. Representant fra Nordmanns-reiser er med på hele reisen. Om bord på ekspedisjonsskipet er selvsagt helpensjon, drikke til maten og wifi inkludert.
Du får også utlevert en vind og vanntett ekspedisjonsjakke til odel og eie. Støvler, vandringsstaver og annet utstyr kan lånes om bord.
Vi byr også på te, kaffe og en vannflaske du kan gjenbruke.
Det engelsktalende ekspedisjonsteamet vil ta deg med på aktiviteter og holde spennende foredrag om det du kan oppleve utendørs.

Bli med på et spennende 12 dagers cruise til Antarktis med HX – Hurtigruten Expeditions og Cruisereiser.
Det frosne kontinentet venter på deg. Du vil seile mellom enorme isbreer og store isfjell. Og dyrelivet er unikt. Nå kan du oppleve seler, hvaler, pingvinkolonier og mye mer. På denne tiden klekkes pingvineggene etter en intens flørting. Og hvalsafari er på sitt beste.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserTuren starter i Buenos Aires. Her bor du to netter og har god tid til å utforske storbyen.
Her finnes det flotte restauranter, kunstgallerier og museer.
Besøk også det flotte Teatro de Colon og de fargerike husene i La Boca barrio.
Når solen går ned, våkner Recoleta og de lidenskapelige melodiene til tangoen stiger opp fra milangas langs San Telmos brosteinsbelagte gater.
Kanskje du vil trene danseferdighetene dine i den berømte tangohjembyen.
Få byer i Sør-Amerika har denne stemningen, livsstilen og fasilitetene som gjør Buenos Aires så innbydende.
Det er mange steder å utforske, blant annet mange parrillas som serverer autentisk argentinsk biff.

Etter noen spennende dager i Buenos Aires, reiser du videre med fly til Ushuaia, hvor MS Roald Amundsen venter på å ta deg til fantastiske Antarktis. Ushuaia omkranses av den flotte Martial-breen, og det sies at det er verdens sørligste by. Her sjekker du inn, blir kjent med skipet og hilser på ekspedisjonsteamet.

Nå venter to dager hvor du krysser over Drakestredet. Ekspedisjonsteamet vil fortelle deg hva du kan forvente å oppleve. Det er flere vitenskapsprosjekt du kan delta på, og du får også vite hvordan du kan besøke disse sårbare områdene uten å sette igjen store fotavtrykk.
I tillegg blir det god tid til kos og velvære, så benytt deg gjerne av spaavdelingen, restaurantene og Explorer Lounge & Bar.

 

Cruise til Antarktis med Hurtigruten nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

 

Det er umulig å forberede seg på møtet med det ville Antarktis. Her er du omgitt av en mektig natur, enorme isbreer, store flytende isfjell og er øredøvende stillhet. Det eneste som bryter stillheten er det fantastiske dyrelivet. På denne tiden har hvalen begynt å komme i et stort antall. I tillegg vil du kanskje se pingvinunger som klekkes.
Den erfarne kapteinen vår vil hele tiden sjekke forholdene for å planlegge den best mulige reiseruten for eventyret ditt. Du kan være sikker på at hver dag byr på noe annerledes og spennende.
Du får bli med ekspedisjonsteamet på landinger og iscruise, og du kan også få muligheten til å padle kajakk mellom isfjellene.
I hele fem dager kan du utforske denne fantastiske frosne verden.

På skipet kan du delta på flere forelesninger.

Ekspedisjonscruiset avsluttes tilbake i Ushuaia. Så blir det fly til Buenos Aires og retur til Norge.

Vi lover deg at dette er en reise du sent vil glemme.

HX tenker miljø

Dette er små skip med et maksantall, som gjør at du kan gå i land i puljer. Det er under streng regulering på avsidesliggende steder, for ikke å berøre dyreliv og natur. Så for eksempel i Antarktis, så er det regulering på hvor mange meter du skal være unna dyrene. I tillegg får du utdelt egne støvler for ikke å forurense naturen med frø og annet som ikke hører hjemme der.
Vi ønsker å oppleve verden uten å sette igjen avtrykk.

HX tenker bærekraft i alle ledd og er stiftelsesmedlem av Association of Arctic Expedition Cruise Operators (AECO) og medlem av Den internasjonale organisasjonen for turoperatører i Antarktis (IAATO). Disse fagmedlemsorganisasjonene jobber for å etablere bærekraftig turisme i polregionene, kjempe mot masseturisme ved å begrense antall skip og besøk på land, og sette opp retningslinjer som beskytter sårbare miljøer og sjeldent dyreliv.
MS Roald Amundsen og MS Fridtjof Nansen er de to nyeste skipene, hybriddrevne. Skipene er fylt med banebrytende grønn teknologi, som batteripakker, varmegjenvinningssystemer og et avantgarde skrogdesign. Disse innovasjonene kombinert reduserer karbonutslipp med mer enn 20 % sammenlignet med andre cruiseskip i samme størrelse.

 

Cruise til Antarktis med Hurtigruten cruise til Chilenske fjorder, Antarktis og Falklandsøyene med Hurtigruten, nordmannsreiser, cruisereiser, cruise

MS Roald Amundsen

MS Roald Amundsen ble bygget i 2019 og drives med bærekraftig hybridteknologi som reduserer drivstoff-forbruket. Skipet er spesialbygget for reiser i arktisk farvann, så dette blir en behagelig basecamp til havs – der du kan oppleve spektakulære reisemål på en mer miljøvennlig måte. Interiøret tar opp den vakre naturen, med eik, granitt, bjørk og ull. Alle lugarene er utvendige og en del av de har balkong. Det er store fellesområder, og spesielt det to etasjes observasjonsdekket er et flott sted å nyte natur og dyreliv fra.
Her finner du flere restauranter, spa, treningsrom og utendørs boblebad.

Vil du bli med på cruise til Antarktis med HX – Hurtigruten Expeditions?

Kontakt Cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Reiseleder ved minimum 15 påmeldte
A/6134425


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,